Азиатска козметика и грим - тема 28

• 76 421
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
Напомни ми периода на тотална обсесия с бранда Medi Peel Simple Smile
Трудно се поддавам на обсесия аз, може би си забелязала, ти виждаш всичко. 😎
Когато някой хвали всичко на даден бранд, значи го рекламира. Аз предлагам нещо само, ако съм го пробвала и съм видяла, че работи. Далеч не всички произведения на Medi peel си струва да пробва човек и често това става ясно още от първия път. А съм пробвала доста, харесвам няколко.

# 706
А, обсесията си беше моя лична... Много им проучвах продуктите преди да купя и нямах издънка! Понякога абсолютно читав продукт може да е голямо разочарование, просто защото не отговаря на нуждите на кожата към момента или не си пасва добре с другите продукти в рутината.

Catalano, да, и аз стадния инстинкт го ползвам с отрицателната му конотация, а най-сигурният начин да не си купя нещо е всички да са го купили Simple Smile)) моят синдром "Диор" Simple Smile)) а след това се сдобих със гнусничка френска съседка, та цялата френска козметична индустрия ми мина на черния списък Simple Smile)))

# 707
Агент, до колкото помня и ти си с мазна кожа като мен. Бих се радвала да споделиш продуктите на Меди пийл които си харесала най-много 😌

# 708
Джули, на път сме, като се прибера във Вторник ще пиша, че от телефона и със крапи кънекшън не е фън!

# 709
  • Germany
Аз пък никога не съм си купувала нещо на Medi-peel, явно хайпа ме подминава 🤣 Преди години ми бяха пратили безплатна малка ампула Bor-tox, супер мазна и лепкава ми стоеше, нямаше попиване това нещо. Оттогава съм си въобразила, че явно не са за моята кожа и даже не ги поглеждам 😆 А ги виждам навсякъде и са общо взето достъпни продукти…

# 710
Пропуснах medipeel  и аз, започнах с онзи прословут крем за шия, с който въобще не се харесахме и оттам нататък започнах да подминавам бранда.

# 711
  • Бургас/Пз
От много време не се бях впечатлявала от някой продукт чисто визуално, но след третото ползване през 3 дни на Reedle Shot 300, направо не мога да повярвам колко чиста и свежа е кожата ми. Тя принципно последните месеци си е много добре, но след като съм ползвала серума вечер , сутринта направо свети. Този ефект съм имала досега само с трет и то не след три мазания.

Агент, пристигнаха ми дозичките на околочния лифт серум, от който ми беше дала и вече след месец ползване сутрин не се събуждам с опъната кожа в тази зона. Хиляди благодарности още веднъж ❤️

# 712
Удържах се, с този  Reedle Shot 300 и 700, но и аз ги поръчах.

Първата ми корейска измивна пяна, наскоро се бях присетила за нея и си мислех да си купя - тя на промоция с изтичащ срок в джолсето, сега дали ще я харесам пак.....,
до нея се мъдри и един любим тонер   и Reedle Shot на промоция и останах без избор. Реших че кутиите с алгинатни маски много място ми заемат и трябва да ги изразходя, и сега през ден със с маска, а тонерите  вървят, та вървят с тях.

https://jolse.com/product/md-secretkey-lemon-sparkling-cleansing … y/3836/display/1/

https://jolse.com/product/md-nacific-real-calendula-floral-toner … y/3836/display/1/

# 713
  • София
От много време не се бях впечатлявала от някой продукт чисто визуално, но след третото ползване през 3 дни на Reedle Shot 300, направо не мога да повярвам колко чиста и свежа е кожата ми. Тя принципно последните месеци си е много добре, но след като съм ползвала серума вечер , сутринта направо свети. Този ефект съм имала досега само с трет и то не след три мазания.

Ани и аз съм пристрастена, но съм вкарала и Isntree - Onion Newpair Booster Shot 2000 в останалите дни, резултата е уникално полирана кожа.
Мноооооого ме притеснява обаче дългосрочната му употреба….

# 714
Момичета и аз в темата. В момента съм бременна и търсех заместител на ретиноидите и горните два продукта, които споменавате май идват добре дошли. Вие откъде ги поръчвате и къде в рутината са ви?
Благодаря!

# 715
  • Бургас/Пз

Ани и аз съм пристрастена, но съм вкарала и Isntree - Onion Newpair Booster Shot 2000 в останалите дни, резултата е уникално полирана кожа.
Мноооооого ме притеснява обаче дългосрочната му употреба….
Защо те притеснява?? Има някоя съставка, която може да създаде проблем ли??

КРР, аз лично поръчвам от стилевана.де с превозвач от Германия до България.  Не знам по време на бременност тези шотове дали са подходящи. Имай предвид, че причиняват едно щипане и боцкане на кожата, което не знам дали ще ти е приятно. На мен лично ми харесва, но има хора, на които не им е ок. Дъщеря ми например се намаза и се измисли, защото не можа да го изтърпи като усещане

# 716
Ще ги проверя като съставки, имам едно приложение. А дали са силни, защото в момента и гликоловата ми дразни.

# 717
  • Prismatica Aerie
Боцкането е от самите спикули във VT Reedle Shot  - това са микроскопични, иглоподобни структури, които се извличат от морски/хидролизирани гъби. Образувани са от калций или силика и са с различни форми и размери - всичките натурално заострени. Играят ролята на лек физичен ексфолиант - премахват мъртвите клетки и правят микроканали в повърхностния слой на кожата, като по този начин се осъществява по-дълбоко проникване на активните съставки. Остават във външния слой на кожата за около 72 часа и се отделят естествено с мъртвите кожни клетки.

Купувах от Yesstyle, монодози, но всяка стига за 2-3 пъти.
Скрит текст:

Сега виждам, че са пуснали и с колаген и вит.С
Скрит текст:

# 718
  • София

Защо те притеснява?? Има някоя съставка, която може да създаде проблем ли??

Притеснява ме, че въпросните хидролизирани гъби не са достатъчно изследвани, особено способността им да вкарват съставките, които слагам отгоре по-навътре в кожата. На хартия, би трябвало да е плюс, но знам ли....

Аз нанасям Onion Repair/Reedle Shot на чиста кожа и след това почвам с нормалната си вечерна рутина, ниацинамид, Dr.Different VITALIFT-A Forte и ако ми останат сили след 15мин. Chogongjin Sosaeng Jin Cream или нещо с пептиди.

# 719
Момичета,преди dr.Different /говоря за вече почистено лице/,слагате ли тонер/хидратиращ серум или директно на суха кожа нанасяте?Хидратацията за след това?Понеже е малка опаковката-20гр.,бих искала оптимално ефективно да се възползвам😀,благодаря предварително🌺.

Общи условия

Активация на акаунт