Парфюмни размисли и страсти - 290 тема

• 77 593
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Аз, например, не познавам старите версии.
Давам оценка като потребител от ново поколение и от тази гледна точка парфюмът си има трайност и присъствие. Ефирен е, но "подплатен" с добра база.
"Водица" бих нарекла спрей за тяло или някой от многото дизайнерски парфюми с такава трайност.

# 616
  • Стара Загора
Момичета, нахлувам в темата с една питанка.
От сравнителни скоро започнах да харесвам парфюмите на Lancome - нещо, което никога не съм си и помисляла, че ще стане, но уви. Легендарният LVEB все още не ми е в wish list-a, но нищо не се знае. Joy
Харесах си La Nuit Trésor Le Parfum от мостра. Много ми допада, но за съжаление е супер нетраен на моята кожа. Има ли парфюм от серията, който се доближава максимално до този и разбира се да държи повече?

# 617
Някой познава ли Flowers Four Leaf Clover Berdoues 1902 Musc & Neroli,от по-бюджетната серия имам фрезия и памук, от по-съпата други два, но сега ме интересува този

# 618
Всички на Berdoues, които съм опитала са леки водички с малка трайност.
Не очаквай нещо уау.
Аз пробвах днес в Дъглас на Gritti и Gossip night много ми хареса. Можете да препоръчате друг на марката.

# 619
Здравейте,

Попаднах на сайта Bogen.bg - някой пазарувал ли е от там и имитации ли предлагат?

# 620
Някой познава ли Flowers Four Leaf Clover Berdoues 1902 Musc & Neroli,от по-бюджетната серия имам фрезия и памук, от по-съпата други два, но сега ме интересува този
Не е лош, мек и пудрен и не "страда" от често срещаната при портокаловия цвят свръхсапуненост. За сравнително евтина марка Berdoues има много приятни предложения, Monoi & Coco и Monoi & Tiare са страхотни за лятото.
Последна придобивка - 200мл Комета, от колекционерска злоба, иначе почти неразличима от няколко други Ексклузива 😅

# 621
Здравейте, 😊
Любител съм на ванилени аромати, амброви също, от сутринта чета мнения и не мога да реша кой от следните 2 парфюма да взема, - Devotion Dolce gabbana или Burberry Goddess?
PS  Познавам аромата само на Бърбъри, и ми харесва, но, ако другия си заслужава повече, ще заложа на него.
Моля за мнения, ако някой има или познава и двата аромата!

# 622
Здравей. Според мен по-интерес аромат е Девоушън. Свеж е,в смисъл не тежък, не сладък, не задушаващ, летен аромат.Бърбъри за мен е една лавандула само. Не го харесвам изобщо, не знам и на какво толкова се дължи популярността му.

# 623
Бронзовите Богини са точно за лятото. Горещ плажен аромят с трайност до 3-4 часа.
Дивоушън е лимонова ванилия със силно излъчване, добра трайност и е много хубав желан парфюм. Аз имам и обичам и двата по различно време.

Сега се купих новия Ангел от Бургас и съм хепи. Много го мислех. 💙  Направен е наистина добре.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 12:03 от densi

# 624
Бронзовите Богини са точно за лятото. Горещ плажен аромят с трайност до 3-4 часа.
Бронзовите богини са на Есте Лаудер, тук става въпрос за Годес на Бърбери. За първите съм съгласна, че са чудесен плажен аромат.

# 625
Също смятам, че D&G Devotion е по-хубавия парфюм.

# 626
О, извинявам се, нещо не съм дочела. Няма думи тогава D&G Devotion твърдо. Бърбърито не харесвам аз.

# 627
  • Варна
Моля ви, дайте аналог на този парфюм.

Или най-добре да си купя оригинала, като мога!?

# 628
Имам двата парфюма D&G Devotion и Goddess и двата са по-красиви на студено време. Наситени с ванилия аромати, единият е като лимонова торта, другият е като ликьор от лавандула, на топло задушавт. Прибрани са за зимата.
Libre Eau de Parfum https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Libre-56077.html  e по-добрата ванилия.
Парфюм за деня Prada Paradox.

# 629
  • София
Здравейте, 😊
Любител съм на ванилени аромати, амброви също, от сутринта чета мнения и не мога да реша кой от следните 2 парфюма да взема, - Devotion Dolce gabbana или Burberry Goddess?
PS  Познавам аромата само на Бърбъри, и ми харесва, но, ако другия си заслужава повече, ще заложа на него.
Моля за мнения, ако някой има или познава и двата аромата!
Определено Goddess.
Devotion е твърде лепкав и захарен, на мен ми е досаден, а  в жегите пък съвсем ще тежи.
Но както Ралица казва, и двата не са летни никак.
Аз от вчера съм с:
https://www.fragrantica.com/perfume/Atelier-des-Ors/Nuda-Veritas-49594.html
Много разхлаждащ в жегите.

Общи условия

Активация на акаунт