Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 116 201
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 900
  • Пловдив
На какво попаднах в Лили :

Имат и кератин. И не са скъпи.
вчера го изхвърлих след като не успях да се спогодя с него...нищо уау няма. Прави ми косата на клечки. Не съм доволна аз.

Габриела, онлайн ли го купи?

# 901
На какво попаднах в Лили :

Имат и кератин. И не са скъпи.
вчера го изхвърлих след като не успях да се спогодя с него...нищо уау няма. Прави ми косата на клечки. Не съм доволна аз.

Габриела, онлайн ли го купи?
Аз не го взех, значи няма и да го взимам. Просто понякога си обикалям и си харесвам продукти. Привлече ме това, че има доста действия.
В такъв случай, може ли да ми препоръчате продукт за термозащита при сушене и понякога изправяне, да омекотява косата.

# 902
Искам да благодаря на момичето, което сподели за крема на Балея за ръце. Не съм вярвала, че евтин продукт наистина ще е толкова ефикасен. Hug
Взех си и CC на Биотен, но нещо ми действа май алергично като го сложа на лицето... Тези дни ще му дам още един шанс да видя дали от него се случват така нещата.

# 903
  • Пловдив
Може ли пак да покажеш крема на Балея?

# 904
  • Бургас
Заповядайте кремчето!
Разкошно е.
Взех и лосиона за тяло с уреа. Също е много хубав.

# 905
  • Свети Влас
mystic woman, на 60 стр изпратих линк към сайта на Хималая България от там съм ги купила.

# 906
Искам да похваля това ББ на Golden Rose.Аз съм със суха кожа и ми действа доста добре в студените дни.Не е много покривен, но на мен това ми харесва.
Скрит текст:

# 907
  • вкъщи
Аз го ползвам откак  излезе. Стои супер естествено, изравнява и освежава. Супер леко се усеща,а същевременно добре прикрива.

# 908
  • Варна
На тази серия полвам пудрата. Не е покривна, по-скоро озаряваща.

# 909
  • София
Здравейте,
 Прочетох обобщената информация на първа страница ,но не намерих отговор
Търся хубав козметичен сапун ,с който може да се къпят мъжете ми в къщи. Отказват за ползват душ гел.
Използваме основно Дав последните години, но напоследък нещо развалиха качеството.
Препоръчайте ми сапун, който да не изсушава кожата, да почиства и да е с подходяща за мъже миризма все пак.Grinning
Харесват ненатрапчиви свежи аромати -дори и с бадем.

# 910
  • Бургас
Балеа имат хубав сапун.

# 911
  • Deutschland
Мъжът ми ползва основно сапуни. Нивеа creme soft, Балеа med от ДМ, от България е купувал на Българска роза и Рефан, също много хубави. Имаше Клеопатра една, уникален. Дали го има още не знам.
Аз взех Палмолив, само колкото да разбера че качеството е ужасно.

# 912
  • Пловдив
Дайте идея за продукт за заглаждане на косата и блясък?
Нещо с кератин ли да търся?
Последно взех спрей на Глисс и пак нищо.

# 913
  • Варна
Дайте идея за продукт за заглаждане на косата и блясък?
Нещо с кератин ли да търся?
Последно взех спрей на Глисс и пак нищо.

То само с измиване на косата и някакъв продукт за заглаждане няма да стане. Трябва оформяне с четка+сешоар както издухват фризьорите.

# 914
  • Deutschland
На мен ми похвалиха един продукт, който наричат течна преса за коса. Ще го търся и аз следващата седмица в България, ако го намеря някъде в Пловдив ще е супер.

Общи условия

Активация на акаунт