💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 35/

• 38 006
  • 738
  •   1
Отговори
# 570

Превод:

- Как сте?
- Добре, вие как сте?
- Добре съм, развълнувана. Тук съм за среща, за един нов проект.
- За този с Баръш Ардуч или за друг проект?
- Няма да навлизам в подробности, но да.
- Феновете ви казват, че ще сте добра двойка.
- Не знам колко коректно ще бъде да говоря сега. Ще говорим, когато се изясни.
- В какъв тип роля ще ви видим?
- Чудесна е, харесва ми много. Не мога да ви дам детайли, извинете ме, моля ви. Ще влизам сега, ще говорим, когато се видим.
- Снимките в Измир ли ще бъдат?
- Възможно е, да.
- Летни снимки ли ще са?
- Да. Не мога да навлизам повече в детайли, не ми причинявай това. 😆
- Но аз имам нужда да ми разкажеш тези неща.
- Това, което сте прочели е горе-долу вярно, но все още не е ясно. Затова сега не е етично. (да говори)
- Добре, успех.
- Благодаря.

# 571
Още по темата на деня

# 572
  • София
Тъкмо се зарадвах и си казах, разгеле. Влизам в профила на Ханде в IG, но за мое съжаление няма никакъв лайк там от Арзу. Аз следвам и Ханде и Арзу. Този лайк е на снимка качена от Hellodergesi. И ми стана малко криво. Защо бе, защо се въздържа да лайкне снимките ѝ в нейния профил. Какъв ѝ е проблема на тази жена.

Ето кои са лайкнали снимката ѝ в профила. Хайде г-жо Арзу, престраши се другият път!

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 20:20 от БлагаВест

# 573
Мики, Hug
Благодаря за бързия превод Flowers Cherry Blossom

Sparkling Heart

# 574
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Много ви благодаря за разкошните постове с толкова много красота!

Благи, Flowers Hibiscus позволи ми да те допълня! Освен поста на "Hellodegrisi", Арзу Сабанджъ е харесала и поста на модната компания "Balmain":

"Публикувано от Balmain

balmain акаунт – КАН
Сияйна @handemiyy минава по емблематичния червен килим на 77-ия годишен филмов фестивал в Кан, облечена в Balmain Pre-Fall 2023 от @olivier_rousteing за премиерата на Metropolis. Червена рокля. Дизайнът без презрамки се отличава с екстравагантни гънки от плат, които образуват лък на бедрата, улавяйки безпроблемно ретро-шикозната атмосфера, въплътена в колекцията. #BALMAINARMY

Стилизирано от @inankirdemir"

"В новината за червения килим на премиерата на филма "Мегаполис" на 77-ия филмов фестивал в Кан, лондонският сайт Red Carpet Fashion Awards (@Fashion_Critic_) отбеляза, че стилът на Ханде Ерчел беше най-високо оценен, а първото място беше дадено в гласуването на сайта:

Енерджи мама, Flowers Hibiscus много интересен пост, както винаги! Безкрайно удоволствие изпитвам, когато те чета!

"Всички основни публични страници: elleturkiye, alemdergisi, hellodergisi, marieclairetr, magdergi, 2.sayfaofficial, gazetemagazin, magazinkuryesi, 1birsenaltuntas, televizyon_dunyasii, magazineturk и други... Всички емисии са пълни с Hande Erchel на червения килим!
gettyi mages определи цена за снимки на Hande Erçel на $499."

"Френското списание Vogue класира визията на Hande Erçel с Pomellato на 5-то място в списъка на световните звезди, като посочи най-необичайните бижута на знаменитостите на червения килим на филмовия фестивал в Кан през 2024 г.

И също така „Elle Japan, Vogue France, Harper's Bazaar Es, Fashionista, Vogue Polska“ бяха споменати в статиите."

Линде, Flowers Hibiscus Арзу, Назлъ и другите членове на клана Сабанджъ ще започнат да следват Ханде Ерчел, когато има заявено сериозно намерение от нея и Хакан, че искат да станат семейство. Арзу Сабанджъ е започнала да "лайква" постовете на Назлъ в Инстаграм след като Хаджи ѝ предлага ръката и сърцето си. Арзу беше харесала преди време пост за Ханде в "Еlleturkiye" и според мен се опитва деликатно да прескочи традициите и да покаже, че одобрява избора на сина си! Може да си отдъхнете, ако още се притеснявате!

# 575

Имате ли идея това какво е?

Арзу няма да я коментирам, защото ми е странна.

