Азиатска козметика и грим - тема 28

• 76 453
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
  • Prismatica Aerie
Благодаря. Аз си мислех, че може да ми дайда мазен Youngan.
Зависи кои продукти от линията ще изберете и как ще ги комбинирате сутрин и вечер, но в крайна сметка, трябва да решите кое Ви е приоритетно. Сериозният антиейдж е с по-богати формули по презумция, защото се предполага, че зрялата кожа е по-суха.

# 736
Мисля да взема тонер, серум и крем. Надявам се, че е добре така. И да ги ползвам вечер.
Кожата ми в т-зоната доста се омазнява.

# 737
https://www.yesstyle.com/en/beauty-of-joseon-light-on-serum-cent … ml/pid.1123925614

Аз продължавам с издирването на продукт с вит. С. Някой ползвал ли е този на BOJ - дериватна форма? Интересувам се най-вече от комфорта на апликация.

# 738
  • софия
От най-капрозните и претенциoзните към вит С съм аз.
Този сезон намерих продукт, който много ми харесва - нямам чувствителност, приятна апликация, без вода,  а и с добър ефект.

.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 19:49 от swetulka

# 739
# 740
  • софия
Изглежда обещаващо, давай и после разкажи как е, та  и ние да го грабнем Blush

# 741
  • Prismatica Aerie
Слабичък е, 2% липозомен ретинал = 0.02% чист ретинал.

# 742
  • София
Здравейте момичета!
Направих поръчка от Jolse, до адрес в Англия и ми начислиха мито и ДДС.
Поръчката е за 50 Е. ,а митото и ддс-то е 18 паунда.
Имате ли опит с подобни случаи ,как може да избегнем митото?

# 743
Няма как, ако минеш метър се радваш, когато дойде си плащаш.

# 744
  • София
Здравейте момичета!

С кой превозвач, защо в евро, техните не са ли в $? Аз имам поръчака от 18.08, която днес-утре, трябва да е в София, моята е с ggbg. Вчера пуснах още една, дано да не мине митница.

# 745
Здравейте момичета!
Не можеш да избегнеш ддс-то , мито може и да нямаш начислено .

В stylevana и yesstyle цените са с вкл. ДДС и са крайни ,не плащаш нищо допълнително .
Аз от Jolse се отказах ,защото освен ДДС-то ако мине през ДЧЛ още 30-на лв.

Никой не коментира другите шотове на VT  нито ретино/А/лите им .
На Dr. Different - Vitalift-A Forte е 0,1 ретинА л , VT - Cica Reti-A Essence 0.7 ретинОл  и е по -слаб ,нали така ?
Чудя се колагенов шот -ретинол и после крем со колаген дали няма да направят чудеса Simple Smile

# 746
Поръчките над 2 кг от джолсе или над 100 долара се пращат с федекс или забравих кой беше другия куриер, при тях задължително се плаща ДДС плюс тлъста такса обработка,  По-леките и малките може и да пропуснат митницата в Англия, но пак не  е сигурно. Под 2 кг и евтините с бг пощи. Като пак това не е категорично, понякога зависи може би и какво има като транспорт или от някакви други фактори, но без изключенията, това е практиката на сайта.
Писала съм го многократно защо предпочитам бг пощи - ето я сметката.
БГ пощи
100 лв поръчка - ДДС тук 20 лв, такса бг пощи 4 лв

Англия - 100 лв поръчка, пропускаме ДДС, транспорт и до нас нещо между 11-15 лв

Примерно доста поръчки могат да пропуснат ДДС, но понякога се случва и си плащаш, след като си минал метър няколко пъти. На вас вероятно ви е за първи път и веднага са ви цапнали ДДС -то и затова е малко криво.

За себе си съм преценила, че при пазаруване на промоция едно оскъпяване с 2-3 лв на продукт не ми е проблем и предпочитам бг пощи.

Когато правите по-скъпи поръчки или тежки, когато пуснете мейл на джолсе, че искате изрично да ви ги пратят с бг пощи, а не с куриер се съобразяват, на куриерите такса обработка са над 20 лв и като прибавите ДДС вече си става дебело и не си заслужава.

Grinning Всичко от горенаписаното няма значение, когато решите, че искате нещо и го има само на едно-две места със златна доставка, мислите, мислете и го отстреляте.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 12:29 от zari65

# 747
Слабичък е, 2% липозомен ретинал = 0.02% чист ретинал.

Благодаря, Catalano. Някаква препоръка за друг продукт? Още не съм направила поръчката, ослушвам се и чета темата.
Благодаря на теб,  Агент, Зари, Данифин и всички останали за съветите! Страхотни енциклопедии сте, толкова научих от вас!

# 748
И аз благодаря за съветите на гореизброените потребителки🌺🌺🌺!
Получих си 2 бр Др.Диферент виталифт форте А и на Бентън серамид.крем от Лотос бюти с безпл.доставка плюс 4 тестера и една шийт маска.
Сега ще чета инфо от какви продукти да напълня една кошница да пътува с бг пощи,нямам спешна нужда от нищо.

# 749
Здравейте,доста търсих в сайта на Stylevana,но не мога да се ориентирам,продуктите с включен ДДС ли са или не,поне в други магазини ако е включено в цената това е посочено,а тук не виждам да е....Малко по-нагоре видях коментар на съфорумка,че ДДС е включен,който има опит ако може да помогне.

Общи условия

Активация на акаунт