91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" - Тема 11

• 108 972
  • 684
  •   1
Отговори
# 675
Имате ли представа, кой ще е преподавател/и в 8 клас по математика? Може би някои от тези, които са извели 12 клас? (преди малко написах 7ми клас, но се поправих Simple Smile

# 676
  • София
Знаете ли, кой ще е преподавател/и в 8 клас по математика? Предполагам учителите от 7ми клас ще продължат с 8ми, имате ли отзиви за тях?
Mario, НЕГ е гимназия, няма  7  клас.

# 677
Христова води 8 клас по принцип.

# 678
И защо чак сега има реакция? Thinking
Защото една определена политическа партия пак е яхнала вълната с традиционните ценности.

# 679
  • Sofia
Христова води 8 клас по принцип.

От тази година има нова преподавателка (Стойчева). Христова даже изобщо не я виждам като име сред преподавателите в НЕГ.

# 680
Стойчева водеше на осми клас тази година. Най-вероятно ще си продължи с девети, а дали ще остане и на новите осмокласници не е много ясно.

# 681
Някой знае ли по кои учебници учат 9 клас Физика, Химия и Биология?

# 682
  • София
Аз съм от тези, които се радваха, че ВК си заминава и идва НГ. Но който и нов директор да беше дошъл, щеше да е в пъти по-добър, отколкото ВК. Подкрепям казаното от Априлски душ и не виждам абсолютно никакъв проблем в заснемането на филма.
В тази връзка:
Скрит текст:
Учейки в същата тази гимназия през 90-те съм видяла доста “по-скандални неща” от коментираните тук - и при съученици и при учители. Нито преподавателите, нито директорката (макар, че беше много строга и изискваща), нито родителите подскачаха за такива дреболии.  По онова време много от учениците бяха бунтари по душа, обичаха провокациите, а родителите ни определено ни имаха повече доверие и повечето от тях бяха доста по-широко скроени, отколкото някои, пишещи сега тук в темата;) Самата аз съм се записвала като статист във филм на 15 г. без изобщо да искам разрешение от родителите си. Живеехме доста по-свободно и щастливо тийнейджърство, без тъпотиите и доносите на партия Възраждане с “традиционните им ценности”. И тук става дума за гимназисти, бе хора, не за първолаци.😳 Защо трябва да търсим под вола теле ?? В кой век искате са се върнем и да превърнем едно от малкото нормални училища в манастир? Даже това сравнение не беше подходящо предвид темата на филма:)))) Вместо да се вдигнем и да подкрепим директорката, ние се радваме и потриваме ръце, че й правят проверка??? Мен лично ме е СРАМ.
По другата тема. Няма училище, в което да няма учители - къси клечки. Да, биология нашият випуск не разбра какво е, за съжаление, не веднъж съм писала по темата, но пък това не спира желаещите да се готвят за медицина, да намерят решение и да си ходят на курсове и уроци, както правят всички останали деца.
Лошо е, ако в НЕГ няма читави учители по НЕ. Мисля, че този проблем се реши при осмите класове, макар че има какво да се желае и в горните.
Някой пита за клуба по дебати - можете да видите във ФБ-страницата на НЕГ, че наш ученик спечели националния кръг по Дебати.
За мен най-важното в гимназията е средата - детето ми е изключително щастливо с приятелствата, които създаде не само в класа, а и във випуска. Децата се подкрепят едно друго, помагат си за всичко в училище и извън него. Споделят информация, не интригантстват, не доносничат!!!, организират си пътувания, ходят заедно на море, на ски. Имат прекрасна учителка по история, която води клуба по планинарство. Дори някои родители се сприятелихме покрай децата си и ходим заедно на почивка. Това е най-ценното и то ще им остане за цял живот! За другите неща един ден ще си припомнят и ще се смеят.

Последна редакция: пн, 13 юли 2026, 00:07 от Skiorche

# 683
Напълно подкрепям написаното!

Искам да питам за клуба по планинарство. Как може да се участва в него? Нямам никаква информация, че съществува такъв клуб, а доста съм разпитвала по темата клубове.

# 684
  • София
Няма конкретни изисквания. Детето отива при г-жа Йотова и ѝ казва, че има желание да се запише в клуба. Имат си вайбър-група, където получават информация за предстоящите активности и се записват за участие в нея. Последно ходиха с учителката и опитен планински водач в Албания.

Общи условия

Активация на акаунт