Майски бебета 2024г. - Тема 14

• 30 079
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Оо, ужас. Този нос го боря вече четвърти ден. Голяма напаст е. Няма спане, няма почивка. Вече и главата ме боли много. Просто се моля вече да минава, че не се издържа.
Момичета, дано вие се разминете! Или поне да е по-леко.

И аз съм така с носа повече от седмица , пробвах с една билка ,която се сварява на чай и се слага в нослето ,помогна ,не е толкова зле положението сега -лечебна ружа(beli slez) ,сигурно и там я има
Времето е променливо мисля,че е или от вируса на настинката и просто от смяната на сезоните,или може да е от алергична реакция мн хора са чувствителни сега при смяната на сезоните,или пък от бременността това запушване и течене също е възможно ,ако няма други нещо симптоми

Mad_hatter Добре,не са ми казали нещо да ги притеснява ,не знам коя степен е обаче,кръвотока всеки път го е следял
Вече не знам тия апарати ли са сбъркани нещо ,явно и те не са мн ок,дето я мерят

# 376
mims, значи затова не я вади, ако плацентата и кръвотока е добре, най-добре да си донаддаде в корема. Много извара, а може и протеин от аптеката да попиеш 1 седмица двойна доза.

# 377
mims, значи затова не я вади, ако плацентата и кръвотока е добре, най-добре да си донаддаде в корема. Много извара, а може и протеин от аптеката да попиеш 1 седмица двойна доза.
Благодаря,каквото мога ще направя да ,и месо ,колкото и да не ми се яде насила ще ям ,само да е добре бебка ,толкова мечтая да си я гушкам ♥️
И при вас да мине носът да не се притесняваш ,но спокойно щом няма температура висока си е само настинка, не се тревожи ,сега всеки е с хрема ,тя не е опасна,времето е доста колебливо напоследък
А за вирусите също не се панирайте ,винаги е имало ,гледат да ни притесняват само ,и баща ми междудругото беше доскоро с бронхит остър и гадните му симптоми ,силна кашлица,а не е било коклюш ,изследва се
Само панират така,че споко ♥️

Стискам палци на Eleyn  също ,всичко ще отмине ♥️

# 378
След първия преглед детето ме зарази с вирус с повръщане беше ад после общо три пъти ....като първия път беше най зле после може би имах някакъв имунитет и карах по-леко.....последния път направо ми се ревеше от запушен нос.....
Пийте по два биозина
Аз днес взех две протеинови барчета да опитам

# 379
Да се оправяте момичета! Времето е много непостоянно и най-вероятно от там настиваме.
Аз за момента май се държа и ще гледам да се пазя.
Днес давах стерилна урина, а мислех, че вече свършиха всичките изследвания. Нещо ми омръзнаха. Даже не ходих до Щерев за едната проба, а я дадох в лабораторията до нас и после ще занеса резултата. Дано и тя е чиста, писна ми да чакам резултати.

Тези дни само пера, гладя и подреждам. Само се ядосвам на всички дето продължават да ми говорят колко е рано и как имало време, нямало за къде да бързам.
Аз направя 2 неща и съм мега изморена, какво остава ако отложа всичко и да трябва да го направя наведнъж. Остават ми малко неща за гладене и прибиране, после приключвам.

# 380
За предпазване иначе винаги след разходка може да се измиваме нослето със сапунче (отвън ) ,,издухва и да си се почиства превантивно с физ.рр

Зоя консултантката сигурно ще е там ак.Запрянова да ви помогне със засукването,кърменето,тя е много мила и лъчезарна жена ,ако още е там
Ти в Селена ли си

Последна редакция: вт, 30 апр 2024, 11:15 от Mims1900

# 381
Тези дни само пера, гладя и подреждам. Само се ядосвам на всички дето продължават да ми говорят колко е рано и как имало време, нямало за къде да бързам.
😳 Ъъъ, рано?! Утре влизаме в Май, за Бога, половината майски бебета се родиха... 😂

# 382
И аз бях така няколко дни само пране после само гладене

# 383
Аз дойдох на преглед и тонове, имам 1 см., кьорава работа... Сега лежа на запис, ама май контракции нямам пак 🙄

# 384
Аз направя 2 неща и съм мега изморена, какво остава ако отложа всичко и да трябва да го направя наведнъж. Остават ми малко неща за гладене и прибиране, после приключвам.

Изобщо не ги слушай! Аз съм супер доволна, че я отхвърлих тази задача още като започна 45-дневният болничен. Сега нито имам енергия, нито търпение да се занимавам с такива неща вече. Simple Smile А и всичко тежи и боли...

Момичета, на мен при хрема страшно много ми помагат инхалациите с лайка и сода по няколко пъти на ден. Ако не сте пробвали, пробвайте! И стискам палци всички да оздравявате бързо!

# 385
Аз това го свърших като влязох в 9м и ми тежеше работата 😁

# 386
Ехаааа, колко нови бебчета Heart Eyes
Честити да са, Явор, Янина, Огнян, Явор!
Да ви бъдат живи и здрави, мамчета. На всички вас мамита, бързо възстановяване, много да ви радват бебочетата:heart:

# 387
Ужасно е с тези мои роднини. Майка ми само мрънка, колко много време имало още. Защо съм си оправила багажа за болницата. Култовото беше, е колко пък дрехи да си прала те ти трябват максимум 5 бодита 🫨 wait, what?!? И като ми почнат с "аз едно време" и ме избива на агресия. Баща му пък нон стоп пита "Е какво толкова има да оправяте и купувате?" все едно това бебе ще спи на дивана в хола и нищо не трябва.
Опънали са ми нервите тук, а аз се чувствам се по-тромава.

Не знам как издържаш mokka. Аз където имам 20 дни до термин вече не издържам, а вчера АГ като ми каза, че бебката си е високо и съм с 1 см разкритие ми попари всякакви надежди за тръгване по-рано.

# 388
  • София
Ох, и аз съм в клуба на хремавите Sad В събота бяхме на бременна фотосесия навън и се намръзнах - духаше много, а и бях с тънки рокли. Положението беше "трай мамо за хубост" Grinning Ама сега ми е кофти - хрема 3ти ден, поне вече не ме боли гърло, но е много гадна тази хрема, заглъхнали са ми ушите.

Пия по 1 биозин, но май е по-добре да вдигна на 2. На 2 приема ли да ги разделя? Също приемам вит. Ц, Инфлуцид, Коризалия, Стеримар...

Иначе аз съм с юнско бебче, днес влезнах в 33та седмица и съм в голям шок и ужас, че всичко наближава с бясна скорост. Всеки ми обяснява, че съм луда - имало много време. Но и аз като вас не им се връзвам, искам всичко да е подготвено, а и се уморявам от най-малкото нещо...

# 389
Аз пък се ядосвам за друго, свекърите щели да ходят на 25 юни на море и ако тогава се паднела погачата на детето да сме ги били чакали . От къде на къде направо не можах да повярвам какво ми се казва… И все ми обясняват като се родило бебето щели да взимат баткото да го гледат, та да го взимат сега аз сега имам повече работа и нужда от помощ.. Но не вече изобщо не желая да слушам нищо и никой само се ядосвам честно…

Общи условия

Активация на акаунт