Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 112 862
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 1 020
На Миша с мед е хубава. Напоена е много добре, използвам я на няколко пъти.

# 1 021
Сега на Миша са намалени в Лилито и аз днес взех няколко. Не ми е идвало на ум да я ползвам няколко пъти, супер идея е. А като я отвофиш къде я държиш в хладилник или не?

# 1 022
Момичета предложете ми loose powder, много харесвах тази на Буржоа, но не я намирам вече в Лили и Елитис

# 1 023
Момичета предложете ми loose powder, много харесвах тази на Буржоа, но не я намирам вече в Лили и Елитис

Revolution -  Banana

# 1 024
Във връзка с горните коментари - многократни са само маските на Missha, които са в такива опаковки. Sheet маските не трябва се използват повече от веднъж, защото те се замърсяват с бактерии от лицето.

# 1 025
Относно маските за лице.
Аз съм много доволна от тази на Yves Rocher. След нея лицето ми светва веднага.
https://yves-rocher.bg/pure-menthe-maska-s-v-glen

# 1 026
По-скоро се има предвид, че останалия серум се използва, не шийт маската. Аз също съм ползвала останал серум от опаковката. Прибирам в хладилника и в рамките на ден-два го приключвам.

# 1 027
Аз все така не обичам шийт маските, не са ми приятни за употреба. Но за съжаление все по-трудно намирам тубички.

# 1 028
Аз също не харесвах шийт маски, бях пробвала преди години, не беше моето. Не знам дали от възрастта, май като наближих 30, започнах повече да ги ползвам. Само вечер ги слагам, защото не попиват напълно. Иначе и аз харесвам маски в тубичка, бурканче, предпочитам такива с отмиване.

# 1 029
Здравейте,можете ли да ми препоръчате база за лак ...Ползвам  на Катриче,но с нея и без нея разлика не виждам...

# 1 030
  • На планетата Земя
Аз съм доволна от евелин 8 в 1.

# 1 031
И аз никак не харесвах шийт маските, обаче напоследък ги предпочитам, защото слагаш, махаш, втриваш и си готов Simple Smile Никак не ми стига времето, а и силите, и ми се вижда по-лесно.

# 1 032
Аз също не съм фен на шийт маските. Купувам, прибирам в шкафа, стане ли време за маска - все избирам такава, която се маже. 😂

# 1 033
Момичета, някой може ли да препоръча бюджетна термозащита?

# 1 034
Wella Professionals Eimi Thermal Image, ползвам я от години и съм много доволна, една от малкото които не утежнява косата ми. В момента е намалена на 13лв в Нотино.

Общи условия

Активация на акаунт