💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 35/

• 37 939
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Furkan пусна нова снимка на Хектор Wink

Днес е денят на майката Simple Smile

Gift Heart

Керем с очила Sunglasses - топ 3 Simple Smile

Sparkling Heart

Gift Heart

# 391
Стори от Ханде

# 392
Хакан е “поздравил” мама Арзу по случай Деня на майката със стори:

# 393
Първо да се извиня за предългото ми отсъствие,захласнах се по други актуални дизита в момента,но си следя Ханде и Керем в инстаграм
След това да кажа -привет момичета nasılsın? Ne yapıyorsun?
И аз прочетох новината,която май пишеше,че все още не е потвърдена за Ханде и Баръш и трябва да кажа,че съм много щастлива от тази комбинация
Отдавна исках те двамата да са екранна двойка и макар да не са в първа младост,много се надявам да покажат онази химия,която и Ханде и Баръш си могат
Разбира се и двамата в момента ще имат спирачки и едва ли ще се освободят от тях в играта си,но все пак очаквам  най-доброто
Само дето не ми се иска да са някакви там мафиоти,прокурори и други еднотипни образи в турските сериали
То и ромкомите са еднотипни,но поне да се насладим на красиви млади хора и една голяма любов
Дано!!
Оставям Ви с най-добри пожелания и обещавам,че ще се вясвам от време на време,че  да не ме забравите
Спокойна вечер на всички kızlar!!

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 18:26 от VAL*

# 394
  • София
На 98 години в дома си е починал известният режисьор и продуцент Роджър Корман. На него се приписва откриването на някои от най-големите имена в киното, сред които Мартин Скорсезе, Робърт де Ниро и Франсис Форд Копола. Сред заглавията, които продуцира са "Бързи и яростни" (1954 г.),  "Деменция 13" (1963 г.),  "Голямата лоша майка" (1974 г.).
По този повод Керем е публикувал съболезнователно послание, което гласи:

"Той ми даде почивка... Невероятен човек. Моята любов и съболезнования на всички вас."

# 395
Още по темата днес:

# 396
Въпросът на Деня - Любимата ви снимка на Керем с очила:

Миси, въпрос, който ме накара да осъзная, че на този човек адски му отиват слънчеви очила Sunglasses

# 397
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Въпросът на Деня - Любимата ви снимка на Керем с очила

Първото появяване на екран в първи епизод на "Почукай на вратата ми" на Серкан Болат/Керем Бюрсин със слънчеви очила:

Култовото слизане от самолета на Серкан Болат/Керем Бюрсин със слънчевите очила:

Първата ни среща с героя Серкан Болат и думите на Еда, с които го описва като красив, безчувствен, безмилостен гадняр. След което вратата на самолета се отваря и знаете продължението, което на финала си надмина "Игра на тронове" по туити в света!

Тина, Благи и Поли Flowers Hibiscus точно като вас и аз съм гледала Баръш Ардуч само в "Любов под наем" и във филма му с Елчин Сангу "Време за щастие". "Kuzgun" е драма с необходимост от тежък избор - любовта или отмъщението. Много типичен сюжет за турските есенни сериали. Мисля, че го пропуснах, защото когато го излъчваха пак пътувах много по работа в чужбина. За "Великите селджуци" пак нямах време, въпреки че обичам историческите сериали и филми.

Зачетох се в биографията на Баръш Ардуч и установих, че е зодия "Везни", а майка му, както и Арзу Сабанджъ са от Артвин - малко, красиво градче, разположено на източния край на Черноморския регион на Турция, граничещ с Грузия. За този район турците имат много интересни легенди - свързват хората по темперамент и танци с тези на грузинците. "Артвин, разположен в басейна на Чорух, е бил в границите на Колхида в древни времена. Някои изследователи твърдят, че споменатата в гръцката митология река Фазис не е Риони , а Чорух, на чийто бряг се намира Артвин." Там отиват да търсят златното руно Язон, Орфей и аргонавтите.

