Парфюмни размисли и страсти - 290 тема

• 76 839
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Никъде, знаеш, че отдавна е спрян. Smirk
Даа, знам, ама все се появяват спрени неща някъде и си викам -те знаяТ! Nerd

# 721
Всички го търсят, но няма.

# 722
  • София
Всички го търсят, но няма.
О, Денси! Сега си припомних и твоето ревю за него! Hug И да, този парфюм обича природата! И е перфектен за тежките жеги!
Скрит текст:
Знам, че има добри души, които ще ме прочетат и те наистина откликнаха! Благодаря на парфюмената ми фея за което! Hug Heart Намерен е парфюмът!

Как го намираш в сравнение с Амарата, по която залитнах да купувам? Кой е по-зелен и сочен според теб?

# 723
Парфюмната фея на Копче няма ли случайно Limon Verde / Guerlain?
От някой при мен дойде една мини-мини проба и се влюбих в аромата.

# 724
  • Бургас/Пз
Копче, не съм пробвала Valentino Donna Rosa Verde , но като чета ревюто на Денси " росни рози поляти със зелен чай" и колкото и да са зелени, са си рози. В Амарата , аз лично никаква роза не усещам, въпреки че по пирамида уж има. Може би наистина е добре да я пробваш.
Абе има някакви съвпадения, но все пак Амарата ми се струва по зелена 

# 725
Да, доста по-зелена е.
Ако някой не иска вече своя Роза Верде, моля да ми пише.

# 726
  • София
Да, трябва да я тествам тази Амара. Дано скоро ми се отвори път до Дъглас и да го имат.

# 727
И двете Амари ги има в Дъглас.

# 728
  • The Evergreen State
Привет парфюмни Nature SunnyFlowers Watermelon. Споделям за едно скромно лятно парфюмно изкушение което ми пристигна днес, Boucheron Jaipur Bracelet. Не ми се очертава скоро екзотична ваканция и компенсирам с екзотични парфюми. Отстрелях Jaipur Bracelet и Patou Sira des Indes от fragrancenet, цената и на двата беше просто мечта, та не му се чудих много много. Jaipur Bracelet купих чисто по интуиция, без да познавам, повлияна донякъде и от ревюто на влогърка на канала на която надничам от време на време.
Нямах кой знае какви очаквания, просто дребен летен каприз с който да се поосвежа в лятната мараня. Точно това и се оказа Jaipur Bracelet. Не съм ходила в Индия, но се доверявам (или поне ми се иска да вярвам) на Carlos Benaim когото посочват за създател на парфюма, че успява да ни пренесе в Джайпур с тези на вид съвсем обикновени цветни ноти, изредени в пирамидата във Фрагрантика. При първо пръсване - мигновенната ми асоциация беше Pure Poison Dior, та ако търсите нещо супер бюджетно което да прилича на него - ето, Jaipur Bracelet е отговора.
В Jaipur Bracelet усещам предимно момина сълза, признавам не ми е любима съставка, може би една от малкото ноти с които нямам голяма химия, но  този парфюм ми е приятен. Едва ли ще преполовя 100мл бутилка определяйки парфюма само като приятен, но наистина е много приятен, та не бих се учудила ако посягам към него често през лятото. Асоциирам го с топла лятна вечер и разходка в усамотена сенчеста градина, из неподвижния въздух се носи мекия смесен аромат на всички цветя и треви и дървета посочени в пирамидата, както и лека прохлада от мокрите от напоителните пръскачки каменни стъпки на алеите.
Много непретенциозен парфюм се оказа Boucheron Jaipur Bracelet, релаксиращ, добър в мързеливите летни дни когато съм неглиже.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 05:26 от Athena

# 729
Привет, мили Момичета и Момчета!
Днес си мислех по един парфюмен въпрос, който със сигурност е задаван не веднъж в темите назад и все пак ми се иска да го задам отново, защото ми е интересно да чуя пак вашите нови мнения.
Да започна така:
Винаги съм била минималист, моногамна (във всяко едно отношение), обичам предизвикателствата, не харесвам масовката (пак във всяко едно отношение) и предпочитам да съм различна. И така, какво общо имат парфюмите с всичко това? Тъй като съм гореспоменатият образ, иска ми се да открия Единствения, Уникалния и Моя парфюм. Този парфюм, с който ще се чувствам себе си и искам да е само един. Питам Ви с надеждата, че поне малка част от Вас са като мен и търсят, или са намерили този "Единствен" и ще съм много благодарна ако споделите кой е той.

# 730
  • Пловдив
Имах колежка, която от почти 30г ползва един и същ парфюм.Така и не разбрах наливен или оригинален е и как се казва.Тогава не се интересувах от парфюми особено.А наскоро като я видях не я попитах за името на парфюма, но за мен образът и уханието й са неразривно свързани.За себе си не съм открила този единствен парфюм, който да мога да понасям във всеки сезон и при всяко настроение.

# 731
Парфюмът, с който мога да се идентифицирам, е MFK APOM. За съжаление, спрян от производство.

# 732
Новата тема
Заповядайте!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1674413.new#new

Общи условия

Активация на акаунт