🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 129
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Не знам защо мислите, че Маги води на Надежда. С Магдалена отдавна му личи, че скучае. Освен това мисля, че тя много се изложи на срещите, които бяха подготвени да я тестват. Пролича си, че нищо не знае и умее, че й е скучно, и колкото и да се навива, че просто няма интерес към нещата, към които има Алек. Той не е глупав и ги вижда тези неща. Надежда също е фейк, но се старае повече и не се изчерпва толкова бързо. Между нея и Магдалена, смятам ще предпочете Надежда, но като цяло не мисля, че ще избере която и да е.

# 211
Не знам, аз не бих скачала с бънджи всяка година, но определено бих си преодоляла страховете с някой мъж, по който си падам. Изобщо не го виждам като нещо фалшиво и престорено. А пък кардинални заключения за предишната й връзка, без достатъчно информация, тотално ще пропусна.

Последна редакция: вт, 30 апр 2024, 08:23 от Meddyy

# 212
Защото невербалната комуникация в отношенията е 70 %, не може да съдим само по разговорите, които много често да монтирани. И до този момент тялото издава по-голям интерес към Магдалена. Иначе на думи вероятно Надежда е перфектния партньор, мисля, че и самият Алек го каза. Но на думи.

Последна редакция: вт, 30 апр 2024, 08:29 от orbitor

# 213
Е, тя всичко си каза, какво има да знаем повече за предишната 'и връзка? Няма значение онзи дали реално е бил лош или не, тя е виждала, че с детето 'и някой се държи зле, тя се е чувствала зле от това, както сама каза, но е продължила. Това е често срещано явление при хора, които не искат да останат сами.

# 214
Как три години? Надежда не влиза ли на 34 в предаването, а Маги на 35?

Според мен ще си избере Маги. Надежда е фалшива по много по-неприятни параграфи.
В един от епизодите някой беше казал на Маги, че е на 37 и тя отговори, че е още на 36. Та вероятно вече е на и 7.

# 215
Помните ли в Сезон 2 как Евгени обясняваше, че с Елена се чувства най-много себе си, че тя го разбира най-добре, че с нея срещите винаги минават интересно и има за какво да си говорят, че е като почивка, като глътка въздух. А на финала и каза, че е перфектната жена, но не за него.....
Само аз ли виждам доста сходство в сегашната ситуация с Надежда?

# 216
Помните ли в Сезон 2 как Евгени обясняваше, че с Елена се чувства най-много себе си, че тя го разбира най-добре, че с нея срещите винаги минават интересно и има за какво да си говорят, че е като почивка, като глътка въздух. А на финала и каза, че е перфектната жена, но не за него.....
Само аз ли виждам доста сходство в сегашната ситуация с Надежда?
И аз мисля така, някъде май и го написах в коментар. За мен тия обръщения “куку” и “палячо” са като миналогодишните “Ети” и “маестро” - пресилено ми е някак, а и аз Надежда я виждам като много фалшива и подмолна.

# 217
Много зле се държа Мила Михова, в стил "Не че ви съдим, но да ви набием канчето." Полито и тя приглася.

# 218
Дайте линк на скандала, моля

# 219
# 220
Аз, не съм фен на Мила, Пам и Поли, даже въобще. Поли я харесвах преди много време, не знаех, че работи в БТВ (Ергенът е изключението, заради което гледам тая телевизия Grinning), но има нещо дразнещо в коментарите и погледът 'и. НО, разбирам откъде дойде ядът на Мила, това с Катето наистина беше абсурдно.

А Горджъса не знам какво бълнува за белези, кожата 'и беше в лошо състояние в предаването и всичко това коментираха, те белезите са от едната страна на лицето, просто да приеме критиката без бой. Голямо състрадаване, голяма стратегия, голямо нещо.

# 221
На мен пък ми е много смешно водещи/коментатори толкова да се пенят все едно някое от момичетата им е лична врагиня.

# 222
На мен ми е симпатично, дотегна ми от политкоректност и пазене на имиджа на всичко и всички, най-вече на БТВ.

# 223
Всички наблягат на Маги, която имитира интерес и радост от бъдещото летуване на палатка и готвене на телешко варено, но не коментират как Сашо всеки път вади сърцето на Надежда през носа, докато тя симулира колко се кефи на обръщане с джет, падане и удряне с мощна скорост върху него и скачане с въже, докато видимо се на## от страх. Сашо просто ползва бюджета на продукцията да си прави кефа, а тя се надява, че лъжейки колко й е хубаво, след предаването ще може да докопа неговия бюджет, за да си прави кефа.🥹

# 224
Мила Михова, Поли и водещата са много неприятни. Едно е да зададеш провокативни въпроси и съвсем друго е да начукваш канчето и да не даваш на другата страна да се защити. Водещата заплашваше Вики със съд. Мила като някаква bg-mamma потребител 😅намила на Криси каква била. Туджаров се опита да я защити, но то как да успее сред тези лелки. 😑

На мен ми е симпатично, дотегна ми от политкоректност и пазене на имиджа на всичко и всички, най-вече на БТВ.
Тия коментари са точно с цел пазене на имиджа. Да са в крак с всеобщото мнение. Което определено беше срещу Горджи.

Общи условия

Активация на акаунт