Азиатска козметика и грим - тема 28

• 76 453
  • 759
  •   2
Отговори
# 720
  • Бургас/Пз
Момичета,преди dr.Different /говоря за вече почистено лице/,слагате ли тонер/хидратиращ серум или директно на суха кожа нанасяте?Хидратацията за след това?Понеже е малка опаковката-20гр.,бих искала оптимално ефективно да се възползвам😀,благодаря предварително🌺.
Мисля, че зависи от кожата. Аз лично винаги слагам тонер и серум. Моята кожа не понася никакъв ретин продукт на голо. Суха и чувствителна. И много тънка

# 721
  • Prismatica Aerie
Момичета,преди dr.Different /говоря за вече почистено лице/,слагате ли тонер/хидратиращ серум или директно на суха кожа нанасяте?
Слагам всичко, т.е. хидратирам максимално, и тогава крема - той е доста мазен и оклузивен, достатъчно е съвсем малко количество.
2-3 пъти седмично слагам и маска след него. (Cheonyuldan Ultimate Rejuvenating Overnight mask).

PS
Да знаете, че DR.DIFFERENT Vitalift-A Fortessimo е 30g, и е същия разкош.🤍

# 722
Благодаря момичета,понеже още не съм пуснала поръчка,ще се възползвам от Фортисимо👍!И аз по принцип яко хидратирам,кожата ми е в пъти,пъти по-сочна,а не мазна и комбинирана,жалко че по-рано не го осъзнах процеса на ударно хидратиране,но нищо.Сега искам да я позагладя тук там,имам неравности по бузите на някои места е по-грапава/на едната буза/,хем и ексфоалирам 2-3 седмично и правя маски и т.н.Ридъл шотовете ми звучат много мои👍.

# 723
  • София
Момичета,преди dr.Different /говоря за вече почистено лице/,слагате ли тонер/хидратиращ серум или директно на суха кожа нанасяте?Хидратацията за след това?Понеже е малка опаковката-20гр.,бих искала оптимално ефективно да се възползвам😀,благодаря предварително🌺.

Аз нямам проблем с ретилалите, затова слагам тоник и ниацинамид(под формата на водичка ми е). Ако тепърва ще въвеждате, сложете и нещо увлажняващо преди и 10-15мин. след нанасяне.

# 724
  • София
Като споменахте dr. different,  fortessimo-то спрямо vitalift a и vitalift a forte как се нарежда по сила? И да попитам преди се хвалеше в темата доста 131 moisturizer, от два месеца не го намирам нито в стайлвана, нито в йесстайл, да не са го спрели?

# 725
  • Prismatica Aerie
Fortessimo e 0.15% ретинал.
Dr. Different 131 Moisturizer го виждам в бг сайтове..
 Дано не го спрат, а само реформулират. Въпреки че реформулиране обикновено значи съсипване на оригиналния продукт. AESTURA Atobarrier 365 Cream например, вече не е същия - не е лош продукт, но в сравнение със старата формула, не е по-хубав.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 14:56 от Catalano

# 726
Фортесимо не го намирам,поръчах форте.

# 727
  • Prismatica Aerie
Fortessimo взимам от ebay.

# 728
Здравейте.
Моля да ме посъветвате коя от двете серии да избера. На 56 години със смесена кожа съм.
MISSHA Chogongjin Youngan
или
MISSHA Chogongjin Geumsul
Благодаря.

# 729
Привет и от мен!
Четох, гледах видеа на viral продукти и така направих първата си поръчка от YesStyle, както и благодарение на синтезираната информация в Q&A от темичката, за което Ви благодаря момичета! Рових из нета и успях на намеря код за 15% и реферал код за още 5%.

Поръчах си тези продукти и ще споделя впоследствие впечателения след употребата им:
Скрит текст:
1. Haruharu WONDER - Black Rice Moisture Deep Cleansing Oil

2. Anua - Heartleaf Quercetinol Pore Deep Cleansing Foam

3. TIRTIR - Milk Skin Toner Light

4. Anua - Niacinamide 10% + TXA 4% Serum

5. ROUND LAB - Birch Juice Moisturizing Pad

# 730
Дайте после отзив за 4. От снощи му се чудя.

# 731
Аз писах за Anua - Niacinamide 10% + TXA 4% Serum , много съм доволна , но аз нямам проблем с нициниамида .
Ползвах в комбинация с MISSHA Chogongjin Youngan и тоника на TIRTIR .
Пристигна ми шотчето 100 и DR DIFFERENT VITALIFT-A Forte , тъй че довечера ги включвам и тях : )

# 732
  • Prismatica Aerie
Здравейте.
Моля да ме посъветвате коя от двете серии да избера. На 56 години със смесена кожа съм.
MISSHA Chogongjin Youngan
или
MISSHA Chogongjin Geumsul
Благодаря.
Youngan.

# 733
Благодаря. Аз си мислех, че може да ми дайда мазен Youngan.

# 734
Благодаря. Аз си мислех, че може да ми дайда мазен Youngan.
Плътен и богат е ,но не бих го определила като мазен , с комбинирана кожа съм и дори и в тези жеги ми е добре  /вечер го слагам само ,но то пак е около 28 гр у дома /

Общи условия

Активация на акаунт