Парфюмни размисли и страсти - 290 тема

• 76 841
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Днес съм в плажно настроение и съм с Bronze goddess nuit 🌴
Аз май от към летни аромати имам всичко което искам към момента.
Много ми е и интересен Amore caffe на Мансера. Чудя се къде мога да го тествам.

# 706
Присъединявам се към vmarinska и останалите, опиянени от Fantasm.

Благодаря на densi, че сигнализира преди дни за намаленията в Douglas, буквално в последните минути поръчах една 50-ка и е любов от първо напръскване.

Предвид че обожавам кокос и ананас, не знам защо досега не съм търсила парфюми със съответните нотки. Имам нещастието повечето аромати да не стоят дълго на кожата ми, но тук трайността е повече от супер.

С поръчката получих три мостри, една от които за аромат, който обмислям за тест още от миналата година - Un Jardin à Cythère. Сега ме е яд, че съм се чудила толкова време, вместо да му се радвам - това е лятна ваканция в бутилка. Сено, липов чай, доволно подсладен с мед. И нещо друго познато усещам в него, но не мога да определя какво. Нищо от официалната пирамида със сигурност. 😅 Единственото ми притеснение е трайността - напръсках снощи след баня, на сутринта го няма никакъв. Ще съм благодарна, ако споделите впечатления по тази линия, включително и за други градини.

# 707
Тази градина е почти единствената, която много харесвам. Бях на косъм да го купя, но и върху мен изчезва много бързо и се отказах. Не обичам да подновявам парфюм през деня, каквото пръсна трябва да изкара до вечерта.

# 708
Хубава е тази Градина, но има по- хубави. Трайността и е добре за такъв тип летни парфюми, колоните са по нетрайни. За мен хубави Градини са  Мосю Ли и Покривната. Нилската също е класика и е много любима на доста хора.
Като цяла са един от най— изисканите летни менстрийм парфюми и за мен много си заслужават.

# 709
Аз май ще си купувам Armani Code. Не съм го имала и нямам носталгия по него, малко го усещам остарял, но пък има нещо съблазнително в него и според мен може да се носи и в жеги.

# 710
Наскоро изнамерих стара мостра на Armani Code и ми хареса. Странното е, че сега изобщо не помня какъв беше ароматът му Grinning но помня че и аз това си помислих, може да се носи по всяко време и навсякъде.

# 711
И на мен ми харесва Armani Code. През есента съм го пробвала, за тогава ми се видя подходящ.
Летният ми парфюм е Chanel Chance eau de tendre. Разкош.

# 712
  • Враца
Присъединявам се към vmarinska и останалите, опиянени от Fantasm.

Благодаря на densi, че сигнализира преди дни за намаленията в Douglas, буквално в последните минути поръчах една 50-ка и е любов от първо напръскване.

....

И аз поръчах, но стотичка, като по-лакома.
Обаче след промоцията от 20 процента , пуснаха за 25 и аз отказах първата поръчка, и пуснах втора.
100-ичката ми излезе, от 331 лв на 248 лв.
Много съм доволна и от цената и от аромата.

# 713
  • Бургас/Пз
От Градините харесвам и имам само Монсеньор Ли и Ситере. Определено вторият ми е много по-траен. И двата са ми прекрасни за лятото. От няколко седмици ползвам почти само тях, а от няколко дни почнах и Амарата на ВКлийф. Вечер овреме навреме посягам към Жадор Льор. Всичко друго ме души и не ми е приятно.
Снощи бях на театър на открито, обаче пред мен имаше четири дами на средна възраст 50+, които просто се бяха поляли с възможно най тежките миризми за мен. Разпознах Ла Пантерата и Интенз кафе на Монтале. Беше ужасно в жегата и влагата, направо ме заболя главата. Но те просто бяха прекалили с поливането

# 714
  • в Кошера
Тази градина е почти единствената, която много харесвам. Бях на косъм да го купя, но и върху мен изчезва много бързо и се отказах. Не обичам да подновявам парфюм през деня, каквото пръсна трябва да изкара до вечерта.

Заклет фен на линията съм! Имала съм почти всички Градини, без две - Средиземноморската и Мусоните. Не знам защо не са били при мен, харесвам и тях. Приоритети... Simple Smile
Към момента налични са ми Мосю Ли, Лагуната, Китира и Покривната. Нилската не съм подновявала, нямам място. Но я обичам. Много. Flowers Tomato
Откъм трайност, личните ми впечатления, в низходящ ред  - Лагуна, Китира, Нил, Мосю Ли, Покривната.

# 715
Благодаря ви много за отзивите. 🌹 Решено е вече - трайна, нетрайна, Китира ще е моя, просто се влюбих в аромата.

От Irrésistible Givenchy Rose Velvet миналата година не бях купувала нищо ново, взеха да се виждат много дъна, та ще разгледам подробно последните страници с препоръчаните от вас летни красоти.

# 716
Вчера вечерта се парфюмирах с Herbae, момчетата влезнаха и попитахя какво ме боли, че така здраво съм намазала Репарил гел 😂
и сутринта извадих Rose Alexandrie, прелестен е в горещо време.

Изкушавам се за едно мини Acqua di Sale сега за жегите.

# 717
  • на последния етаж
Този парфюм траен ли е при вас? При мен се изпарява час, след като го нанеса:

# 718
  • София
Момичета, къде мога да намеря тази красота:
https://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/Valentino-Donna-Ro … -Verde-49046.html
Изчерпан е навсякъде! Но, това е моят представа за летен парфюм! Hug Имах малка отливка от него и сега уикенда си я припомних добре.

# 719
Никъде, знаеш, че отдавна е спрян. Smirk

Общи условия

Активация на акаунт