91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" - Тема 11

• 95 544
  • 601
  •   1
Отговори
# 150
  • София по рождение
Здравейте, дали паралелките на осмокласниците не са разлепени на стената на училището, а в сайта да се бави качването? Някой да е минавал покрай НЕГ?
Аз минах от там, посрещна ме една жена и каза, че едва ли днес ще има разпределение по паралелки.
Би следвало, когато си обявил срок, да го спазиш. Но, явно ще се лутаме утре по коридорите. Страшна конспирация.

# 151
  • София
Хели, може и да бъркам, но и предишните новини покрай първия учебен ден бяха качени на страницата сякаш в по-късни часове.  На поддържащия към момента сайта (може би самата директорка) нищо не му пречи  да ги качи  доста преди родителската и да сте наясно утре рано сутринта примерно. Няма как утре да е родителската, а  родителите да не знаят в кой клас е детето им. Тоест имаШЕ как,ама при старата ни познайница, тук едва ли е такъв случаят. Жената се е постарала родителската да е преди първия учебен ден - нещо, което преди не се е случвало. Ако им е стройна организацията и с учебниците, реално децата ще могат веднага да започнат с учебния процес. Simple Smile Ти специално като имала по-голямо дете там би трябвало да си усетила разлика..

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 19:07 от Просто русалка

# 152
Здравейте, дали паралелките на осмокласниците не са разлепени на стената на училището, а в сайта да се бави качването? Някой да е минавал покрай НЕГ?
Аз минах от там, посрещна ме една жена и каза, че едва ли днес ще има разпределение по паралелки.
Би следвало, когато си обявил срок, да го спазиш. Но, явно ще се лутаме утре по коридорите. Страшна конспирация.

Трудно се разпределят 182 деца в 7 паралелки Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 153
  • София по рождение
Да, Русалка, може и да си права. Като подреден и организиран човек, спазващ правила, харесвам спазванено на условия. И леко се изнервих.
Разлика има повече от очевидна.
Благодаря ти, че всяваш спокойствие! Но не е приятно, да не знаеш къде и с кого ще се срещнеш и коя смяна е детето ти. Трябва да се предвиди по-ранно явяване за срещата, а не всеки може да си го позволи. Явно дозата любопитство относно класната ми идва вповече.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 19:33 от helli_sun

# 154
  • София
А прословутата учителка-при-която-никой-не-иска-да-се-падне още ли е в училището?

# 155
Здравейте. 
Като влезете в профила на детето си в Дигиталната раница, в меню Моите предмети излизат седемте предмета - НЕ, БЕЛ, МАТ, Философия,ИИ,Музика и ФВС. Към всеки предмет е посочено и името на преподавателя. В предишен пост aniK беше написала имената на преподавателите по немски, а Просто Русалка, че същия ще бъде и класен, поне аз така разбрах и на коя паралелка ще е класен.  От тук си правим извода кой ще ни е класен и коя паралелка ще сме евентуално.🙂

# 156
Списъците са качени.

# 157
  • Sofia
Списъците са качени.

Точно в 22.50 девойката ме събуди, за да ми съобщи в коя паралелка е. Зарадва ме и с класен ръководител, но сега виждам, че те не са написани. Моля се да не са разместени тази година Hands Pray Поне знаем, че започва първа смяна.
KrPG, ако и вие сте първа смяна, може ли да напишете имената на преподавателите! Нямам достъп до дигиталната раница, девойката никога не е имала адреса си в edu.mon, защото в пандемията учиха във виртуална стая в Школо.

# 158
  • София по рождение
И аз нямам достъп до дигиталната раница. И ако някой за втора смяна знае по паралелки класните, ще съм благодарна.

# 159
  • София
Добро утро Simple Smile И аз очаквах с вълнение разпределението на класовете вчера! Почти както класирането през юли Wink Дъщеря ми сега ще бъде в 11 клас, като осмокласничка беше при Ирина Велева. Синът ми обаче има голям късмет и ще бъде в Ж клас. Благодаря за идеята за дигиталната раница, влязохме там и изглежда няма да има промяна в класните ръководители по паралелки, поне няма за Ж клас.

Предните години разпределението, ако си спомням правилно, беше следното:
А - Светлана Старирадева
Б - Зорка Делчева
В - Олга Делийска
Г - Елена Кендерова
Д - Ирина Велева
Е - Любка Низамова
Ж - Татяна Бонова

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 07:52 от Katche

# 160
  • Sofia
Грешен списък, затова изтирвам. Дъщеря ми е в 8Г. Дано няма разместване Hands Pray

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 08:00 от aniK

# 161
На 8В според данните в дигиталната раница е Олга Делийска.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 08:20 от machka

# 162
  • Sofia
machka, редактирах поста си. Ако искате, изтрийте цитирането, за да не остане грешното в аналите на форума. Някъде по-рано ги бях писала и тогава така сме ги наместили с майките, но явно грешно.

# 163
Здравейте, моята дъщеря е 8г. Нямаме дигитална раница, но друго дете от класа, което има такава, вижда като класен ръководител г-жа Кендерова! Щастливи сме!

# 164
някой може ли да каже за Б клас Делчева ли ще води немския?

Общи условия

Активация на акаунт