Майски бебета 2024г. - Тема 14

• 30 050
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Честита да е Явора! На мама бързо възстановяване!
Аз мисля да боядисам яйцата в събота. Ще сме на вилата за Великден и ще съчетая нещата.

# 496
И аз мих прозорци в едната стая ама зор ми се видя 😁

# 497
Честита да е Явора! 🌸 Първото майско бебче. 😊 Бъдете много здрави и спокойни и двете!

# 498
Честита Явора, Fairybeb! 🌷Много е точна, точно на термин 😀 Да е здрава и много щастлива! 🩷
mokka, следя за теб 😁

Аз утре ще си боядисвам яйца, ще си празнуваме Великден, ще си взема безалкохолна биричка и ще започна обратно броене и аз 😁

# 499
Да, днес, точно на термин. Интересното е, че и голямата ми дъщеря е така, а ние с таткото пък да сме толкова неорганизирани 😂
Благодаря на всички за пожеланията Simple Smile

Момичета, както вчера след прегледа се оплаках, че бебе няма да има следващите 1-2 дни поне(докторът така каза) така в 12 вечерта се започна и вече съм мама на Явора 3510гр. 51 см. ❤

Е ти ме довърши 💜 Честита да е Явора, а ти бързо да се възстановиш! Точно на термин си, нали?

Майка ми изми прозорците за съжаление, ама ще взема да сваля пердетата да изпера 😂

Последна редакция: ср, 01 май 2024, 14:49 от Fairybeb

# 500
Много интересно, ти даже с второ дете изкара до термин, а аз си мислех, че вторите обикновено подраняват 😁

Отивам след малко да се разхождам и да пия една нормална бира, пък квото ще да става 🤣

# 501
Честита да е Явора Simple Smile Бързо възтановяване на мама.
Честит месец МАЙ на всички. Simple Smile

# 502
Честито на всички родили! ❤❤❤ Еее вероятно всички са мили прозорци😃 и аз измих един. Имам доста време до термин, че съм чак края на месеца, но всеки ден като чета за новородените бебенца и вече нямам търпение. 😁

# 503
Честит месец май и честити майско-априлски бебета на всички!
Моето се оказа априлче - на 28ми вечерта ми изтекоха водите и на 29ти сутринта се роди Луиза - 2990гр., 50 см, три дни преди термин 😊🥰

Раждането да кажем, че не искам да си спомням, но важното е че всичко е наред и двете сме добре. Всеки ден ще съм благодарна, че съществува анестезията, направо ме спаси - най-хубавото от раждането беше като ме отпусна след епидуралната 😀 Малко съм разочарована от себе си, че се предадох рано и общо взето бях като едно голямо бебе, включително обяснявах как не мога и не искам повече по време на напъните и искам да си ходя. Иначе се наложи форцепс, самото раждане продължи твърде дълго и нямах сили да напъвам. Надявам се никой да не стресирам сега, всяко раждане е различно, но моето беше повече негативно преживяване.

# 504
Marisol, точно днес си мислех за теб, че не си писала отдавна. Честита Луиза! А ти бързо да се възстановиш и да забравиш всичко негативно 💜 Теб не те ли плашеха с голямо бебе, нещо такова съм запомнила?

# 505
Честито,Marisol! Бързо се забравя раждането. Важното е да сте здрави и бързо възстановяване. В коя болница роди?

# 506
Ооо, колко бебета 🐣 Честито на всички ви! Здрави да са и много щастливи. Бързо да се възстановите.
Клишето, че всичко негативно се забравя си е вярно.

# 507
Аа, аз мия прозорци за 3-ти път. Освен всичко вчера прах мокет на ръка с четката и препарат. Чистих баня, 5 часа не бях седнала. Предния ден също. Не помага. 😀

Имам си ги менструалните болки и после си изчезват. Имам чувството, че никой път няма да дойде този ден…

# 508
  • София
Честито, Marisol! Да е здрава и спокойна Луиза! На теб бързо възстановяване и да забравиш негативните емоции.
Аз прозорци не съм мила. ММ ги изми. Smile  Домакинствам си през деня, готвя, пускам пералня. Да ми е жив и здрав мъжа, не се оплаква и не мрънка ако има да свърши нещо.

# 509
Честити да са Явор, Явора и Луиза!
Май само аз не бързам още да излиза 😁 ще имам предвид миенето на прозорци да го оставя за накрая или да се възползвам от предложението на свекървата тя да ги измие 😁

Общи условия

Активация на акаунт