Любовен месец пак настана - СЕПТЕМВРИЙКАТА е влюбена във двама

• 12 828
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
 Здравейте и от мен. Аз имам нет, но не мога да се вредя от мъжа ми.
 ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКИ.
 Irinii браво за татуто, Лулова успех.
 Столчета и проходилките ви са чудесни, какво да кажа аз като имам от баткото и не мога да купя от новите и по-добри модели.

За да не стане много дълго ще разкажа  само за едно от най-романтичните преживявания с мъжа ми. След сватбата искахме да отидем в Англия при приятели, но докато чакаме по опашки за интервюта, полета мина и замина. Изведнъж мъжа ми казва не може така трябва да отидем на сватбено пътешествие, и така набързо без проблеми се оказахме в Кайро. Имахме личен екскурзовод. Освен пирамидите и уникалните романтични вечери, си спомних нещо което бях забравила покрай двете си съкровища. Екскурзовода ни заведе на три места, които "изпълняват" желания: 7 обиколки на една статуика на скарабей, три обиколки тук и хвърляне на монети на едно специално място в близост до пирамидите. Желанията се оказаха едно и също желание всеки път. Изпълни се след един месец. Резултатът 9 месеца след това. Малко се отплеснах, но тогава вече имах 1 кухо яйце и много се притеснявахме.
Жалко, че тогава нямахме нито цифров фотоапарат, нито камера, щеше да се получи чудесно филмче, екскурзовода беше страхотен, единствения лицензиран тогава с български език, който се оказа женен за българка и учил във ВИНС-а.

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 17:27 от sladur4e*2

# 61
Честита месечинка на всички празнуващи малчовци   bouquet И виртуална почерпка от нас , вече сме на 5 месеца  newsm44 !!!

Ех, кога мина това време, като че ли вчера видях полжителния си тест за бременност и всичко мина каято едно щракване с пръсти  Thinking Наистина времето лети.
Ирини , много са хубави татуировките ви и на двете  Peace Това някакви символи ли са или букви?  Проходилката ви е супер  Peace
лилиша , много кофти изживяване, и на нас ни се е случвало, но преди 2-3 години. И макар, че бяхме само гаджета и нямахме бебче, пак ми се развали настроението, защото парите които изхарчихме тогава общо взето не си заслужаваха, ама не можем да върнем времето назад, затова свиркай си и давай напред  Whistling
Аз съм майка Козирог, ама таткото ни е Дева  Grinning
Това е от мен, че ще излизаме на задължителната ни разходка  Hug

# 62
Здравейте милички Hug
Честита месечка на всички празнуващи бонбони днес.Да са живи и здрави и много усмихнати.
Ирини честито,много готино тату.И проходилката ви е супер.
Лулова чакаме да видим и твоята.
Пиша набързо само да се отчета че чакам едни колеги на гости.
На свети Валентин както ви писъх мъжа ми си беше взел почивен ден.Сутринта стана рано,защото имаше малко работа и после ми купил подарък.Подари ми 10 балона на пръчка,10 сърца на пръчка и една много красива рамка за снимка(все мрънкам че си нямаме,а не правя нищо по въпроса).И една роза с картичка(която най-много ме трогна,ако имам време по късно ще ви напиша какво пишеше на нея)
Лек ден и много усмивки

# 63
Здравейте момичета!
Навън е едно мрачно, а на мен ми е едно такова леко на душата.... Голямото ми момче вече е по-добре, няма температура и варицелката си отива. Wink  Майка ми е тук при нас от няколко дни и ми е много хубаво, друго си е някой да ти помогне, да те поглези и да можеш да излезеш за малко. Пък и снощи ми докараха колата от сервиз и сега нямам спирка, ще щурмувам детските магазини Twisted Evil Сещам се за вица - жена с пари е като луд с картечница Joy
Vergin, синът ми беше и все още е супер злояд. И на мен ми се искаше да хапва повече и да  е по-пухкав, но на сила нищо не става.  В много отношения качествата на децата ни се разминават с нашите очаквания за това, но какво да се прави - трябва да ги приемем такива каквито са, само да са ни здрави! Heart Eyes

