Отговори
# 525
Привет.

Мога  да кажа,че в този епизод  нелогичността в развръзката беше върха на айсберга. Като Ямур и Айдън  са най-маловажните персонажи със своята нелогичност Joy Пълно противоречие има за други важни теми. За да не съм черногледа,  мога взема опита си в реалния живот. Много често човек се надява, мечтае, прави всичко по-силите  си да подреди пътя си добре, но живота му поднася  бруталната действителност. С която му е непосилно да свикне и да приеме, но няма избор и го прави.

Ще ви спестя негодуванието си, защото нямам търпение да видя как ще се развие историята.
Това значи,че сериала  ми харесва и задържа интереса ми.
Честит празник на всички празнуващи вчера на патерици. Бъдете здрави и много щастливи.  Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 07 май 2024, 15:49 от Nina_Richi

# 526
Нинче, за коя развръзка говориш?
За мен, тъй като интригата с Курт отпадна след фрага, най- интересното ще е как Дахан ще се справи със ситуациите, в които попадна- в личния и в професионалния му живот.
Има нещо, което той каза на Мюдюр и, което ми направи впечатление- че няма да върши тази работа за пари, защото иска да запази душата си.( перефразирам, не цитирам)
В този смисъл как човек се отказва от нещо, което е всъщност той самият?

Последна редакция: вт, 07 май 2024, 14:36 от NeZ_9

# 527
Нези, като  цяло целия този епизод ми беше странен с тази развръзка за Дахан. Първо отдавна мина времето в което той беше  притиснат да бъде наемен убиец.  Той стана Гадар, в кръвта му е. Сама го каза, как се отказваш от нещо което  си ти, харесва ти, идва ти отвътре  да браниш добрите.  Не го възхвалявам, като героя който не може да се откаже. Но нещата отдавна минаха в точка в която няма отказване, поне според мен.  Няма връщане назад. Да не говорим,че здраво е нагазил лука, внедрен е в тези среди, полицията, мафия,  Екбер, врагове, приятелство  с шефа, Курт, има Енвер за зет...  Нама как просто да кажеш отказвам се и да си тръгнеш, а сценариста нелепо ни пробута това. За капак, например, Айдън която приемаше избора на Дахан забрави това. Мога да изброя още доста неща които не са  логични.  Изглежда трябваше да вкарат новия злодей и да запълнят историята до появата на Коркут.
Може пък и аз да не разбирам Дахан, които загуби много, но злодейте нямат край . А това на е работа от която напускаш просто така.

# 528
А това на е работа от която напускаш просто така.
Много точно.
Нагазиш ли веднъж в тези среди няма измъкване, по-точно има, но само мъртъв.
Веднъж Гадар, цял живот Гадар.
Айдан по- всяка вероятност си бе въобразила, че ще го измъкне от този опасен живот, като създадат семейство и т.н. Затова и бе този ултиматум, но чак да хвърли пръстена... и то малко след като бе проявила ревностната си агресия спрямо Лейля. На цялостното й поведение в реалния живот човек би си казал - Тази пък се взе много на сериозно.

# 529
Напълно съм съгласна с теб !
Човек не може да избяга от себе си и да стане друг.
Може би, замисляйки се за думите на баща си и виждайки всички жертви, които близките му направиха и това, което преживяха като следствие от неговите действия, той реши да се откъсне от тази организация.
Това, което не успя да предвиди е, че няма как да устои и да стои спокойно, когато някой има нужда от помощ.
А и наистина вече много надълбоко е навлязъл в тази среди, създаде си доста врагове, това не може да бъде прекъснато просто така.
Може би сценаристът иска да покаже вътрешната му борба или просто историята леко да завива към някакъв край.

# 530
Аз в началото на сериала мрънках за много абсурдни неща, но вие ми казахте, че го гледате като забавление и аз реших да приема вашия подход. Не защото нямам мнение, а защото ако продължа да се вглеждам само ще се ядосвам,че тези сценарист и режисьор ни имат за глупаци. Приемам и, че това е турски сериал, а колкото и да са добри тези с Чаатай, колкото и развита индустрия да имат в тази област, най-голям износител след не помня кой, това са си сериали.
Всяка серия съм развълнувана, че виждам любимеца си на екран, но като изключим началото, вече не искам да изгледам сериите отново дори с превод. Видяла съм ги веднъж и не държа много да ги гледам отново. Очевидно това няма да е любимият ми сериал, а ролята изобщо не харесвам. Не как играе, против съм да се идеализира саморазправата.
Аз също съм фен, но на мен рейтингите са ми важни до толкова, че да не го спрат. Аз пак толкова щях да го гледам и ако беше в сряда примерно.
Ще си призная даже, че разбирам защо рибарчето има по-висок рейтинг. Него до не знам кой епизод го гледах като фон, когато си работех от нас. Защото би беше се тая ако изпесна нещо, а реално нищо не съм гледала, само го слушах и изобщо не съм се замисляла. Но като качество на заснемането и като последователност на действията (колкото и безумни) беше по-добро от това, което Gaddar ни предлага. Първите серии имаха поне качество. Не съм сигурна, но май от захвърлените серии качеството падна рязко. Те изобщо нямаха право на дубли според мен, за да докарат два часа серия до петък. После ние мрънкаме, че това не било ок, онова не било ок. Такова ще е като до петък вечер още не е ясно как ще свърши серията, защото не сме я заснели.
Край.

