ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКИ.
Irinii браво за татуто, Лулова успех.
Столчета и проходилките ви са чудесни, какво да кажа аз като имам от баткото и не мога да купя от новите и по-добри модели.
За да не стане много дълго ще разкажа само за едно от най-романтичните преживявания с мъжа ми. След сватбата искахме да отидем в Англия при приятели, но докато чакаме по опашки за интервюта, полета мина и замина. Изведнъж мъжа ми казва не може така трябва да отидем на сватбено пътешествие, и така набързо без проблеми се оказахме в Кайро. Имахме личен екскурзовод. Освен пирамидите и уникалните романтични вечери, си спомних нещо което бях забравила покрай двете си съкровища. Екскурзовода ни заведе на три места, които "изпълняват" желания: 7 обиколки на една статуика на скарабей, три обиколки тук и хвърляне на монети на едно специално място в близост до пирамидите. Желанията се оказаха едно и също желание всеки път. Изпълни се след един месец. Резултатът 9 месеца след това. Малко се отплеснах, но тогава вече имах 1 кухо яйце и много се притеснявахме.
Жалко, че тогава нямахме нито цифров фотоапарат, нито камера, щеше да се получи чудесно филмче, екскурзовода беше страхотен, единствения лицензиран тогава с български език, който се оказа женен за българка и учил във ВИНС-а.
И виртуална почерпка от нас , вече сме на 5 месеца
!!!
Наистина времето лети.
Това някакви символи ли са или букви? Проходилката ви е супер 

Майка ми е тук при нас от няколко дни и ми е много хубаво, друго си е някой да ти помогне, да те поглези и да можеш да излезеш за малко. Пък и снощи ми докараха колата от сервиз и сега нямам спирка, ще щурмувам детските магазини 

.
/малко със закъснение, но все пак по-добре късно, от колкото, по-късно/, нека да дам и аз моето скромно мнение...

. Сега е на почти 5 годинки и тежи 15 кг. Някои бебета на 1 г. тежат толкова. А между другото, педиатъра е много доволен от развитието на Веси. Тя е слабичка (и Мими), но то си ни е генетично. Ние с баща и сме били адски кльощави деца. И сега сме си слаби.