# 576
Аз лично пък много се зарадвах, че Арзу е лайкнала снимки на Ханде, независимо, че не са качени от самата нея. Това си е голяма работа в моите очи. Честно казано и аз бях леко “притеснена” и объркана по тази тема, но не и след днес. Ще си чакаме пръстена и това е, там е разковничето Grinning

# 577
  • София
Аз пък не съм удовлетворена. Не харесвам такива игрички. След, като Ханде е официалната приятелка на сина ѝ, няма какво да се прави на оригинална. Ако е открита и покаже, че харесва Ханде и вече е приета в семейството, ще спрат всякакви спекулации. Нейното поведение не ми допада. Играе го "тука има", "тука няма". Какво значи да официализират връзката си. Та те са заедно вече година и половина. Какво повече да официализират. Държи се сякаш е кралица Елизабет. Колко е елементарно да си естествен. Или приемаш момичито или не. Какви са тези криеници.  

Ето оригиналът на роклята, с която снощи Ханде се появи в Кан.

Категорично тази рокля сякаш е шита за Бамби. Първо, защото тя е класи, като визия над модела. Второ, без тези ръкавици стои много по-шикозно. Трето, обувките на оригинала не се връзват с този тоалет.

# 578
Лайк от приятел 😉

Пишат, че снимат интерен клип в къщата на Керем

# 579
Ханде се е прибрала и Акиф е отново на летището. 🤣

https://twitter.com/MugeVeGulsen/status/1791537070600564737?t=lI … rAsOwqg8VGIA&s=19

Heart Eyes

# 580
Слънчице, Flowers Hibiscus намерих превод на "интервюто" на Акиф с Ханде:

A: Не можеш да избягаш. Поздрави, добре дошла!
Х: Благодаря ви.
А: Този път се върнахме от Кан.
X: Невъзможно е да бъдеш по-щастлив и по-горд от това.
А: В Турция много те обсъждаха с роклята ти. Сигурно сте го виждали в социалните мрежи.
Х: Хареса ли ти?
A: Да, хареса ми. Винаги те харесваме. Можете ли да ни кажете малко за реакцията там? При турските актриси, при вас.
Х: Получих добри отзиви. Видях и други актриси. Изглеждаха толкова красиви. И така да си на такова място е много специално.
А: И накрая, Афра Сарачоглу остави коментар под публикацията ви.
Х: Тя е много хубаво момиче. Наистина я харесвам. Оставих хубав коментар, благодарение на нея. Чудесна. Ти си много мил.

"Новината е, че гигантската италианска новинарска платформа и канал SkyTG24 оцени изпълненията на Ханде Ерчел и тя стана една от най-обичаните звезди с 9 точки от 10 на червения килим на Кан 2024."

Назлъ Сабанджъ публикува пост в Инстаграм със снимки от Португалия, на които присъства и Ханде. Арзу Сабанджъ хареса поста на Назлъ също.

"Vogue France класира Pomellato на Hande Erçel на 5-то място в списъка на световните звезди, с най-необичайните бижута на знаменитостите на червения килим.

Филмовият фестивал в Кан 2024: най-необичайните бижута на знаменитости, забелязани на червения килим. Филмовият фестивал в Кан 2024, 77-ото издание тази година, е най-очакваното филмово събитие за годината, както за 7-ото изкуство, така и за модните събития. Изкачването по стълбите е възможност за хората не само да носят елегантен и бляскав външен вид, но и да го допълват с изключителни бижута и фини бижута. Вечер тези бижута осветяват Кроазет. Аня Тейлър-Джой от Tiffany & Co. , Еманюел Беарт в Chopard, Тейлър Хил в Месика. Vogue разказва за най-необичайните бижута, искрящи на червения килим. Hande Erçel носи бижута Pomellato, докато се изкачва по стълбите на Megapolis:"

# 581
  • София
Ето кои турски актриси дефилираха в Кан: Пънар Дениз, Ханде Ерчел, Мерием Узерли, Бирдже Акалай

Ново от Керем...

Последна редакция: сб, 18 май 2024, 10:41 от БлагаВест

# 582
Бирсен:

Снимки от снощи:

# 583
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

П.С.
Въпросът на Деня - Снимка на Керем с дете

# 584
Здравейте, 🌞

Акиф нали каза, че приключва с Ханде и повече няма да я чака на летището, нито да я интервюира..
Ханде се е върнала от Кан вчера, за да присъстват с Хакан на годеж на техни приятели.
По темата на деня - Керем и децата

Хубав ден на всички ! 😀

Общи условия

Активация на акаунт