💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 35/

• 37 908
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
и докато сме още на тема "Поводи за усмивки" ... Sunglasses

Stuck Out Tongue Winking Eye

Ново:
https://twitter.com/i/status/1789335606645944653

# 376
Нов клип от пътуването на Ханде:
https://x.com/heali24/status/1789337082558603327?s=46
Страхотен бонбон беше в розовата рокля Heartpulse

А за постера на филма на Ханде какво да кажем…
Каква случайност точно нашето красиво Ханде да е лице на постера. Добра реклама… добра Sunglasses

Благи, не намирам информация Ханде и “детето” да са участвали в нещо заедно. Може би просто детето е искало снимка с кака с Ханде Laughing
Какво му има на Бурак бе?! В разцвета на силите си е момчето, колко са 14 години разлика в днешно време? Laughing Похвалила се днес, че Бурак ѝ подарил калинка за късмет. Дано да им се възприеме сериалчето от съседите, ама не ми се вярва.
Баръш не съм го гледала никъде досега, но е голям симпатяга визуално, много харизматичен.
Сигурна съм, че ще ни е мнооого приятен за гледане филма! Heart

# 377
Хаха Коко, детето очевидно е било на сета на "Дъщерите на Гюнеш" / "Слънчеви момичета" през далечната 2015г. Ориентирах се по това, че се е снимала и с Толга Саръташ, който участваше с Ханде в този сериал.

Да припомня, че Хафса и Керем имат 13г разлика и постоянно се бъзикаха на тази тема. Доста си е за мен, но при тях не личаха особено.

# 378
Коко, не съм се изразила ясно. Ханде и актьорът, с когото се е снимало детето са играли в някакъв сериал, а детето е ходило да се снима и с двамата.
Иначе идеален си е Бурак. Да видим и каква ще е връзката между двамата в сериала.
Не ми харесва постера с Ханде, освен, ако не е някакво фенско творчество пак. Толкова е обработена, че не прилича на себе си.

Ето я калинката Grinning

# 379
С любов от феновете: Sparkling Heart

П.С.
.... и все пак добре, че е "некадърната" Ханде, че някои хора да влязат в тренда ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 380
Тя Ханде и Оскар да взема пак за определени хора ще е проста моделка и некадърна актриса, която за нищо не става. От тесногръди хора, какво да очакваш...
Още не са видели проект,  филм или сериал, но те вече са последна инстанция... това е положението 😎

# 381
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Въпросът на Деня - Снимка с Керем, която ви е накарала да се засмеете:

Керем и Мая - две палави деца по време на снимките на "Вратата":

Слънчице, Flowers Hibiscus как винаги имаме еднакви идеи! Публикувах си домашното, върнах се да ви чета и видях съвпадението!

Поли, Flowers Hibiscus добре, че предупреждаваш, миличка! Какво ли е потвърдил за робота Серкан Болат?

Вера, Flowers Hibiscus много здраве, надежда, сила и търпение, миличка!

Благи, Flowers Hibiscus много благодаря за хубавите думи! Обичам да се ровя за информация по всяка тема. Дано не съм ви досадна и оттегчителна!

Ханде и Баръш ще бъдат взривоопасна комбинация! Определено ще има пожар! Двамата много добре играят с очи и мимики! Дано сюжетът да е интересен!

Преди няколко дена споменах бащата на Ханде, а той днес бил рожденик:

Ели, Flowers Hibiscus видях, че не си гледала никъде досега Баръш Ардуч и се сетих да попитам:

Момичета, Flowers Hibiscus в кои сериали или филми сте гледали Баръш Ардуч?

# 382
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

П.С.
Въпросът на Деня - Любимата ви снимка на Керем с очила

# 383
Здравейте, 🌞
По въпроса на Деня - Керем с очила - тук много го харесвам.

Мира, аз съм гледала Баръш Ардъч само в "Любов под наем". "Козгун" не ми допадна и го спрях на 3 еп. Имах големи очаквания за игралния му филм с Елчин, но не се оправдаха ( изобщо не ми хареса). Но рекламното му клипче с Керем ми хареса.
Хубав ден на всички! 😀

# 384
  • София
Добро утро в любимата ми неделя.

Любимата ми снимка на Керем с очила!
Ще ги разделя на две -Керем със слънчеви очила... 

И Керем с диоптри...

# 385
Добро утро!
Ханде се е прибрала, Акиф я е хванал на летището с Назлъ:
https://twitter.com/gecelenelim/status/1789554912377921880?t=M1R … K58Wsgx-_2WQ&s=19

# 386
Този Акиф е страшно несъобразителен човек.
Може ли да притеснява Ханде  точно в деня на майката..

От вчера

# 387
"Ханде се върна в Истанбул. Преди пътуването до Кан тя ще си почине и ще отиде на голямо пътуване до южната част на Франция. Актрисата не отговори на въпросите на журналистите и се прибра вкъщи." Това е коментар към видеото от летището.

Баръш съм го гледла в Любов под наем. Кузгун изобщо не ми хареса и не съм го гледала, още на втори епизод го спрях, както и последният сериал, в който игра. Някакъв исторически. Опитах се да гледам и сериала му Клуб, който има доста добри отзиви и май спечели награди, но и той не ме грабна. Филмът му с Елчин обаче го гледах, лек, приятен, те безкрайно красиви. Сценарии и сюжет силно компромисни.
Разбирам фенките му, който са крайно разочаровани и издразнени от факта, че ще играе с Ханде. Така или иначе тя е трайно недолюбвана. Ако Бурак имаше други фенки освен нас с Коко Grinning сигурно и те щяха да недоволстват.
Смятам обаче, че средно интелигентен човек, поне ще види крайния резултат, за да може да хейти информирано Joy
След като Баръш, неговите мениджъри, продуцентската компания и всички,  от който зависи този проект да се осъществи са решили, че могат да ги съберат и смятат, че ще имат успех, сигурно има защо.
Аз съм доволна, симпатичен ми е. Но си представям да бяха събрали Ханде с най-неприятния ми и според мен бездарен актьор и аз щях да мрънкам дълго и напоително. Добре, че няма шанс да се случи. Joy

# 388
Здравейте Animal Bee

Благи, сега ми разпали любопитството кой е този актьор. Joy Пиши в скрит текст на следващия пост или ако въпросния има тема във форума, по-добре ми пиши на лично, да не ни дойдат неканени гости. Joy

Мирка, и аз съм го гледала само в "Любов под наем" и после в игралния им филм с Елчин. С добри впечатления съм. Рекламата им с Керем за онази банка също беше готина. Иска ми се и тях двамата да ги съберат за общ проект някога.

Акиф този път е извънредно нахален. Тя няколко пъти се опита да го отпрати...не чува. 🫣

# 389
Здравейте! Flowers Hibiscus

Акиф е безобразен. Нито за проекта с Баръш, нито за Mest i ask сподели нещо, но пита за брак.

Благи, кой е този актьор? Тук пиши. 🤣 Ще те пазим, няма страшно. 🤣

Баръш не съм го гледала никъде. Попадали са ми клипове от сериала им с Елчин. Много симпатична дизи двойка са били.

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 11:56 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт