Хемороиди или друго

• 494
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте от седмица съм притеснена, отвреме на време през годините имам прокървяване при ходене до тоалетна но го отдавах на запек . От една седмица и повече имам леко боцкане в ануса реших да погледна с огледало седнах нищо но като напънах излезна хемороид като бобово зърно и накрая с две връхчета остри и се притесних така ли трябва да изглежда или е неща друго. Обадих се на хирург но може да ме вземе в понеделник . Та някои знае ли дали вътрешен хемороид може да изглежда така подут с остър мини край като израстъче . Болка нямам минимално боцкане на моменти . Тренирам силови тренировки но тази сидмица само веднъж , на 36 г съм .

# 1
Ами не сме доктори но така описано може да са кондиломи

# 2
Ако е кондиломи възможно ли е тогава подутото да е рак и да имам рак на ануса предизвикан от папилома вирус , преди 6г ми откриха папилома на маточната шийка имах cin 3 и две leep процедури за да я изчистят.

# 3
Ако е кондиломи възможно ли е тогава подутото да е рак и да имам рак на ануса предизвикан от папилома вирус , преди 6г ми откриха папилома на маточната шийка имах cin 3 и две leep процедури за да я изчистят.
Не съм доктор.Каьвам ти просто какво може да е

# 4
Не всеки проблем е рак. По-спокойно най-вероятно няма нищо страшно. Аз също имах запек, малко кръв от време на време, и болки в дупето, но когато реших проблема със запека вече нямам оплаквания. Дори мислех да си права колоноскопия, но хирурга ми се изсмя. Разбира се, няма как да изключиш диагноза без лекар, но не си и поставяй някакви страшни.

# 5
Не всеки проблем е рак. По-спокойно най-вероятно няма нищо страшно. Аз също имах запек, малко кръв от време на време, и болки в дупето, но когато реших проблема със запека вече нямам оплаквания. Дори мислех да си права колоноскопия, но хирурга ми се изсмя. Разбира се, няма как да изключиш диагноза без лекар, но не си и поставяй някакви страшни.

Да права си , но винаги като се стресирам за най лошото мисля . И сега тази параноя за папилома вируса , защото явно то имам от много години щом преди 6 години имах предракови на маточната шийка какво остава за ануса и направо лошо ми става , как ще изкарам до понеделник . Въпреки че преди 6 г пих толкова имуностимулиращи неща и билки дано съм го махнала този hpv. И да не е предизвикал сташни неща , но от тези малки сякаш като мини израстъчета там дето свършва хемороида ми спряха дъха , съня и всичко . Само търся из нета .

# 6

Да права си , но винаги като се стресирам за най лошото мисля . И сега тази параноя за папилома вируса , защото явно то имам от много години щом преди 6 години имах предракови на маточната шийка какво остава за ануса и направо лошо ми става , как ще изкарам до понеделник . Въпреки че преди 6 г пих толкова имуностимулиращи неща и билки дано съм го махнала този hpv. И да не е предизвикал сташни неща , но от тези малки сякаш като мини израстъчета там дето свършва хемороида ми спряха дъха , съня и всичко . Само търся из нета .
Да, явно си се наплашила от hpv, но спокойно изчакай си прегледа. Колкото повече четеш в интернет толкова повече се убеждаваш, че си пътник. В интернет винаги пишат най-лошото. Ако толкова се притесняваш намери някой доктор, който работи днес само за успокоение и после си отиди при твоя. Може и да не е нищо сериозно.

# 7
Днес като погледнах отдолу нещата изглеждат по добре и нямам никакъв дискомфорт поне за сега .
Дано да са нормални хемороиди

Общи условия

Активация на акаунт