veenii, Мммм, много вкусна тортичка! Я кажете вица със заека, че нещо съм го пропуснала.  А тези бишкоти не са ли с глутен?
Ирини, татуто е страхотно, а за изненадата - нямам думи, направо настръхнах цялата като прочетох...
Много ми хареса и проходилката, мислих да поизчакам още, но вие с Денис ме запалихте и днес ще се поогледам да купя. На мен ми се иска да може да се застопорява и поне в началото да стои на едно място. Това е нещо такова
http://www.levbg.com/images/chipolino_Bear_LUX.jpg    Момичета, споделете опита си, кой вариант е най-удачен?

Щастливка, как сте вие?

# 64
Привет майчета!

Честит мини рожден ден на Никол на мама Тонита, Николай на мама Marys, Светослав  на мама Ивелина, София  на мама Mrs G (тази мама не съм я срещала тук) и Симеон на мама veenii
Нека малките фурийки да са здрави и усмихнати.

Ох, моето насекомце току-що заспа. Дано спи поне час и да остави малко мама да попише във форума на чаша кафе Praynig.
Иначе доскоро си спеше от 11 вечерта до 6 сутринта, но сега се буди кажи-речи на всеки час и много хленчи. Възможно ли е това да са зъби, как мислите? Долния венец е с две малки цепчици по средата и се чудя така ли изглежда пробиващия зъб?

Vergin, нека те успокоя за теглото на твоята беба. Ние бяхме в сряда на консултация и Иглика на 5 месеца и половина тежи 6.200 кг. при 64.5 см. От самото начало си върви под средната норма на тегло за месеца. Проблема ни не е недохранване, защото си суче много добре. Даже съм я теглила и изсуква по 150-160 грама. Просто всичко си е до дете. А да не забравяме, че момиченцата са си по-фини  Laughing Значение има и родителите дали са слаби. Ние с моя мъж не сме дебели хич (е, аз след раждането имам за сваляне). Нашето педи е много доволна от нея, казва, че се развива чудесно. Вече спрях да се притеснявам. Иначе Иги като я видиш в лице много подвежда, защото има едни дебели бузи  Rolling Eyes

Veenii, и аз се ослушвам за отзиви за бисквитите Плазмон. Ти опитвала ли си ги, дали са вкусни (аз опитвам всичко, което давам на беба)? Stes  е права, трябва да проверя дали нямат глутен.

Lulova, даа девите сме големи перфекционисти. Свекърва ми също е дева и мъжът ми е вдигнал вече ръце от нас. Не му е лесно с жена, дъщеря и майка от тази зодия  Joy

irinii, благодаря за инфото за акането и пюретата. Много се надявам нещата при нас да протекат като при твоя Спаси. А за татуирането хм... винаги ми е било любопитно, но не съм имала смелост да го направя.

Еее, stes вица със заека е просто един от вицовете. Няма да разводнявам да го пиша тук, ще гледам да ти намеря линк и да го публикувам.

И добре дошла на Diana vr, разкажи ни повече за теб и твоя бебо. Къде си родила, как се справихте двамата, все пак е роден преждевременно?

Доскоро  Hug

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 14:23 от Анонимен

# 65
Здравейте мами и сладки бебеоци!
При нас нищо ново! Йоанка се терзае с второто зъбче, но като цяло излизат доста  лесно, без ексцесии /с малко мрънкане през деня и от време на време с будене за едно бързо хапване през ноща/.

