91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" - Тема 11

• 95 018
  • 600
  •   1
Отговори
# 330
Ноеми,
Обръщението е и към родителите:
'Уважаеми колеги, родители и ученици,
тържественото изпращане на Випуск 2025 ще започне на 15.05.2025 г. от 10:30 ч. в двора на училището.'
Поканени сме Simple Smile

# 331
  • На планетата Земя
Ноеми, ние бяхме, нищо, че нямахме лична покана. Много родители останаха отвън на оградата, ние влязохме вътре и спокойно си снимахме от различни ъгли.

# 332
  • София, Лагера
Ноеми, ние бяхме, нищо, че нямахме лична покана. Много родители останаха отвън на оградата, ние влязохме вътре и спокойно си снимахме от различни ъгли.
О, благодаря ти, Милето! Много полезно! Пускам отпуска, много ми е мило!

# 333
Здравейте,
Моля за препоръка на фирма/и за проучване и подготовка на документи за кандидатстване в Германия и Австрия!
И кога трябва да се направи контакта с такава, предвид това, че кандидатстването ще е 2026?Rolling Eyes

# 334
Ние ползваме Интеграл ,и за сега сме юногл доволни от всичко!Кандидатстваме тази година!  За вас наесен направете първа среща

# 335
Ние ползваме Интеграл ,и за сега сме юногл доволни от всичко!Кандидатстваме тази година!  За вас наесен направете първа среща
Благодаря за отговора!
Успех в кандидатстването и прием в желаната специалност на желаното място! Hands Pray

# 336
  • На планетата Земя
Заповядайте в темата за кандидатстващи в немскоговорящите страни. Ще помогнем с много, няма да ви трябва фирма.

https://m.bg-mamma.com/?topic=1721501

# 337
Абсолютно съм съгласна с Mileto.
Дъщеря ми се оправи перфектно сама като търсеше инфо в темата и контактуваше с унито.

# 338
  • София
На добър час на 12-ти клас!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Жалко, че пропуснаха вчера последния си учебен ден, както и няма транспорт точно в деня на изпращането им.

# 339
  • София
На добър час! И смело напред в живота на “големите”! 🍀🍀🍀
Вчера детето ми чете постове на 12-класници в общия чат на гимназията и ми стана много мило: ”Е, хора…това беше…и не беше зле”.🥲🙂
Днес ще отидат да ги изпратят.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 15:38 от Skiorche

# 340
  • На планетата Земя
Успех на порастналите деца!
Да им е щастливо в новите житейски приключения!

# 341
Хубаво е и много емоционално! За всички.....Успех на тези уверени млади хора и попътен вятър!

# 342
  • Sofia
На добър час и много успехи! Flowers Four Leaf Clover Аз откарах наборката за тържеството и лекичко надникнах от улицата.

В следващата седмица се очертава много лежерно (не)учене.

# 343
  • София, Лагера
Аз отидох на тържеството и ми беше дори по-мило от първия учебен ден на първи клас.... речите на всеки клас бяха много закачливи!
Успех на всички пораснали момичета и момчета и да сбъдват мечтите си с лекота! Добра школа си беше 1НЕГ, научиха се да се борят, а това умение е полезно в живота.

# 344
Здравейте, имам въпрос относно профилиращите предмети в гимназиите. По принцип съм объркана - има профилиращи предмети от 8-10 клас, и други от 11-12. Забелязах, че има училища, които обявяват от 8 клас прием с профилиращ предмет, различен от чужд език. Например в 73 ОУ има с история/география и математика/физика. Как стои върпосът в НЕГ? Могат ли да се избират различни комбинации. Например някой може да иска химия и география? И тъй като това имало значение за 12 клас като втора матура, в кой клас се избира? Съжалявам, чко е било обяснено преди, но постоянно има промени.

Общи условия

Активация на акаунт