Азиатска козметика и грим - тема 28

• 76 402
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте,доста търсих в сайта на Stylevana,но не мога да се ориентирам,продуктите с включен ДДС ли са или не,поне в други магазини ако е включено в цената това е посочено,а тук не виждам да е....Малко по-нагоре видях коментар на съфорумка,че ДДС е включен,който има опит ако може да помогне.
Да с включено са Simple Smile
В европейския безплатната доставка е за по -висока сума , може да поръчваш от немската с превозвач .

# 751
Здравейте,доста търсих в сайта на Stylevana,но не мога да се ориентирам,продуктите с включен ДДС ли са или не,поне в други магазини ако е включено в цената това е посочено,а тук не виждам да е....Малко по-нагоре видях коментар на съфорумка,че ДДС е включен,който има опит ако може да помогне.
Да с включено са Simple Smile
В европейския безплатната доставка е за по -висока сума , може да поръчваш от немската с превозвач .
Това е добре,благодаря,видях за безплатна доставка трябват 95 евро:)

# 752
  • Prismatica Aerie

Благодаря, Catalano. Някаква препоръка за друг продукт?
С ретинал? Dr. Different  Vitalift-A и Forte не ви устройват като % ли?  
Вече има доста корейски подукти с ретинол / ретинал, но са с нищожен процент и честно казано не им обръщам внимание.

https://bg-mam.ma/p/1650641/48390437
https://bg-mam.ma/p/1650641/48390506

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 17:49 от Catalano

# 753
Приключвам идебенона на Mary May. След като кожата ми го пиеше като водичка, вече на дъното взе да се държи като нормален серум. Не ми се чете, но или нещо от неговите съставки много е липсвало на кожата ми, или е някаква супер водна формула.

За ретинола няма пък да мажа на др Диферент Stuck Out Tongue Winking Eye, и тази зима ще съм на IOPE
https://www.iope.com/int/en/products/retinol-expert-01-03.html

Grinning Отваряйки шкафа да го подкарам, си намерих един забравен травъл сет на amore pacific  и нощния им елексир time response. Елексира го подкарах вечерно време, бях забравила какъв разкош е.

Ето едно видео, което не изчерпва всичко корейски ретиноли, но дава някаква представа, кой  от новите ретиноли, от тези които са включени в него за каква кожа е подходящ.

И още едно, по-старо, в което има и други ретиноли

П.с. Преди време Директор Пи, беше обвинена, че включва само продукти на фирми, които и плащат и е било голям скандал, та не забравяйте, че не е последна инстанция, просто нейното спонсорирано мнение по въпроса, представящо по детайлно продуктите според типа кожа и цели.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 17:20 от zari65

# 754
Ето и няколко снимки с ретинолови продукти, някои от тях ползвам.

RETINOL PRODUCTS изберете си
 И няколко статии на тази тема
Korean Retinol:  Best Products for Sensitive Skin
The Truth About Retinol in Korean Skincare. Myths, History and Top Products
Best Anti-Aging Ingredient & Korean Skin Care Products

# 755
Благодаря за препоръките и на трите ви. До сега ползвах този

Но ми се иска да пробвам и други. Отивам да чета на спокойствие и да избирам.
Оф, тая корейска козметика, то като второ виШо бре! Grinning

# 756
  • Germany
Danifin, как е ретиноловото серумчето на Cosrx? Тъкмо днес си го взех,а нищичко не прочетох за него. Слабичко е май 0,5 %, но въпросът ми е по-скоро мазно ли е, да не е нещо непопиващо? Ще си го мажа де, но да съм подготвена 😉

# 757
PeaPink Моята кожа го попива много бързо. Но все пак трябва да се вземе под внимание, че всяка кожа реагира по своему и трябва да се пробва.Аз редувам различните ретинолови серуми, ползвам в момента тези

И аз не обичам продукти ,които не попиват и стоят като мазни, този не е от тях.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 08:26 от Danifin1

# 758
И аз ще си довърша IOPE-то преди да погледна запасите!

# 759
  • Germany
Хайде вече в новата тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1689441 . С любезното съдействие на Каталано, която написа страхотно инфо за началото, което остава да си пожелаем да се чете от новите потребители.

Общи условия

Активация на акаунт