Резултати от изследвания

• 582
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, бременна съм в осми месец. Вчера доктора ми погледна щит. жлеза и каза, че е доста увредена. Отидох на ендокринолог и ми пуснаха изследвания. Това са резултатите, на доктор съм в понеделник , а ми е доста притеснено. Имам доста ускорен пулс, след преглед при кардиолог ми казаха, че сърцето ми е напълно здраво. Някоя мама била ли е в подобна ситуация, имала ли е подобни изследвания? Нещо сериозно ли е? 😓

# 1
Здравейте. Трябва да се пуснат и ft3, ft4

# 2
Здравейте мами не знам дали е точната тема,но може ли да ми кажете дали са добре изследванията?

# 3
.

Това нормално ли е

# 4

Резултатите ви са добре.
Захарта е малко над нормата,нямате инсулинова резистентност.
В урината има следи от кръв,ако не сте били в цикъл по време на изследването, е добре да се направи контролно изследване на урината след около 1-2 седмици.

# 5
Много благодаря за отговора, направих си всички тези изследвания защото имам много странно замайване, понякога нещо ми става притеснително в гърдите и все едно припадам а не припадам. Невролога каза че съм добре не знам вече.

# 6
Много благодаря за отговора, направих си всички тези изследвания защото имам много странно замайване, понякога нещо ми става притеснително в гърдите и все едно припадам а не припадам. Невролога каза че съм добре не знам вече.

Така описано ми прилича по-скоро на паник атака, а не на наличие на някакво заболяване.

# 7
  • Бургас
Моля за мнение, в 12+2 г.с съм

Общи условия

Активация на акаунт