"Артвин, който остава под османско владичество дълго време, пада в ръцете на руснаците в Османско-руската война от 1877-1878 г". Това обяснява наличието на църкви, характерни за Русия:

"Най-важната историческа сграда в град Артвин е замъкът Артвин (47 х 37 м). Сградата, известна още като замъка Ливане, се намира в северозападната част на града, в границите на квартал Çayağzı. Намира се на хълм с изглед към река Чорух, от дясната страна на реката и на 70 метра над реката. Замъкът, който има кула, е оцелял до днес почти непокътнат. Замъкът Артвин е построен през 937 г. от грузинския цар Ашот Велики от династията Багратиони . Замъкът, превзет от османците през 16 век, е ремонтиран няколко пъти. Замъкът Артвин, който днес е във военната зона, е ремонтиран през 2004 г. Вътре в замъка има руини от църква и цистерна. Известно е, че в границите на днешния град Артвин има шест църкви. Четири от тези църкви бяха католически. Църквата Кърдзвели има важно място сред тези структури, които са престанали да бъдат църкви или са били разрушени през вековете . В тази църква имаше много грузински ръкописни книги. По-късно обаче тези ръкописи са изгубени".

"През 2014 Баръш Ардуч се снима в първия си игрален филм „Само ти“ като Емин. Същата година участва във филма „Deliha“ в ролята на Джемил и си партнира с Гупсе Йозай, Джихан Ерджан и Зейнеп Чамджъ." Искам да отбележа, че съпругата на Баръш Ардуч - Гупсе Йозай - ми е много симпатична и безкрайно ѝ се възхищавам за интересните комедии, които пише като сценарии и участва в тях. Умението да се самоиронизираш е висша степен на човечност и интелигентност. Изобщо не ме изненадва любовта и привързаността на Бъръш към Гупсе!

С Ханде Ерчел имат нещо общо - и двамата подкрепят благотворителни организации, свързани с борбата с рака като сдружение "Живот без рак".

Ели, Flowers Hibiscus не знам дали знаеш, но журналиста Акиф Яман е роднина на Джан Яман и много близък приятел с Демет Йоздемир. Нахален е като конска муха и все не улучва момента да безпокои хората. Въпросите са му за всичко друго, но не и за изявите на Ханде като актриса. Прочетох, че "Снощи Ханде се прибра в Истанбул. Акиф се оказа на същото място и реакцията на Ханде към него беше както винаги. Ханде не отговори на въпросите му.
В коментарите Акиф задава същия въпрос: какво ново видя? Защо пада върху главите на жените от засада? Защо задава едни и същи глупави въпроси през цялото време?
Мнозина отбелязват, че и Akif, и 2 страници са блокирани от Hande.

muhabironline - Hande Erçel и Nazli Sabancı бяха заснети след ваканцията им в Португалия. #nazlısabancı #handeercel

Ооо... Така че отговорът на Akif Yaman пристигна навреме заедно с публикацията
на akifyamann - Вчера вечерта видях Hande Erçel и Nazli Sabancı на летището. Получих много коментари след тези снимки. Искам и аз да упражня правото си на отговор: Ханде преди това ми обеща интервю, но не го даде. По-късно, когато ни видя на летището, блокира страницата ми и съотборниците ми. Но аз съм журналист. Това е моята работа, ще продължа да си върша работата без да се пречупвам и отказвам!‼"

Като си журналист, Акиф, задавай смислени въпроси, а не клюкарски злободневки!

Тина, Flowers Hibiscus и на мен ми направи впечатление, че е деня на майката и точно това имах предвид, че винаги Акиф се озовава в неправилния момент!

Благи, Flowers Hibiscus тъкмо му се чудех на този сериал "Клуб" дали да го погледна. Ще го отложа за по-нататък.
Държа да те поправя, че и аз съм фенка на Бурак Дениз! За хейтърите - сигурно са болни и имат нужда от чуждата енергия. Не се хаби да я разпиляваш заради тях. Те достатъчно са наказани, горките!

Поли и Слънчице, Flowers Hibiscusи аз умирам от любопитство за кой ли пише Благи?

Вал, Flowers Hibiscus здравей и добре завърнала си се в темата! Уби ме с това, че Ханде и Баръш не били в първа младост! Какво да кажем ние с гайдите! Честно казано, предпочитам зрялата младост пред тинейджърските първи трепети в литературата и киното. Вторите са ми прекалено детски и наивни вече. Променяме се с времето, определено!