Иначе по темата за Любовта txtloves /малко със закъснение, но все пак по-добре късно, от колкото, по-късно/, нека да дам и аз моето скромно мнение...
Аз пък мисля, че Тя /любовта/ не се поражда от качествата на човека. Тя просто се случва и или я има или я няма. Не бих могла да кажа обичам мъжа си, защото е добър, красив, умен, висок, грижовен и т.н т.н. Все едно да ме попитат защо обичам Йоанка и аз да кажа ... ми защото не плаче, мн се усмихва и е голяма сладурана... Обичам я, защото я имам и защото е моята Йоанка. Както Малкия принц обича розата си, защото е неговата роза. Всичко останало е следствие от това че обичам. Според мен правилното е не „Обичам я, защото е красива”, а „Красива е, защото я обичам”. И аз така обичам мъжа си, защото е моя мъж и защото някаква тайна сила ни избра сред хиляди други. И от тогава се грижим за нашата любов да е винаги жива и винаги силна.
....”Безкрайна е вселената наречена любов, и никога няма да се открие тайнствената сила, която сред милиардите човеци, избира двама....” hug
И накарая мн бих искала да ви споделя любимото ми стихотворение, което стои и в сватбения ми албум. Малко е дълго, но според мен описва всичко, което може да се каже за Любовта!

Тази любов,
толкова нежна,
толкова яростна,
толкова крехка,
и тъжна.
Тази любов,
красива като деня
и грозна като лошото време,
тази любов, толкова истинска,
толкова хубава,
толкова пълна със щастие,
с радост
и с присмех,
трептяща от страх като малко дете посред мрака,
и толкова сигурна в себе си
като човек, крачещ спокойно в нощта,
тази любов, навяваща страх у другите хора,
които бледнеят
и почват да шепнат пред  нея.
Тази любов,
гонена дълго от нас,
и от нас наранявана, мачкана, бита,
забравяна, пъдена.
Тази любов,
толкова жива все пак
и цяла обляна от слънце,
тя е твойта любов,
тя е мойта любов.
Онова, което за нас бе винаги ново
и което не се промени.
Тя е истинска като растение,
тръпна е тя като птица
и като лято - гореща и жива.
Ние двамата бихме могли
да си тръгваме и пак да се връщаме,
бихме могли да забравяме,
да заспиваме,
да се будим отново, да стареем, да страдаме,
да заспиваме пак,
да мечтаем за смърт,
и пробудени пак, да се смеем,
за миг подмладени.
Но тази любов ще остане при нас,
упорита
и жива като желание,
като памет жестока,
като жалба нелепа,
нежна като далечния спомен,
студена като късче от мрамор,
красива като деня
и крехка като малко дете.
Тя ни гледа усмихната,
тя ни шепне без думи
и аз, цял изтръпнал, я слушам
и викам,
и викам за теб,
и викам за мен,
и я моля
за теб, и за мен, и за всички, които са влюбени,
които са любили някога,
викам към нея
за теб, и за мен, и за всички останали,
макар непознати:
- Остани,
недей си отива!
Ние, които сме нявга обичали
бяхме забравили вече за теб.
Но ти недей ни забравя.
Нямаме друго на тая земя освен теб.
Недей ни оставя да станем студени,
и все по-далечни, все по-далечни.
Дай ни знак, че си жива,
безразлично отгде,
безразлично кога,
дори късно да бъде.
Излез
из леса на нашите спомени,
подай ни внезапно ръка
и спаси ни.
                               “ТАЗИ ЛЮБОВ”
      Жак Превер

Обичайте се и до скоро!

# 66
  • гр.Русе
Привет и от нас!  Hug
Честити месечинки на Никол на мама Тонита,Светослав на Ивелина,Симеон на veenii,София на MrsG! Честита половин годинка на Ивелин на мама Дони 972!
Ирини,татуировката и на мен ми хареса много,а проходилката е страхотна,сигурно Спаси много се забавлява!
Калея,благодаря за линка,отдавна търся такива рамки.
Стес,радвам се,че вече поне малко си поотдъхнала и че шарката си заминава,а щом и майка ти помага можеш да поглезиш и себе си.
Тук времето е едно сиво и мрачно,днес изпуснахме разходката,цял ден сме по пижами с Крис,а тати ни готви вкусотийки,ще изгледаме няколко филма и ще помързелуваме.
Хубав ден на всички!  Heart Eyes

