Мнения за лечителя Пламен Бенински?

• 3 141
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте на всички!
Интересувам се дали някой от вас е посещавал този лечител и дали методите и подходите му са помогнали с вашия проблем!? Simple Smile

# 1
  • бургас
Да, посещавах го близо 8месеца. Като цяло усещах ефект, при първите лечения с биорезонанса. В последствие ми направи впечатление, че всеки път, когато не закусвах преди диагностиката, той ми казваше, че не съм пила достатъчно вода или не съм яла достатъчно сол, което беше странно, защото дори и да се стараех да приемам достатъчно, никога не бе достатъчно,така се проваляше диагностиката....В последствие се светнах, че трябва да ям, така излизаше диагностиката. Закупих си биорезонанса. Ползвах го няколко месеца и все излизаше още и още неща. Накрая ми писна, разгледах си диагностиките преди 4месеца и видях, че резултатите се повтарят едно към едно, като проценти на бактерии/паразити. Казах му, че най-вероятно има някаква грешка в уреда, не получих отговор. Спрях да ходя. Със смесено мнение съм цялостно. Човекът сякаш е уморен да лекува, но му се налага. Защото го прави с нежелание, не пита за симптоми, а разчита само на уреда, който явно подвежда понякога. Отрича всички други методи, често е негативен и говори песимистично. Имах подобрения в началото, но после зациклих и продължих по друг път на лечение. За всеки е индивидуално. Все пак може да му се има повече доверие за диагностиката, отколкото при други лекари, които се занимават с биорезонанс.

Общи условия

Активация на акаунт