Линде, Flowers Hibiscus благодаря за информацията за загубата на Роджър Корман! Бог да го прости! Трябва да те поправя за написаното от Керем:

"Той ми даде пробива... Невероятен човек. Моята любов и съболезнования на всички вас."

Вчера писах за "Sharktopus", в който Керем Бюрсин за първи път изпълнява главна роля. Това е филм на ужасите/ научна фантастика на SyFy от 2010 г., продуциран от Роджър Корман, режисиран от Деклан О'Брайън и с участието на Ерик Робъртс.

Всъщност трябва да благодарим на Роджър Корман, че откри за киното и Керем Бюрсин!

# 398
  • Плевен / София

Въпросът на Деня - Любимата ви снимка на Керем с очила
Здравейте момичета....
Това е от мен....Три за щастие...Любимия вампир....командос/полицай и разбира се Серкан Болат от първи сезон.....във вторият сезон ми беше черен.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 399
Mira07,благодаря за интересното четиво,което си ни донесла
Така е,ние с гайдите няма какво да кажем,но все пак не стават за образи като Еда и Омер вече
Затова очаквам ,както написах филм,или сериал за една голяма любов
Защото в тази възраст,която според мен е чудесна за любов ,наистина осъзнаваш това,което чувстваш,искаш  и мечтаеш
За съжаление,моите наблюдения са,че когато актьорите/актрисите са обвързани ,вече не се получава толкова добра химия между ГГ
Аз очаквах с нетърпение филма на Ханде с Бурак,защото и той ми е любимец,но си признавам честно,че ми липсваше онази страхотна химия между тях,която показаха в предишния им проект
Но,предстои да видим

на Керем като,че ли любимия му аксесоар са очилата
Но тук най-го харесвам

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 19:31 от VAL*

# 400
Инфо:
Сценаристът на филма е последвал Баръш и Ханде

От Николас Simple Smile

Blue Heart Мави Blue Heart

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 19:26 от mi_si

# 401
Здравейте групата! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Отново съм на линия, бях малко по света и у нас!

Красавецът  Баръш  Ардуч, любим мой актьор от 2014 г. Отдавна го следвам и съм му фенка наравно с Керем.

Най добрата му роля на Йомер Ипликчи  в сериала „Любов под наем“ в партньорство с прекрасната Елчин Сангу.

Невероятна химия и харизма на двамата актьори като Дефне и Йомер в най-добрата романтична комедия за 2015.
 За последните 10 години за мен това е най добрия ромком.

След големия успех на сериала "Любов под наем" Баръш и Елчин снимаха филма "Време за щастие" който
нямаше същият успех като сериала.
Баръш е женен за писателката, продуцент, режисьор и актриса Гюпсе Озай. Любовта им пламва по време на снимките на сериала "Делиха" 2014 г, преди 3 години сключиха брак и се роди дъщеря им.
Керем и Баръш са връстници и приятели имат обща реклама за Garanti Bank.

На въпроса за деня запазената марка на Керем очилата! Flowers Hibiscus

Хубава вечер!

# 402
С помощта на изкуствения интелект

От Джанер

Еда Йълдъз

Керем като Дениз, по темата днес 😎

# 403
Flowers Herb Време за поредния отговор...,
,
но аз харесвам Керем заради смеещите се очи!
Живот, любов и много светлина има в тях!

За Акиф и цялата им журналистическа/папаршка пасмина не ми се коментира ...
с поведението си Ханде постоянно ги опровергава ... едно от тиражираните им клишета, че не се разбира с Назлъ ..., но се целуват ей,така за имидж...Smile

Относно Баръш Ардуч... изгледах "Любов под наем" и "Козгун", / изключителна игра с лицево-мимически похвати,красив млад мъж/, под давлението на моя, приятелка и колежка, която и до ден днешен като изрича името му, мед и капе...та от нея съм чула такива фантасмагории, че се наложи да огранича контактите си...

И Ханде и Баръш са много дискутирани... очаквам, най-доброто на което са способни!
Фенвете творят, вече...
https://www.facebook.com/watch?v=965106945095228

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 21:10 от Yassy_N

# 404
  • София
Като гледам Ханде до Назлъ и се чудя, колко е висока тази Назлъ. Доста грубоватичка ми се вижда. Бамби е като миниатюрна статуетка до нея.

Общи условия

Активация на акаунт