# 67
Здравейте момичета!
Черпя ви с торта и следобедно капучино по случай петата ни месечинка

Честито и на Ивелин, Светослав, Симеон, София, и Николай!!!
Фибичка, страхотно стихотворение!
Плами, благородно ви завидях за идилията!
Никол днес я е хванала нервата. От тези зъби не мога да си позная детето, цял ден нервно гризе всичко около нея и хленчи. #Crazy

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 15:46 от tonitta

# 68
Ето го и вица за тортата от моркови, както обещах http://www.yes.bg/fun/?cat=2
Мисля, че е четвъртия на страницата.
Само, че аз знам по друг финал на този виц - зайо казал "много е гадна нали?" Grinning
Fibi4ka, страхотни разсъждения за любовта и невероятно стихотворение  202uu

# 69
Здравейте пак!
Все пак успях да отида на лекар с Поли.Не ни биха ваксината,заради температурата вчера.Указа се,че ни болят ушичките и ни изписаха капки.
Мерките са ни 6.800см.и 64см т.е.порастнали сме с 500гр.и 2см.Само,че на мен това ми се вижда много малко,като гледам снимките на вашите бебоци,мойта ми изглежда много мъничка,а ако направя сравнение с Анелия,тя на 3м.беше 7кг.
Mila84 ,на мен съща ми подариха рамки за снимки,аз все му четях,че нямаме една снимка на показ.

# 70
  • Бургас
Здравейте мацки !
Честити месечинки на празнуващите бебчета !
Жалко ,че не можах да се включа в любовното настроение и любовните страсти  txtloves ,  които се вихреха тези дни, но мъжът ми ми подари нов компютър и тези дни докато го сменим и настроим...мина си времето, а вие сте изписали много  Simple Smile
Мимито вчера имаше жестока хрема, направо си изкарах акъла през нощта /точно след като празнувахме 14 февруари/ . Събужда се към 3,00 през нощта и се опитва да плаче, но устата и и носоглътката пълни със секрет . Не може даже да изплаче, а се чуват някакви странни звуци. Отначало докато схвана, че не е някаква пяна да връща от коремчето  Rolling Eyes , бях ужасена. Много трудно спа същата нощ, а аз почти не спах. Полека лека се пооправи. Все още си е сополива, но се надявам да отшуми и да няма друго  Praynig
А днес ходихме да и разлепят срастването на влагалището. Докторката беше много внимателна и Мимито дори не разбра    love001
Но има голяма вероятност от рецидив.
Кала, Vergin ,venush   - килограмите ви са окей. Наистина всичко е индивидуално, здравето е най-важно. Мойта френска мадама е 5,500 кг., докторката си е доволна, защото всеки месец си наддава, пък било то и по-малко. А развитието и е напълно съответстващо на възрастта  Simple Smile
Veenii на Плазмон има и безглутенови, и глутенови бисквитки.
За гърнетата  съм чула, че преди година , година и половина няма смисъл да се слагат децата /това по новите, запани моди/ , защото тогава се проявявал рефлексът на стискане и са много кратко време се научавали сами.
Лек ден ,че трябва да приспивам дребната  newsm10

# 71
Здравейте, сладурки отново! newsm51
И аз се включвам за мъничко. Само да успокоя Vergin и другите момичета с подобни притеснения относно килограмките. Значи Василена на 5 месеца беше 5,850кг и висока 63 см. А ако ви кажа, че моята Мими на 1 годинка тежеше 8,800кг, не знам дали ще ми повярвате hahaha. Сега е на почти 5 годинки и тежи 15 кг. Някои бебета на 1 г. тежат толкова. А между другото, педиатъра е много доволен от развитието на Веси. Тя е слабичка (и Мими), но то си ни е генетично. Ние с баща и сме били адски кльощави деца. И сега сме си слаби.
Алина е права за гърненцата. Даже напоследък чета, че е най-хубаво да започнеш да учиш детето да сяда на гърне на 1,6-2г. по причините, които тя вече е описала (да не се повтарям). Но аз разбирам голямото ви желание всичко да се случва бързо. Особено, когато ти е първо детенце, нямаш търпение да се научи да седи, да яде всичко, да ходи, да сяда на гърне... Преживяла съм го и ви го казвам с най-добри чувства Hug В никакъв случай не искам никой да обидя, аз ви обичам толкова много, не бих си го помислила даже. Сега, като си имам второ детенце (но съм и по-големичка вече, вие сте младички) не бързам за нищо. Просто следвам естествения ход на нещата и чакам да си му дойде реда на всичко. Хей, не ме нападайте сега. Казвам го с най-добри чувства и намерения, защото съм минала веднъж вече по този път. Целувки от мен!  love001

