Азиатска козметика и грим - тема 28

• 76 925
  • 759
  •   2
Отговори
# 465
Изтървах кода за немската stylevana с подарък VT - Reedle Shot.
Някой да е попадал на друг код с готин подарък ?
п.п. на страницата им във Фейса г има всички кодове , много съм застреляна ,взех ретинала на Dr. Different  и VT - Reedle Shot 100 и едни пачове за очи на heimish.
Чудя се дали да не пробвам околоочния на Миша -Chogongjin Sulbon, какво да тързя за хлътнали очи и тъмни кръгове .Каквото и да правя видът ми винаги е уморен ако съм без ББ крем .

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 14:14 от iliana__

# 466
  • Пловдив
Ползвате ли отделен/специален продукт за шия? От известно време насам забелязвам, че шията ми не е с добър вид. Кожата е леко вяла, отпусната, няма свежеста на лицето, леки бръчици...Отчитам разбира се и фактор възраст / 47г/ и хормонални изменения.
Дайте съвет с какво да я мажа. Обичайно слагам някаква хидратация / не е азиатска/, но явно трябва нещо друго.
Пептиди добре ли ще се отразят? В момента имам това - https://www.barecare.bg/medi-peel-peptide-9-volume-all-in-essence-pro
Идва ми мазно за лятото за лицето, дали пък да не го пробвам само за шия...Всякакви съвети приемам Simple Smile

# 467
Аз така и не можах да свикна с тези балончета на пептидите на medi peel,страшно ме сърби лицето и после е толкова мазно,че замина в коша.

# 468
  • софия
Ползвате ли отделен/специален продукт за шия? От известно време насам забелязвам, че шията ми не е с добър вид. Кожата е леко вяла, отпусната, няма свежеста на лицето, леки бръчици...Отчитам разбира се и фактор възраст / 47г/ и хормонални изменения.
Дайте съвет с какво да я мажа. Обичайно слагам някаква хидратация / не е азиатска/, но явно трябва нещо друго.
Пептиди добре ли ще се отразят? В момента имам това - https://www.barecare.bg/medi-peel-peptide-9-volume-all-in-essence-pro
Идва ми мазно за лятото за лицето, дали пък да не го пробвам само за шия...Всякакви съвети приемам Simple Smile
И аз бих попитала за същото.Най-популярен , разбира се, е "влачещият" се крем на MEDI PEEL, но не бих го взела пак. Есвнцията и  за мен беше свръх неприятен мазноч, който не търпи нищо отгоре. Предполагам, че и на шията ще се усеща по същия начин.
Гледах в бг сайт един на Trimay с бакучиол, но не знам нищо за марката, освен   пачовете им, за които бяха писали тук.
https://bestcare.bg/product/noshten-krem-shia-dekolte/

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 14:03 от swetulka

# 469
Моето лично мнение е, че ако кожата (независимо на коя част от лицето или тялото) не се напои предварително с няколко слоя тонер, нищо съществено от мазането с каквото и да е няма съществен резултат.
Особено на тази възраст - когато собствената влага вече е значително намаляла.
И особено относно продуктите на Medi Peel - чиито апликация аз изобщо не харесвам (разтеглива дъвка, която ми изсушава кожата вместо да я овлажни и подхрани). Измазах ги и постигнах някакъв ефект от тях единствено чрез обилно първоначално хидратиране с тонер и задължително намазване с крем на още мокра от тонера кожа. Ако не го направя околоочният крем на Medi Peel ми правеше кожата намачкана хартия.
За шия и деколте: след тонер ползвам някои по-бюджетни, плътни и подхранващи ретинолови кремове (всяка вечер) - уплътняват и повишават еластичността на кожата.
PS За мен тонерите и серумите имат много по-големи ползи от кремовете.

# 470
На мен лично шията ми бе голям грозен проблем. Доскоро. За себе си открих, че за нейното удивително освежаване спомогна един крем. 3 месеца мажа сутрин и вечер и шията ми вече не изглежда като на възрастна костенурка. Естествено като се почне от first activating serum,  тонери, есенции, серуми, кремове и т.н. - всичко освен на лице- нанасям и около очи и на шия и деколте.
Кремът е ето този уникален лично за мен околоочен крем, който си харесах от ревю на Одил :

https://www.yesstyle.com/en/a-h-c-premier-ampoule-in-eye-cream-c … re&mcg=influencer

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 20:41 от Anelia Dimitrova 649961

# 471
Така ми стои на MEDI PEEL ,на шията слагам същото ,каквото и на лицето без ретинали

# 472
Шията ми е много по-капризна от лицето, та от неподходящи консистенции ми избиват едни огромни и болезнени подкожни пъпки. Обикновено слагам тонер и серум (най-вече тип lifting/firming) или тонер и очен крем, понякога купувам нещо "специализирано" за шия, незадължително корейско. Последните два, ако не се лъжа, бяха Lierac и Collistar.

# 473
Така ми стои на MEDI PEEL ,на шията слагам същото ,каквото и на лицето без ретинали
Кожата на шията е по-тънка от тази на лицето и има много по-малко мастни жлези, в този смисъл има повече (от лицето) нужда от уплътняване чрез ретиноидите, съответно и повече нужда от хидратация и омазняване.

# 474
  • Prismatica Aerie
Хубавата кожа не се прави с бяла козметика Wink тя се поддържа с козметика! За да има кардинална промяна в кожата се почва със храненето и други лайфстайл избори.
🎯 ‼️
И, един от първите лайфстайл избори - пазене от слънцето! Защото няма такова нещо като "здравословен тен". Слънчевата радиация уврежда и състарява жестоко кожата.
В тази връзка - нещо интересно:

Процентите са измислени.

~~~

За шия ползвам всичко, което и за лицето. Вкл. ретиноиди.

За начинаещи с ретиноидите, тези биха били подходящи:

Dermatory Retinal Spicule Wrinkle & Neck Cream(0.01% ретинал)

Dr.Different VITALIFT-A Eye & Neck (0.025%)

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 16:12 от Catalano

# 475
  • София
Изтървах кода за немската stylevana с подарък VT - Reedle Shot.
Някой да е попадал на друг код с готин подарък ?
п.п. на страницата им във Фейса г има всички кодове , много съм застреляна ,взех ретинала на Dr. Different  и VT - Reedle Shot 100 и едни пачове за очи на heimish.
Чудя се дали да не пробвам околоочния на Миша -Chogongjin Sulbon, какво да тързя за хлътнали очи и тъмни кръгове .Каквото и да правя видът ми винаги е уморен ако съм без ББ крем .

Ей този код съм загледала и двата продукта са ми интересни за проба.

За около очен поръчах MISSHA - Chogongjin Youngan Jin, като се надявам да е с по-вазелинеста структура да го слагам вечер.

Определено, гена е на първо място на 48, нямам нито една бръчка, едва ли е от козметиката....

# 476
Grinning в тази тема жени с бръчки не пишат независимо от първата цифра на годините им. самочувствието е важно, но науките са рекли, че самооценката ни се разминава на около 90% с оценката на другите.
Представете си графиките на Catalano с как се оценявам аз и как ме оценяват другите.

# 477
nad точно този код използвах 😊
А околоочния Youngan Jin тъкмо го привършвам , просто за моя проблем явно кремове няма да свършат работа 😢 а от филъри ме е страх .
 Ген … ми мама няма тъмни кръгове и хлътнали очи ,амаха

# 478
  • Пловдив
Лелее, обърках се, ...тонери, есенции..не ми се смейте, нямам никакъв опит с тях Simple Smile. Ако правилно се ориентирам, кожата на шията като по-тънка от лицето, има нужда от повече хидратация за да не изглежда толкова вяла. Моля препоръчайте тонер/есенция които да нанасям преди крем. С каква активна съставка да търся?
Имам Haruharu Wonder Black rice toner, нещо такова ли трябва да е?

# 479
  • Бургас/Пз
Имам Haruharu Wonder Black rice toner, нещо такова ли трябва да е?
Много е хубав този тонер. Може да добавите и есенция , и серум след него и тогава крема.
Например този серум https://kocos.bg/Haruharu-Wonder-Black-Rice-Hyaluronic-Anti-Wrinkle-Serum--1-2081 или тази есенция https://kocos.bg/haruharu-wonder-Black-Rice-Probiotics-Barrier-Essence-1-3151
Този също е хубав https://kocos.bg/Haruharu-Wonder-4-TXA-Dark-Spot-Go-Away-Serum-1-3027
Като цяло на тази марка продуктите хич не са лоши. Предлагам ви от нея, тъй като имате тонера, а аз лично много обичам да ползвам продукти от една и съща серия, но това съвсем не е задължително

Общи условия

Активация на акаунт