След дълго отсъствие се завръщам и имам много да ви разказвам, но не знам с какво да започна?!?
Първо за малката ми принцеса: Растем си добре, наддаваме нормално и сме много подвижни! Още сме изключително на кърма, но май вече трудно се засища!
Още иска да яде и през нощта и вече се чудя какво да направя за да я откажа!Още не сме си купили столче за хранене и проходилка, но мисля, че съм се ориентирала в избора си! За столче Чиполино Гранд Комфорт, а проходилката... не се поинтересувах каква, просто си я харесах в магазина!
Сега за причината да отсъствам, а именно университета:
С много трудности и заяждане от страна на преподавателите заверих семестъра, но се справих! Взех си 2 от общо 4 изпита, и двата с петици!Малко и по темата за 14ти: Ние получихме с мъжа ми страхотен подарък! Ходихме на ортопед, за да ни каже как се развива малката /при раждането имаше огънато стъпалце/, а той ни зарадва, че не се налага повече да се гледаме:) Всичко е наред вече! По-голям подарък няма! Това, разбира се, приповдигна страхотно настроението ни!
Малката се събуди...
ще пиша скоро пак!Липсвахте ми!

- моята Василена тази сутрин се обърна за първи път от гръб на коремче. Много се зарадвах, защото да си призная, малко се бях притеснила. След 2 седмици става на 6 месеца.

/
). Иначе ми напомни, че вече пропускам 4 дати за защита на дипломна за второто ми висше, просто защото ме мързеше да седна една седмица и да попиша, а сега пък нямам време.... И работа, и фирма регистрирам, за да си подреждам постепенно собственото бъдеще.... Много дини хванах под една мишница...

че мъжо ме чака 

, а и около Нар Театър има повече места, от които да си купим вкусни консумативи и кафенца...например Онда/