Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 112 859
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 1 065
Здравейте, дами! Препоръчайте ми дълготраен молив за устни ,нещо като навремето химическото червило ,онова зеленото 😁 Ядеш ,пиеш и не се маха ! Съществува ли такова животно ?!
Благодаря!

# 1 066
Аз взех тинт за устни и скули. Няма махане това нещо. Но стои доста естествено, не е молив и не може да се направи прецизен контур.

# 1 067
Здравейте, дами! Препоръчайте ми дълготраен молив за устни ,нещо като навремето химическото червило ,онова зеленото 😁 Ядеш ,пиеш и не се маха ! Съществува ли такова животно ?!
Благодаря!

От всички моливи, които имам , тези на Фрея Бюти са най- издръжливи , но не са от най-бюджетните.

# 1 068
  • София
Golden Rose имат страхотни моливи.
Аз кастът от гела го мачкам с олио за коса.

# 1 069
  • Свети Влас
Орифлейм едно време също имаха страхотни моливи и за очи, и за устни.

# 1 070
  • Бургас
Аз взех тинт за устни и скули. Няма махане това нещо. Но стои доста естествено, не е молив и не може да се направи прецизен контур.
Какво е това нещо?

Аз съм доволна от моливите на ГР,есенс,ши.
Есенс имат едно матово течно червило,8 ч мисля се водеше. Бетон е.

# 1 071
Какво е това нещо?

Аз съм доволна от моливите на ГР,есенс,ши.
Есенс имат едно матово течно червило,8 ч мисля се водеше. Бетон е.
Тинтът е просто цвят за устни. Не стои като слой червило и не се изтрива лесно, не ти пресушава устните. Иначе на есенс червилата 8ч да, особено кафевия нюанс и нюд нюанса издържат доста.

# 1 072
Аз ползвам редовно Тинт и отгоре олио за  устни или гланц, обожавам го. Много е трайно.
Любима комбинация са ми тези например.

# 1 073
  • Бургас
Май ще го пробвам този тинт. Стана ми любопитен.

# 1 074
Супер е и не е скъп. 5-6лв е някъде. На Бенефит е много хубав също, но е 40лв.

# 1 075
И аз скоро взех да пробвам точно този тинт. От снимките и отзивите в сайта на ДМ очаквах като го сложа едва ли не да ходя 12 часа с плътно оцветени устни, но не баж. Нанася се добре, интересен цвят и плътност, но не се запази в началния вид твърде дълго, на 4-5 час леко избледня, но още имаше цвят. Може би аз не бях нанесла твърде плътен слой.  Но е интересно и не съжалявам. Също ми е малко по-малинов тип розовеещо, спрямо снимките в ДМ.

# 1 076
Golden rose също изкараха тинтове, от тях взех червен и също ми допада.

# 1 077
  • Бургас
Цвета е по-тъмен така ли?
В сайта им май само един цвят има, или поне един ми излезе на мен.

# 1 078
Цвета е по-тъмен така ли?
В сайта им май само един цвят има, или поне един ми излезе на мен.
На есенс на мен ми стои леко лилаво-като петно от вино, ако мога така да го опиша или вишнево. Но много приятно.

# 1 079
Аз на Голден роуз не съм видяла, ще потърся, имах на бенефит, ама ми е скъп, да го купувам пак, та ще видя на голден роуз.

Общи условия

Активация на акаунт