Парфюмни размисли и страсти - 290 тема

• 76 841
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Не съм точно на парфюмна диета, но установих, че имам страхотни парфюми от групите аромати, които обичам, при това със страхотно качество. Продължавам да следя и да бройкам,  но искам наистина да се насладя на наличните, които са много за един живот, пък да не се сещам за отливки и мостри...преоткрих колко е красив https://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Infusion-d-Oeillet-31045.html точно в жегата,  факт

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 00:28 от Dorry88

# 676
Здравейте 😊👋 Искам да си поръчам парфюм на Мансера, но тук няма къде да ги пробвам. Кой бихте ми препоръчали?Любими парфюми  са ми Love dont be shy, Starry nights, Born in Roma, La vie est belle, Scandal, Black Opium.
Насочила съм се към Roses Vanille, Coco Vanille и Velvet Vanille.
Има ли някой, който ги познава и може да ме насочи? Благодаря

# 677
Здравейте 😊👋 Искам да си поръчам парфюм на Мансера, но тук няма къде да ги пробвам. Кой бихте ми препоръчали?Любими парфюми  са ми Love dont be shy, Starry nights, Born in Roma, La vie est belle, Scandal, Black Opium.
за начало може би Coco Vanille, иначе брандът може да предложи много удоволствия:)

# 678
А кой друг можете да ми предложите? Просто тези ми се сториха най-добри за покупка на сляпо.
за начало може би Coco Vanille, иначе брандът може да предложи много удоволствия:)

# 679
Имаме сходен вкус Simple Smile) velvet vanilla на мен ми беше непоносим , прекрасна дама ми беше пратила отливка и дори не я изпръсках .
Roses vanilla най-вероятно ще ти допадне , един от парфюмите , по които зарибих много приятлеки е-лесен , сладък , траен . Аз обичах много и jardin exclusive , напоследък малко ми омръзна , а и е почти идентичен с Кирке и стана толкова масов .. както и да е , хубав аромат е , за летните нощи е разкош , в по-хладно време също го нося . Имам и oud exclusive, но не е толкова сладък и по-скоро не мисля , че е твоя . Red tabacco ми е голяма любов , но трябва да обичаш табак , сладък и силен е , много присъствен аромат , има убийствена трайност , но той е само за есенно-зимен период . За есента планирам новият с кафето , има страхотни ревюта и Choco violet-много “вкусен” аромат е .

# 680
Благодаря за отговора. Velvet Vanille много ли е сладък?
И понеже не харесвам натрапчива миризма на рози - как се усещат в Roses Vanille?
И още един въпрос понеже ме грабна с Red Tobacco и видях, че повече мъже га ползват. Как се развива? Аз харесвам силни аромати попринцип 😀
Имаме сходен вкус Simple Smile) velvet vanilla на мен ми беше непоносим , прекрасна дама ми беше пратила отливка и дори не я изпръсках .
Roses vanilla най-вероятно ще ти допадне , един от парфюмите , по които зарибих много приятлеки е-лесен , сладък , траен . Аз обичах много и jardin exclusive , напоследък малко ми омръзна , а и е почти идентичен с Кирке и стана толкова масов .. както и да е , хубав аромат е , за летните нощи е разкош , в по-хладно време също го нося . Имам и oud exclusive, но не е толкова сладък и по-скоро не мисля , че е твоя . Red tabacco ми е голяма любов , но трябва да обичаш табак , сладък и силен е , много присъствен аромат , има убийствена трайност , но той е само за есенно-зимен период . За есента планирам новият с кафето , има страхотни ревюта и Choco violet-много “вкусен” аромат е .

# 681
На мен ми беше прекалено силен и “лепкав” , нещо като дъвка  беше 😀
Няма натрапчива миризма на рози ( аз също не съм фенка и поне моя нос не усещаше рози ), ако познавам Интенз кафе на Монтал- на 90% си приличат , но Мансерата ми е една идея по-сладък и с почти без рози .
Страхотно се развива Ред Табако , в началото е доста силен и има много табак , после става по-сладък . Определено е парфюм , който не остава незабелязан . Много мъже го ползват , но ако обичаш тежки аромати е идеален за есента и зимата .

# 682
MonaMona, моля ви поръчайте си първо мостри. За моя вкус Мансера и Монтал не предлагат нищо носимо. Има доста сайтове, от които може да си поръчате виалчета от предлаганите от бранда аромати. Не се подлъгвайте по ревюта и интернетски хайп. Кожата, настроението и очакванията са нещо строго специфично за всеки.

# 683
Момичета и момчета, днес получих новия Burberry Goddess Intense, поръчан от Мейкъп. Много се вълнувах дали ще оправдае очакванията ми, и за съжаление не съвсем. Не го намирам за особено близък до първообраза, излъчва тихо, въпреки че доста стабилно се полях с него. Има дженерик вайб и мисля че напомня на хиляди други ванилови леко скучни аромати. Не мисля че ще носи особено много комплименти, както например класическия. Разбира се предстои да се пробва и в по-студено време, но за сега на 37 градуса, морски въздух не съм впечатлена. Поне не ме боли главата от него, или все още не усещам да ме е ударил в нея 🤣🤣🤣
Ще си го използвам, но споделям ако е полезно за вас. Във Фрагрантика все още няма ревюта, ще добавя моето мнение и там щом качат профила на парфюма.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 12:32 от Lale_Lili

# 684
Няма общо с другите от серията или поне аз не усетих голяма прилика/
И аз това прочетох на разни места в нета, и любопитството ми сякаш намаля. Ще почакам, вероятно ще се появи в доста магазини.
Траен ли е според теб в сравнение с другите два?

Да, изчакай, скоро трябва да се появи. При мен е с добра трайност, излъчва си към 3 часа и после се прибира, но се усеща още 4-5 часа. Мисля, че е добре за такъв парфюм.
За лятото се снабдих с  Chanel Chance Eau Vive  и Mojave Ghost, така че не ми трябва и този, а и мисля, да спра малко с покупките на парфюми 😋 Имам набелязани два за есента и толкова.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 12:59 от Dewi D

# 685
Момичета, може ли да ме посъветвате кой парфюм да избера intense tiare или бронзовите богини парфюма или тоалетната вода, купих си soleil blanc на ТФ, но нещо има в него, което ми разваля цялостното усещане , ползвам си го ама искам и друго. Тиарето го имам от 2 мл мостричка харесва ми много, но сякаш трайността не е голяма, а бронзовите богини изобщо не ги познавам.

# 686
А кой друг можете да ми предложите? Просто тези ми се сториха най-добри за покупка на сляпо.
И другите два, които мислите,  са страхотни, щом обичате да има ванилия и силна проекция, те са. Иначе аз много обичам chocolate violet,  wild python,  aoud Orchid, holidays....всички са мощни откъм трайност

# 687
  • София
Велевет Ванил на мен и е любим. Наистина дъвка много добре го описва. Супер интензивен и траен, и прилепчив е. Приятели са ми казвали, че го усещат и след като се разделим Grinning
Страхотен е лятото, но определено не препоръчвам без предварителна проба.

# 688
И аз харесвам Велвет ванил, много силен парфюм е.

# 689
  • тук-там
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате парфюм или тоалетна вода, които да ухаят на плажно масло?
Интересува ме също и  аромат на море.
Това за мен ухае красиво на плажно масло:
https://www.notino.bg/guerlain/terracotta-le-parfum-toaletna-vod … za-zheni/p-484388
А това на море:
https://www.notino.bg/hermes/eau-des-merveilles-bleue-toaletna-v … -zheni/p-15697972

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 00:13 от mtz

Общи условия

Активация на акаунт