Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 112 825
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 1 080
Да, може и да е леко винено или вишнево, аз го виждам малиново. Но май всичко зависи от плътността и броя нанасяния. Четох отзиви, че колкото пъти се повтори толкова по-плътно става. Ето го прясно, но май наистина сложих малко че ми беше за първи път да не прекаля, затова е по-бледо. Снимките нещо са кофти, всъщност изглеждаше добре.  Да напиша все пак за всеки случай, това е LIP TINT-a на Essence.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 13:34 от bubanka

# 1 081
Много естествено стои. А и като е такъв по-прозрачен цветът, има значение и какъв ти е естественият цвят на устните под него все пак. Няма как да е еднакво при всички, както с плътно червило.

# 1 082
Аз взех на Голдън роуз. Имаше 3 нюанса мисля, взех малиново някакво. Другите бяха червено към оранжево и тъмно червено. Сложих го вечерта за проба. След душ и упорит опит да го махна, на сутринта все още стоеше. Но наистина зависи колко се слага, вече слагам много малко, даже го разнасям с пръсти за по-естествен вид, понеже не нося изобщо грим и не се възприемам с ярко червило.

# 1 083
Капризче, много хубаво стои този тинт 😍
Ама си личи, че и ти си хубавица, нищо, че си позамазала снимката.
Нали не изсушава устните, че и без това ми се напукват?

# 1 084
* не видях текста да не се цитира, поправям се и се извинявам*
Оо при мен е по-наситено определено. Аз слагам два слоя за да е равномерно.
1 е есенс
2 е голдън роуз

Моите устни не ги изсушава допълнително, аз писах вече, че имам брутален проблем с това, но с тинтовете съм ок. Може да се сложи и балсам или гланц отгоре.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 23:20 от Азара.

# 1 085
  • Бургас
Есенс стои по мокро ми се струва.
А ГР по матово.
Така ли е или е от снимките?

# 1 086
Есенс стои по мокро ми се струва.
А ГР по матово.
Така ли е или е от снимките?
Не, не беше засъхнало още, пък и аз излязох без да искам от очертанията и на ръба изглеждаше лъскаво. Матови ми стоят и двете, просто трябва хубаво да изсъхнат преди да се допират устните, пие/хапва или целува.

# 1 087
  • Варна
Заповядайте в новата тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1727415.new#new

Общи условия

Активация на акаунт