С поздравления на всички празнуващи и пожелание за оздравяване на всички болни!
Накратко - среща няма да пропусна!!! Там съм на 23и! Много благодаря на всички ви, че сте помислили и за нас!
Целувки и до скоро!
Нали си бърборим, кой как ги вижда нещата. Даже мисля, че възгледите ни не си противоречат, а напротив допълват се: Помагаме на децата да се интегрират в новия за тях свят, да го опознаят,да повярват, че всичко е възможн ои достъпно и за тях, да се заинтересуват и да усвоят нужните им умения, но това става на 100% едва когато те самите са готови!
!
!радвам се за всички,които са отбелязали Св. валентин, а да не загърбваме и Трифон Зарезан
!Ние си бяхме вкъщи само тримката,хапнахме, чукнахме се с по едно питие(Някой и с малко повече
- е не аз де
)Съвсем обикновена вечер,но както казах,когато си с любимите си хора,си щастлив независимо къде!Странно беше, че мъжът ми подари подарък на бебето, а за мен цветенца, но пък те бяха прекрасни,а и той си е влюбен в нея
!
и се влюбих в него в мига, в който го видях
!После се оказа,че си има приятелка
, но някакси още тогава знаех,че той ще е моя мъж, бащата на моите деца и човека,с който ще вървя напред по пътя на живота!Слава Богу чувствата и желанията ми са били взаимни.....Обичам го ужасно много,такъв какъвто е( макар понякога да ме ядосва
)
здравейте
но аз го следя не колко папа, а как му се отразява това... ами супер си е пу-пу...
някои от вас приемат че едно дете на две и половина си ги може тези неща и сигурно така, но за майка му това са уникални моменти... абе кво ли съм седна да рзмишлявам, който още не е ще мине мнооогооо скоро от там:)
Напоследък, съвсем разбираемо, обръщам повече внимание на бебка и тези въпроси ме накараха да си спомня с умиление за времето когато мъжът ми беше половинка, а не третинка, както е сега. Освен това сме в критичната трета година от връзката, когато "чешмата в кухнята почва да капе", както е казал поетът.
Въобще хубаво беше!
Защо има противоречеви мнения за тези проходилки??Още не съм разровила да прочета по въпроса.

. При нас положението е обратно на вашето, взех сериозно да се притеснявам, качили сме 1200г и сме порастнали с 2см , Никинце е 9 кг и е висок 70,5см. Докога ще качва така това дете? Луда работа! Преминахме на 5-кратно хапване през деня. Лекарката ни каза да заместим изцяло обедно хранене със зеленчуково пюре (все още сме на половин малко бурканче), а следобед с кисел (с това си мисля да поизчакам до другия месец). Слава богу нямаме признаци на рахит. Все още не се обръщаме сами, а с малко помощ. Но иначе не спира да рита и си вдига дупето, правейки мост, пълзи по гръб, много е смешен. Голям кеф му прави и да пръцка с устни с и без езиче между тях. Представям си, ако го направи с пълна с пюре уста.
.Браво за татуировките.
надявам се днес да е по - добре - поне за сега се е заиграла в люлката, та да видим до кога 

. Интересна работа, как сме го пропуснали този ден 

Мисля да си го препиша и аз.
Да си го носиш със здраве
Да, наистина, и аз като Хера ще умра от любопитство какво ли значи символа на irinii? Довечера няма да мога да спя от любопитство, ако днес не си каже.
). Наскоро тук във форума бяха пуснали тема "Как се справяте с малките защотковци?" Там момичетата се оплакваха от вечното питане на своите дечица. Включих се, за да им кажа колко щастливи трябва да са от този факт и да им отговарят с радост и търпение. Защото има и по-страшни неща, като, например, обратния вариант (Мими). А вчера с една приятелка си разхождаме децата с количките и нейната 5-годишна дъщеря беше с нас. Като я слушах как говори като голям човек, как разсъждава, как ни разсмива, казах на глас: "Е-ех, как искам и моята Мими така да говори..." Извинявам се, че доста често ви се оплаквам май, от този си проблем, но от време на време ми става много мъчно. А си нямам на кого да си поплача. Родата на мъжа ми не ме разбира, той самият като ме види отчаяна, много ми се кара, а моите близки хора са далече, далече... Добре, че ви има. Благодаря ви! 

За проходилките - противоречивите мнения се дължат преди всичко на факта, че за всяко нещо има противоречиви мения /биберони, кърмене, захранване и т.н./ Някои жени твърдят, че на теория покрай проходилката детето се учи д аси приплъзгва краката, а не да ги повдига и да стъпва стабилно, заради което прохождали по-трудно. Но досега не съм прочела нито 1 мнение н амайка, която казва:"заради проходилката детето ми проходи по-трудно". Напротив - всички са доволни от факат, че детето е доволно и никой не се е оплакал от късно прохождане.
Най-романтичното и щуро нещо, обаче си остава факта,че когато любимият ме е видял е решил, че аз съм Жената и в продължение на 1 година е търсил мои координати начини да се запознае с мен. /а той определно беше мъж с много почитателки/