Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 112 833
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Свети Влас
Гледах реклама на такъв спрей Таф. Но не съм го пробвала още.
https://shop.gladen.bg/product/taft-x-gliss-sprey-za-kosa-multif … nkcionalen-150-ml

# 1 036
Здравейте Simple Smile
Някой има ли опит, мнение с тези два лака за коса?

Или някой друг да ми препоръчате?
Ще фиксирам подобни прически за къса коса Simple Smile

Скрит текст:
Къси са, но все пак търся стабилен лак, който да държи, не при едно събличане на блузата и да замине прическата Grinning

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 17:15 от AniNe

# 1 037
  • Свети Влас
Не съм ги пробвала. В къщи сме с Таф. Майка си пръска плитката с нея( когато имат участия по народни танци ).

# 1 038
За този тип прически смятам, че е по подходящо вакса.

# 1 039
За този тип прически смятам, че е по подходящо вакса.

Първо я оформям с вакса, но после трябва да се фиксира с лак.
Защо ваксата е гъвкава и лесно мога да си променя прическата с нея, докато не съм я фиксирала с лак.

# 1 040
Момичета честита нова година! Бъдете здрави и обичани!
И за да не е спам да ви покажа какво взех от аптеката на промоция. Уникални са, овлажняват страхотно и миришат супер. Двете за 18лв бяха

# 1 041
Аз пък издирва гел за коса, който да прави косата супер твърда, на клечки.

# 1 042
Вижте сега какво си поръчах от този сайт на снимката. Макар, че това ще ми е 3ти измивен гел, но харрсвам марката, а и имам тийн, който упорито се мие с моите неща за лице в банята, та си ги ползваме общо, та да има. 😉
Ама това си е оферта де с три подаръка за 25лв с доставката.

# 1 043
  • Deutschland
Аз си взех измивен гел Биотен хиалуроник голд. Не ми изсушава кожата, доволна съм.

# 1 044
Не съм го ползвала, ама сега имам 3, след като свърши нещо ще пробвам и този. Аз на Виши нормадерм бяб взела 400мл за 37лв от Софарма, за сега всички други не ми почистват като него. Супер доволна бях и се михме със сина ми двамата година и половина. Та мисля пак да си го взема само дебна промоция, че сега е по-скъп.

# 1 045
  • София
Аз пък издирва гел за коса, който да прави косата супер твърда, на клечки.

Ето този при мен държи бетон - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/got2b-vodoustoychiv-gel-za-kosa- … 000101707625.html

# 1 046
# 1 047
# 1 048
Ще ми е интересно и на мен да чуя коментари. Аз съм ползвала само продуктите от последната серия Balea professional - шампоан, балсам, масло и крем за къдрици и не мога да кажа, че са нещо особено. Очаквах повече. Освен да си купя и спрея за дефиниране. Това ми е проблема - че след първия ден косата ми вече не е на къдрици, а става бухнала и разплетена Rolling Eyes
Приемам и други предложения за евтини продукти, защото в темите за къдрокоски има много, но цените не падат под 30 лв. Close

# 1 049
  • София
За съжаление не съм срещнала евтина пяна или гел за къдрава коса, които да държат и на следващия ден Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт