Парфюмни размисли и страсти - 290 тема

• 76 856
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Имаше го доскоро в makeup, но се е изчерпал и е останала само бялатa Nivea (който също е чуден за лятото).
В emag също го мярнах. Дано го заредят, аз имам пълна бутилка, но бих се запасила.
Преди това можеше само от Ebay, Amazon (за БГ поне). И аз от там си бях поръчала две бутилки.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 14:57 от jasmin tisane

# 661
  • Стара Загора
gadamer, би ли споделила малко повече за Истанбул. Оприличават го много на Love don't by shy. Така ли е ?

# 662

Това е чуждестранен сайт.
Питам за български.

# 663
Изначално този сайт не е за поръчки

# 664
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer, би ли споделила малко повече за Истанбул. Оприличават го много на Love don't by shy. Така ли е ?

В първия момент си приличат, но още след 5-10 минути започват да се разминават. Аз така и не харесах достатъчно LDBS, за да си взема бутилка, но Истанбул ми хареса. Освен това е доста по-траен. Нотката с грозде е доста осезаема за мен. Като цяло, носи вайба на LDBS, но в никакъв случай не са клонинги.

# 665
  • Стара Загора
Благодаря!

# 666
Здравейте, някой пробвал ли е вече новия GABRIELLE CHANEL L’EAU ? Имам нормалния Габриел и Есенс, нормалния ми харесва повече но и двата са ми любими. Новият в същата посока ли е? Иланг, жасмин и тубероза накуп ми звучи прекалено сладко.

# 667
Няма шанс да е сладък Льо.

# 668
Благодаря, на мен точно това ми харесва в другите, че няма никаква сладост. Гледам на сайта им, че го пращат с мостра за проба и така ме засърбяха ръчичкитеее, но съм си наложила парфюмна диета. Ще се опитам да изчакам докато го видя някъде на живо.

# 669
  • Бургас
И аз идвах с новината за новия Габриел , много искам да го пробвам

# 670
  • София
Според вас кога е сезона на  Mandarine  Sultane. Бях забравила, че го имам.

# 671
Сега. Мятай го, много хубав парфюм. В планината също се развива чудесно. И пръскай доста, позволява. Но започни с малко да си усетиш сама как ще ти е най- приятно.

# 672
  • София
Благодаря, Денси. Ще го разуча още утре. Отивам в  Родопите и мисля да взема само две бутилки. Другия ще е Fame EDP. Чака ме в Спиди.
взех го току що.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 12:31 от chanel19

# 673
Пробвах новия Gabrielle L'eau, от една мостричка, която ми изпратиха и не ми се стори лош. Приятен, свеж, с усещане за чистота и отворени прозорци сутрин рано. Не ми сладнее много, въпреки червените плодове, жасмин и тубероза. Мисля е лесен за носене, летен ежедневен парфюм, с който да ухаеш на чисто и свежо. Няма общо с другите от серията или поне аз не усетих голяма прилика/

# 674
Няма общо с другите от серията или поне аз не усетих голяма прилика/
И аз това прочетох на разни места в нета, и любопитството ми сякаш намаля. Ще почакам, вероятно ще се появи в доста магазини.
Траен ли е според теб в сравнение с другите два?

Общи условия

Активация на акаунт