Парфюмни размисли и страсти - 290 тема

• 78 666
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря ви, момичета. Аз Ле Мел еликсира го имам, поръчах го за ММ, но аз често си се пръскам с него вкъщи...Прави сте, и на мен не ми стои като типично мъжки парфюм и може да си го нося.
А какво ще кажете за Ла Бел?
Аз го харесвам, но предпочитам Le Parfum. Пробвай ги и прецени кой ти е по-приятен.

# 556
  • Стара Загора
Аз също харесвам JPG Le Male Elixir, а супер любим, който нося с удоволствие ми е Jean Paul Gaultier Fleur Du Male. Прекрасен е и стои страхотно и на жена. За жалост май е спрян.

# 557
  • Не съм от тук и съм за малко
Al Georgieva, още две-три идеи от мен Blush
Любим:
https://www.fragrantica.com/perfume/Carner-Barcelona/Bo-Bo-54794.html
Много свеж ми е:
https://www.fragrantica.com/perfume/Acqua-di-Parma/Acqua-di-Parm … -Amalfi-1687.html
И когато не знам какво искам, винаги ме спасява:
https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chance-Eau-Tendre-8069.html

# 558
  • Отвъд алеята зад шкафа
Благодаря ви, момичета. Аз Ле Мел еликсира го имам, поръчах го за ММ, но аз често си се пръскам с него вкъщи...Прави сте, и на мен не ми стои като типично мъжки парфюм и може да си го нося.
А какво ще кажете за Ла Бел?

От дамските JPG  най-много харесвам https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/La-Belle- … Garden-88873.html  Сладък, но ненатрапчив, много женствен и носи комплименти.

# 559
Здравейте,прекрасни🌸 вчера се влюбих в един аромат лосион за тяло на бетина барти(❤Много се надявам някоя от вас да е имала допир до този аромат.Много бих искала да намеря парфюм доколкото може идентичен.

# 560
Добро утро парфюмни!

Да кажа че тествах градините и най ми допаднаха Средиземноморските, малко-малко цената не ме възторгва, че лятото се поливам.

Вчера се залях с Rose Alexandrie, издържа няколко часа и в девет сутринта като почна жегата почти изчезна. Ухае прекрасно и свежо (е и розата е присъствена, но не е стандартна), но и неговата цена е хм....абе не като за 15-20 пръскания 😂

AA нищо, ама нищо не ми хареса, а бях с големи очаквания.

Fico di Amalfi отива към сапун върху мен, иначе е свеж, Кипариса ми допадна, но ММ отбеляза че определено е мъжки.

Jo Malone е в списъка за тест тия дни, чудя се кои бяха парфюмите им със Зара и кое си заслужава за лятото

# 561
Средиземноморските градини вече рядко се намират в БГ за тест и покупка. Аз много ги бях харесала, но сякаш ги няма вече никъде. Мусон също Sad

# 562
От Градините Мосю Ли и Средиземноморските са ми любими за лятото.

# 563
  • Sofia
Ал, средиземноморските градини не ти ли миришат на печени чушки?
Мъжете вкъщи казват,  че Fico di amalfi е женски, а аз го усещам мъжки и така си стои. Joy
Розата на Aqua di parma харесваш ли? Или търсиш нещо различно от роза за лятото.

# 564
  • София
Венера козметикс имат ли физ маг в София ?

# 565
Karen, не знам Ал как го усеща, но май друг беше парфюмът от тази серия, който някои описваха като със зеленчуков мирис. Средиземноморските градини са си смокинов аромат, макар че при първа проба аз почти го отписах заради бергамота.
Ако се търси нещо в тази посока, освежаващо за лятото, мога да препоръчам също така Escentric 02 и Chanel 19 Poudree.

# 566
Венера козметикс имат ли физ маг в София ?
Не, само в Пловдив.

# 567
Karen, не знам Ал как го усеща, но май друг беше парфюмът от тази серия, който някои описваха като със зеленчуков мирис. Средиземноморските градини са си смокинов аромат, макар че при първа проба аз почти го отписах заради бергамота.
Ако се търси нещо в тази посока, освежаващо за лятото, мога да препоръчам също така Escentric 02 и Chanel 19 Poudree.
В Нилските има добре изразени моркови, а Средиземноморската мирише на печена червена капия и аз не мога да го нося поради тази причина. Има и смокини, но не мога да се отърся от аромата на печени чушки.
Градината на Ли е с чудни цитруси, Покривната също е много добра. В Мусоните има диня.

# 568
Средиземноморските Градини са ми най-любими от серията, единствените от които съм изпръскала бутилка, и искам да подновя. По сайтовете и при нас са изчезнали, или са на грозна цена.
При мен са красиви доматени листа, кипарис и смокини, но става страшно сладък над 25 градуса. Харесвам го на 20 най-много, перфектен е тогава.

Аромат за деня:

# 569
Средиземноворските ги има в Дъглас, но за цената си са срамно нетрайни. 25 минути красота и чао смокини и свежест.
Чушки не усещам 😂

Розата на А.Парма ми е много мадамска за лятото денем.

За Молинард се сетих, те имат леки, освен да мина през Салон Олфактив.

Общи условия

Активация на акаунт