🌷ИСТАНБУЛ🌷 [тема 65]

• 53 710
  • 764
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Въвеждат се, разбира се. Изграждате си профил с попълнени данни, които са запаметени и при следващи резервации няма нужда да попълвате повече, освен ако не искате да промените нещо.. тел. номер или номер на паспорта/личната карта.  Всяко едно поле със звездичка се попълва задължително.

Благодаря, при Пегасус не е задължително, а само за по-бързо чекиране, но реших да питам да не би да има проблем въпреки,че не е задължително

# 406
  • Варна и...духом на Босфора
От остров Джерба,
Аслема,група!
Не съм ви забравила.....
Прегръдки от слънчев Тунис!

Ще чета като имам време...
Сред пясъците на Сахара!

♥️♥️♥️♥️🥰🥰🥰🥰

# 407
Момичета планирам маршрутите отиване/връщане до Анталия. Ще имаме една нощувка на отиване (Афионкарахисар) и три на връщане в Истанбул😍 планирам да посрещна рожденият си ден там(влизам в графата на 40-ет годишните мацки☺️)и няма по подходящо място за мен. Мечтая си за една нощна разходка по Босфора....
Та направила съм резервация за този хотел
Galata By Boss hotel
Намира се на 250 метра от метростанция  Шашане. Ако някой може да даде отзив от първа ръка ще съм благодарна. Миналата година ме нахапаха дървеници в един хотел и искам да избегна гредата този път.

# 408
  • София
Момичета планирам маршрутите отиване/връщане до Анталия. Ще имаме една нощувка на отиване (Афионкарахисар) и три на връщане в Истанбул😍 планирам да посрещна рожденият си ден там(влизам в графата на 40-ет годишните мацки☺️)и няма по подходящо място за мен. Мечтая си за една нощна разходка по Босфора....
Та направила съм резервация за този хотел
Galata By Boss hotel
Намира се на 250 метра от метростанция  Шашане. Ако някой може да даде отзив от първа ръка ще съм благодарна. Миналата година ме нахапаха дървеници в един хотел и искам да избегна гредата този път.
Не мога да помогна, но ще е добре да споделиш хотела с дървениците. Simple Smile

# 409
Хотелът с дървениците беше
Hermanos hotel  вината си беше моя,че не потърсих достатъчно отзиви и се съобразих главно с лесният достъп до Евразия тунел за да избегнем задръствания и други екстри. Въпреки това не съм очаквала,че ще се случи точно това. Хотела иначе не е лош,даже изобщо намира се близо до Юсуфпаша спирката на трамвая,има паркинг пред и зад хотела частен/ общински. Чисто е,закуската е хубава,леглата са много удобни....но дървениците са 😡 оставила съм снимки и отзив в Гугъл за да няма други пострадали.

# 410
  • Варна
Bebe, на първо четене няма паркинг, а и не предлагат варианти.
 Най-близкият платен едва ли ще е много близо предвид това, че района е много оживен и с тесни улици. А и самото стигане до хотела с кола ще си е изживяване.
Нищо против хотела, просто имайте и това наум .

# 411
Намира се на 250 метра от метростанция  Шашане.
Да нямаш предвид Şişhane (Шишаане)?  И да, трябва да се четат отзиви и да се гледа оценката, защото после има неприятни изненади. Кажи после за Афионкарахисар

# 412
Bebe, на първо четене няма паркинг, а и не предлагат варианти.
 Най-близкият платен едва ли ще е много близо предвид това, че района е много оживен и с тесни улици. А и самото стигане до хотела с кола ще си е изживяване.
Нищо против хотела, просто имайте и това наум .
За стигането ще стигнем, очаква се да сме там вечерта но паркинга ще е пробем

diziler Хотела в Афион съм го избрала на база препоръки на пътуващи към Анталия. Почти всеки втори глас беше за този хотел😀Не очаквам чудеса за 150лв за нощувка на 3-ма човека с включена вечеря в цената. След 10-12 часа шофиране просто ще се изкъпем и заспим. Просто искам нищо да не ме яде😁

# 413
  • София
Поздрави на всички от Истанбул Simple Smile
За сетен път се убеждавам, че Истанбул през лятото е очарователен с усмивките на хилядите туристи и слънчевите лъчи, разхлаждани от ветреца на Босфора. Истанбул през лятото е прекрасен погледнат и от високо, от панорамната тераса на апратамента ни със 180% гледка към Босфора, кулата Галата, огромните круизни лайнери, паркирани пред Галата порт, джамията Ортакьой и втория мост на Босфора, Джамията Чамлъджа, Тв кулата Чамлъджа,Сюлеймание и новата джамия, Топ Капъ и парка Гюлхане, Св. София и още, и още, и още гледки от терасата ни. И панорамата е толкова прекрасна, че дори и не ни се напуска терасата на апартамента ни на 7 етаж през тези 7 дни.... и денем, и нощем. Полюбувайте се!

Скрит текст:

# 414
Сега ако ми кажеш,че има паркинг и мога да го букна за 3-ри нощувки началото на октомври обещавам да те черпя една боза😆
Виждам Серкеджи.....това да не е как беше Меркурий...нещо си или бъркам

# 415
Здравейте група Relaxed
 С малката ми дъщеря която е на осем си имаме традиция по женски всяка година да ходим някъде ,и ми се ще другия месец да я заведа до Истанбул за два три дни  ,и събирам мнение за туристически агенции от които сте доволни.Наясно съм ,че всеки има различен опит ,но ми се ще да събера мнения като условия и цени ,и какво би било интересно за нея да посетим.Гледах доста ,но не всичко е описано и е малко обърано  и затова събирам мнения.Благодаря предварително Hug

# 416
Агенция не мога да предложа, но можете самостоятелно да отидете. Избирате хотел в района на Сиркеджи. Вариантите можете да пътувате със самолет, автобус или влак - спален вагон. За посещение - музеят на Рахми Коч , с кабинков лифт до хълма Пиер Лоти, музеят на Мадам Тюсо, аквариум Истанбул, един малък дворец - примерно Кючюксу до там можете с корабче на Шехир Хатларъ . Паркът Гюлхане, джамията в Ортакьой. Към комплекса на джамията Чамлъджа  има музей с интересно светлинно шоу цена 250 лири.
Придвижвате се градски транспорт. Купувате си Истанбулкарт от автомати една карта и с нея се чекирате в автобус, метро, Мармарай, Телеферик кабинков лифт, корабчета на Шехир Хатларъ, може и тоалетна да платите.
Здравейте група Relaxed
 С малката ми дъщеря която е на осем си имаме традиция по женски всяка година да ходим някъде ,и ми се ще другия месец да я заведа до Истанбул за два три дни  ,и събирам мнение за туристически агенции от които сте доволни.Наясно съм ,че всеки има различен опит ,но ми се ще да събера мнения като условия и цени ,и какво би било интересно за нея да посетим.Гледах доста ,но не всичко е описано и е малко обърано  и затова събирам мнения.Благодаря предварително Hug

# 417
Здравейте група Relaxed

За момиче на 8 години ще е интересно, да посети истински дворец например "Долмабахче".

# 418
Ако е опция самолет или влак може би ще е по-добре. Започнаха вече да се прибират и висенето на границата е голямо.

# 419
  • Варна
На 18 август бяхме чакали 6 часа, за да влезем в БГ при Малко Търново от гастарбайтери, които се връщаха.

Общи условия

Активация на акаунт