# 531
Гери, всички сме така!
Казваме си,че няма да се ядосваме, но се ядосваме, защото толкова дълго чакахме това завръщане на  Чаатай на екран!
Мен специално много ме е яд, че не използваха потенциала му за нещо по- смислено!
А и след статията, която Цвети онзи ден сподели, за турските сериали като цяло, се замислих, че може би тази индустрия започва да се изчерпва.
Това със сериал всеки ден, по незнам си колко телевизии, и то само вечер,  да не говорим за другото време, е прекалено много!

Последна редакция: вт, 07 май 2024, 17:01 от NeZ_9

# 532
Точно и аз това казвам, да си гледаме, докато го дават и да не се впрягаме колко нелогичен е написан или зле режисиран. Отначалото си беше ясно, че това не е сериала на Чачо с който ще бъде запомнен.
Дано го забрави по-бързо и да си продължи пътя.

# 533
Така е. А и като гледам, от всички видеа зад кадър,  се вижда, че те си работят в много приятна обстановка и добро настроение, въпреки рейтингите.
А ние се кахърим и се ядосваме. Grinning

# 534
Ние се кахърим за героите.
А самите актьори е радост за окото, че снимат в смях и разбирателство.
Не знам, аз понякога успявам да пренебрегна слабия сюжет и режисура, но понякога не мога, особено, когато започват да ми пускат неща ей така от нищото. Спомням си колко ме бе яд на сцената на онзи, който гонеше да убие жена си, където после Гадара му отряза пръстите. Ами толкова бе накъсана, че няма на къде повече и не е само тази имаше и други.
Но както и да е, ще си го доизгледаме с всичките му минуси. Пък след него нали ще гледаме Кюбра, та ще си оправим впечатлението...

ПП. Аз малко като папагал ще дойда, но да си кажа и тук. Загледах Бахар и съм очарована до момента. Не случайно има такъв висок рейтинг. Препоръчвам.

# 535
Аз се радвам на честата поява на Чачо, че след това най- вероятно пак ще зачезне!

Цвети, мерси за препоръката.
Може и да го изгледам по-нататък.
Сега мисля да гледам сериалчето със Серенай по Нетфликс, което излиза на 9.05.
Тази вечер ще има гала по този повод.

# 536
Нези, единственото, за което аз се къхаря е, че като бях на къщата, тях ги нямаше там. Може в петък изобщо да не снимат. Не знам. Това ми е единствената болка. Smile

Аз почти завърших Icerde. Много ми харесва. Много се радвам, че се насилих да го изгледам. Когато почнах да го гледам загубих майка си и ми после подсъзнателно не исках да го гледам, защото ме връщаше пак там. Напълно разбирам защо вие го харесвате. А нали разбирате какво е да гледам онова качество и това, което дават сега. Пак почнах да мрънкам, а няма смисъл.
Остава ми да гледам Мустаците. Чакаме нов сезон на Кюбра. Не са давали жиголото. Искам да повторя първи сезон на Кюбра. С други думи аз материал за гледане имам за още време, че да страдам от липса на проекти. Надявам се, че докато аз приключа с неизгледаните неща, ще има нов проект, който да чакам.
Е, остава ни и да си намери жена инфлуенсър, която фенките да плюят и да кълнът, но тя да го пуска по социалните медии поне. Но това не е роля, а аз заради играта го харесах. Не в моделските му години.

# 537
Гери, много съжалявам за загубата ти!
Тази болка ми е позната, за съжаление! Cry
Напълно разбирам и разочарованието ти, след като не успя да ги видиш.
И аз се ядосвам заедно с теб!
Нямаше ли възможност да се върнеш пак на другия ден? Confused
Нищо, животът е прeд нас, може би ще се появи друга възможност. Hug
Радвам се, че "İçerde " ти е харесал!
 Освен всичко останало  Сарп и Мелек имаха толкова хубава, нежна любов. Не като тази постоянна драма тук.

Цитат
Е, остава ни и да си намери жена инфлуенсър, която фенките да плюят и да кълнът, но тя да го пуска по социалните медии поне.
А, дано, ама надали! Wink
И не, че няма да си намери жена, но едва ли ще и разрешава да ни го показва. Joy

# 538
От Бирсен:
Още един от сериалите на NOW ще продължи във втори сезон
Светкавично развитие на фронта на Dirty Sepeti... Поредицата ще продължи
Телевизионният сериал Kirli Sepeti на NOW, продуциран от MedYapım, беше планиран да има финал на 19 май, но нарастващите рейтинги промениха плановете.
Взето е окончателно решение за сериала Kirli Sepeti на NOW, който се излъчва в неделя. Рейтингите обаче се увеличиха през последните седмици. След това развитие продуцентската компания обяви на екипа, че сериалът ще продължи и през новия сезон. Ако рейтингът се покачи тази седмица, мястото на сериала ще стане още по-силно.

Много се смях Joy

ГАДАР ЕПИЗОД 15 ХУМОР

# 539
Дахан и Айдън  са хубави персонажи.  Имат своите слаби страни, като всеки истински човек.
Хвърлянето на пръстена и заплахите не бяха хубава постъпка, но са очаквани за нея.  Време е тази любовна  война да завърши или героите да преосмислят държанието  и думите си.
Може пък това да е  начало за втората любов на Дахан с Лейля.  Където ще има разговор, търпение,  смирение...  Като изобщо не искам да я има тази двойка, но знае ли човек какво мисли сценариста  Joy

Общи условия

Активация на акаунт