Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 115 979
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна

Този измивен гел в момента ползвам и ми допада, комбинирана чувствителна кожа съм.

# 136

Аз лично досега не съм попадала на пяна за вана, която действително да прави пяна като по филмите. В най-добрия случай оцветява и ароматизира водата със съвсем малко пяна на повърхността. Като цяло май съм по-доволна от солите и бомбичките за вана, без значение от производител, модел и цена. Солите са за релакс, а бомбичките за забавление, защото фъскат при разтапянето си и ефектът е леко газиран докато се разтворят напълно Simple Smile

# 137
Ейвънските по спомен от преди години, правят много пяна. Слага се една капачка още при пускането на водата да се пълни ваната. Веднага започва да образува пяна.

# 138
  • Варна
Здравейте,препоръчайте ми шампоани ,балсам (серия) за косопад..косата ми се побърка ..действат й дадени неща 2-3 седмици и пак става ужасна ,пада супер много и вече си мисля ,че ще остана без коса скоро време Joy ..пробвах на Елсев розовата серия и тя вече не ми помага,на Олиосета шампоана също не ми действа ,нещо което да ми прави косата мека ,благодаря предварително!

# 139
  • вече Пловдив
За косопад бях доволна от шампоан Фитовал, но пиех и таблетките фитовал.

# 140
Здравейте,препоръчайте ми шампоани ,балсам (серия) за косопад..косата ми се побърка ..действат й дадени неща 2-3 седмици и пак става ужасна ,пада супер много и вече си мисля ,че ще остана без коса скоро време Joy ..пробвах на Елсев розовата серия и тя вече не ми помага,на Олиосета шампоана също не ми действа ,нещо което да ми прави косата мека ,благодаря предварително!
Пантетолът от Лили на мен ми помогна много и беше 5 лв.

# 141
Пантетолът от Лили на мен ми помогна много и беше 5 лв.
Кой е този продукт?

# 142
Този имам от Лили

# 143
В скалпа ли го нанасяте? Помага ли за косопад?

# 144
  • на дъното
За косопад търсете комбинация шампоан хинин+кофеин.
Аз бях доволна от Милва и Клоран,но при мен проблема си беше хормонален та 3м си капеше доста.
Позната пък много ми хвалеше Парусан🤔😉
Въпроса е да се открие причината 😉

# 145
При косопада най-често проблемът идва от дефицит на желязо. По-добре изследвайте пълен железен профил /желязо, ЖСК, феритин/ и тогава си купете шампоан, защото ефектът ще е временен.

# 146
  • Варна
При косопада най-често проблемът идва от дефицит на желязо. По-добре изследвайте пълен железен профил /желязо, ЖСК, феритин/ и тогава си купете шампоан, защото ефектът ще е временен.

Правят си редовно изследвания,защото съм бременна и казаха ,че косопада може да се дължи на хормоните които се променят

А някоя ползвала ли е приложението INCI Beauty?

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 12:44 от Vesi.K.

# 147
Sunshine_Reggea от години използвам тази очна линия на Essence и съм много доволна. Мека четка, която на мен ми е удобна, наситено черна, издръжлива и евтина.

# 148
Дами, моля препоръчайте ми балсам за цъфтящи краища. Косата ми е дълга, тънка и мазна.. Досега ползвах Elseve, но ми се искаше да разнообразя. Пробвах Gliss miracle ends - пълна вода и никакъв ефект. Също и Nivea едно червено балсамче, което не мога да отмия половин час... Ще съм благодарна за препоръки

# 149
  • Пловдив
И аз съм като вас 😔
Сега ми сподели една клиентка ,че е доволна от капки розмарин.
Тях ги намерих в dm за 5 лв и 60 стотинки. Слагат се по пет капки в шампоана ,който ще слагате на косата за 1 измиване.
Смятам и това да пробвам ,дано да подейства.

Общи условия

Активация на акаунт