# 72
Здравейте, момичета!
И аз се включвам да споделя как мина днешната консултация - +500гр и 2 см и сега Калина е 6.500кг и 67см. Единственото различно от предписанията дотук са 2к вигантол, защото на дребната не й се затваря фонтанелата и съответно да се подсилят костите. Проблемът е, че Калина хич не й понася тоя вигантол и много често го повръща, но ще давам, пък ще видим!
Честити месечинки на днешните малки сладурковци! И, със закъснение, честит празник на влюбените и виното на всички!
Малката се размрънка...

# 73
 Hug Здравейте
аз набързичко да кажа за проходилките и гърненцата и какво ми е виждането.Съгласна съм,че за бебоците е рано да ходят и да пишкат сами.Знам че и за всяко дете момента когато те започват да го правят самостоятелно е индивидуален.Каква е моята гледна точка и защо слагам Арен в проходилка и на гърне?!Не за да постигна резултат ,а за да му покажа че има и съществуват много неща на този свят с който той ще борави.Той не може да чете,но му давам книжки и му чета/това се предполага,че става в 1 клас,но какво ще стане ако покажете на детето си книга чак на 7 год.?/показвам му телевизора,макар да не разбира,говоря му макар да не знае езика,а усеща интунацията,давам му лъжица макар да не знае как се борави с нея,подавам му различни предмети да пипа -като стъклената ми чаша за вода или керамичната за кафе -макар да не знае какво е стъкло и керамика.Спи през ноща,макар да не различава двете части на денонощието.Ако чакаме да дойде възрастта която пише в учебника,за да покажем на детето си нещо или да го научим на нещо означава да го научим че има лимити и граници.Незнам кои е чел "Джонатан Чайката"?Или дали знаете приказката за един орел отгледан от чайки и един ден той видял един орел и му се възхитил как високо и красиво лети.Тогава чайките му се скарали ,че не трябва да гледа кжо прави опрела,защото той е чайка.Така орела си умрял с мечтата да лети високо и незнаейки ,че може и че е орел.........

# 74
здравейте мацки!!!
Честити месечинки на Никол на мама Тонита,Светослав на Ивелина,Симеон на veenii,София на MrsG! Честита половин годинка на Ивелин на мама Дони 972!
Благодаря ви за подкрепата и комплиментите поповод татуировката ми... Върджин, изобщо не боли татуирането - не повече от епилиране на триъгълника например  Wink Днес с татоо се сдобиха и другите ни 2 приятелки - една от които Лулова. Адреналинът е страхотен.
Фибичка, много романтика............. И аз мисля, че любовта необяснима и няма нужда да се търсят причини и следствия.
Стес, добре завърнала се свежа и с хубаво настроение.   Hug Heart Eyes
по повод гърнетата  и проходилките - мнението ми е на 100% като Денис. Само ще допълня какво казват будистите по повод усвояването на нови умения: "Човек не се учи да свири на пиано 3 години. Това време му е нужно, за да повярва, че може да свири на пиано"... Разбирате ме какво имам предвид, нали  Grinning
Цял ден търчах по график от едно място на друго. Успях и на фризьор да отида, но се чувствам адски уморена... Затова си отварям една биричка, казвам ви наздраве и до утре!!! Heart Eyes

пп ЗА СРЕЩАТА - нямампротив да променим датата, но нека все пак Ави се вкрючи с коментар дали ще присъства ако датата е 23ти???

Общи условия

Активация на акаунт