🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 439
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 2 145

И аз това се чудех.
Доколкото виждам от нейния Инстаграм, е приятелка с Елена от втори сезон.

# 2 146

Камелия е приятелка на Елена от сезон 2.
Двете си имат техен подкаст.
Отделно още миналата година докато даваха сезон 2 тя участваше в един епизод от надкаст и стана много добър епизод. Харесаха ми расъждаването на мацката .
В последният епизод на надкаст малко ми се лигавеше в повече, но пак беше добро представяне.

Отделно тя май е била приятелка / годеница на някакъв от фермата и той имал флирт с няква от там .Буквално и изневери пред цяла България 😅

# 2 147
И май пише в темата. 😏

# 2 148
За тези, които не знаят: Камелия беше гадже на някакъв фокусник, участник във Фермата. На него му течаха лигите по актрисата Даяна Ханджиева (моля за извинение, ако не съм уцелила фамилията). По някое време въпросната Камелия дойде да си маркира територията. Проблемът беше, че в стремежа си да му напомни колко са щастливи заедно, започна да изброява какви компоти и туршии е правила.

# 2 149
Проблемът беше, че въпросният Данчо фокусникът се кълнеше, че е безумно влюбен в Даяна, а междувременно е сгоден за Камелия навън. Та я поканиха, за да има шанса да си уточни отношенията с него очи в очи. Както се очаква в ситуацията, уточняване би трябвало да значи да го зареже с достойнство. Тя обаче му каза, че тяхната любов не подлежи на раздяла, защото вече е направила лютеницата

# 2 150
Вчера слушах подкаст, в който коментираха развитието на Биг брадър през годините и засегнаха темата за това на какви персонажи се забавляваха тогава хората, как ги подкрепяха и колко дълъг път всъщност сме изминали. На мен този период ми се струва сякаш е бил в друг живот. И действително, много популярни и харесвани лица бяха на нивото на Христиана и много по-зле. Да, пак го имаше това "да се присмеем на простотията" и чувството на превъзходство, че сме много по-добре от онези хора, дето ги дават по телевизията.
Но все пак се вижда ясно колко по-взискателна е станала аудиторията, колко е чувствителна и нетърпима става към точно тази простотия, към всичко, което не е добро. И това са добри тенденции.

# 2 151
Въобще не съм сигурна, че е бил пиян. Някой го написа тук и се поде като мантра - пиян, сигурно имал проблеми с чашката...
Ако и той вижда това, което виждам аз - че Ергенът и Момите са като участници в две независими продукции и че той е в позицията на корабокрушенец на самотен остров, може да са му избили чивиите. Не приемам "чашката" като начин за "справяне" с критични моменти и ситуации, но го разбирам, ако е прибягнал до нея /надявам се да не е/.
Аз мисля, че е. Погледът му много се примрежва към средата на коктейла, а 1-2 пъти чак почна да фъфли. Обича си чашката - дали е от притеснение, стрес или и навън си е такъв - не знам, но си се почерпва.

# 2 152
Честно казано не правя разлика между Найден от ББ1 и Христиана. За съжаление, ако тя беше мъж в ББ пак щяха да я харесват.

# 2 153
Аз първи сезон не го помня добре, там зорлем бях на страната на Александра, въпреки, че не я харесвах.
От втори останах с някакво гадно чувство заради подигравката към Елена. Ако Валерия и Генчо наистина са заедно, не знам как ще изградят живота си, стъпили на такава основа като публичното унижение и разбитото сърце на друго момиче. Не бих искала да съм на тяхно място, направо потръпвам.
Този сезон ми е интересен, харесвам Маги и ще ми е много неприятно, ако Алек не избере никоя, при положение, че отделяме толкова време да ги гледаме и коментираме.

# 2 154
Никой сезан не ми е/бил интересен...
Гледам/слушам като фон...

Найден беше забавен като цяло.
Християна не!

# 2 155
  • София
Проблемът беше, че въпросният Данчо фокусникът се кълнеше, че е безумно влюбен в Даяна, а междувременно е сгоден за Камелия навън. Та я поканиха, за да има шанса да си уточни отношенията с него очи в очи. Както се очаква в ситуацията, уточняване би трябвало да значи да го зареже с достойнство. Тя обаче му каза, че тяхната любов не подлежи на раздяла, защото вече е направила лютеницата
Това може ли да се гледа някъде? Стана ли любопитно наистина ли е било толкова жалко, както го описвате Grinning

# 2 156
Здравейте на всички, относно развитието на формата и по-скоро граденето на образите на момите и по-конкретно разпукването на спокойния и харизматичен образ на Надежда-само на мен ли ми се струва, че спойлера, че накрая Алеко си тръгва с писмо ми се струва все по -вероятен.
Ето малко разсъждения по темата:
Започнаха да показват негативната страна на Надежса, ако тя щеше да е победителката, за мен нямаше да е така.
В същото време изкарават Магдалена жертва и нападана и тн. , но в същото време не се стараят да я оневиняват, пак ми се стува, че не е тя победителката.
Освен това всикчи моми не се изказват добре за нея и до последно твърдят , че е била фалшива-ако беше тя победителката ,за мен нямаше да го говорят, защото излиза като злоба и ревност към нея, защото е спечелила.
Все повече си мисля, че този сезон ще е различен и няма да има победителка.
Вие как мислите?

# 2 157
Вервай ми беше МНОГО ЖАЛКО.

P.S. Имам малко работа. После ще потърся линкове.

Последна редакция: пн, 06 май 2024, 12:23 от LadyCharming

# 2 158
О, аз не мисля. Само гледам шоОто...

# 2 159
От втори останах с някакво гадно чувство заради подигравката към Елена. Ако Валерия и Генчо наистина са заедно, не знам как ще изградят живота си, стъпили на такава основа като публичното унижение и разбитото сърце на друго момиче. Не бих искала да съм на тяхно място, направо потръпвам.
Този сезон ми е интересен, харесвам Маги и ще ми е много неприятно, ако Алек не избере никоя, при положение, че отделяме толкова време да ги гледаме и коментираме.
Не приемай толкова вътрешно станалото с Елена в предаването. Беше се объркала, придавайки на Евгени желани от нея и несъществуващи у него качества. Добре се получи, че тогавашните и желания не се сбъднаха. Така изтрезняването дойде по-бързо. Щеше да загуби ценно време, ако се беше случило това, което в онзи момент и се е струвало, че желае.
Освен това, до голяма степен благодарение на действията и реакциите и тогава, била харесана и пожелана от сегашния и партньор. Изглежда щастлива с него. Изглеждат като да се обичат.
Мисля, че трябва да е благодарна за това, че така се стекоха обстоятелствата.

Колкото до сегашния сезон, аз вече съм напълно ОК Алек да не избере никоя.
Позяпах различни образи, понаслушах се на простотии и тук-таме някоя умнотия.
Вече ми е все тая един ерген дали "ще се срещне" с някоя от 20-30 моми или ще се размине с всичките.

Общи условия

Активация на акаунт