🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 447
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 785
Наистина това със собствения бизнес стана много модерно. Жени с хубави професии около мен се отказват и започват нещо свое, било то и в сферата на красотата. По-добре това, отколкото реклами на кг в инстаграм.

# 1 786
  • somewhere over the rainbow
Ама кой ви каза за тая пуста професия на Надя!? На ни една друга визитката не е вярна (освен Йоана, която няма как да излъже, ако не е стюардеса) и умната Надя с чудната професия. Професията, та професия, та чак Алеко впечатлен, все едно Надка е мозъчен хирург! Тя лъже, че е от Пловдив, защото Аскьой не и звучи достатъчно елегантно за картофения и нос, та няма да украси за професия! Как на някои отма им вярвате, а други каквото и да кажат, задължително лъжат и се преструват.
Никой не ни каза, в LinkedIn си пише хубаво
И на визитката в първи епизод го казаха. А вчера чух, но не съм сигурна, че бях в движение: "Моята фирма има офис и в София".

# 1 787
Гледах тик тока на Божана с Маги и останах приятно впечатлена от нея. Беше забавна, усмихната. Така че ,защо пък да не си допаднат с Алек след предаванено.

# 1 788
Наистина това със собствения бизнес стана много модерно. Жени с хубави професии около мен се отказват и започват нещо свое, било то и в сферата на красотата. По-добре това, отколкото реклами на кг в инстаграм.
Нерсериозно ви звучи, но факт това вероятно е бъдещето. Нищо чудно и университетска специалност да открият инфлуенсър. И да има предмет " как да се рекламираме в риалити формат"Grinning

# 1 789
Не знаех, че е завършила право- хубаво за нея. Виктория коментираше в Надкаст, че Нани преди предаването е загубила работата си като HR и искала да отваря салон за красота, който вече си е факт.
И за мен е малко изненадващо, че повечето млади жени, които говорят за собствен бизнес отварят салони за красота. Явно има много пари в тях и клиенти, но колко точно... защото и предлагането е голямо.

Харесвам Надежда, обаче вече ми идва малко в повече, всяка втора мома от провинцията, да отваря "салон за красота". Като повечето салончета са с по 1 - 2 стола за фризьори и 1 за маникюрист, и лично за мен са доста далеч от истинските салони за красота. Да не говорим как им скача самочувствието и около година след отварянето вече гордо започват да се наричат "бизнес дами". Габриела и Памела нали и те няколко пъти споменаха, че ще започват собствен бизнес. И накрая пак се оказа, че ставало дума за салон за красота.

# 1 790
  • Plovdiv
Това, че бившият на Магда ходи в заведението, където тя е управител, с новата си държанка си е чисто съчинение по картинка, че чак от това да се правят изводи каква е тя.

Познаваш ли собственици на заведения? Особено на лъскави такива? Аз познавам и то не един или двама. Масово младите сервитьорки и салонните управителки са им минали през кревата , ходят си в заведението когато поискат, с когото поискат и си правят каквото поискат. Да не мислиш, че този господин се съобразява кога Маги е на работа, за да може точно тогава да не си води поредната любовница? И не е никакво съчинение по картинка - точно така си е.

На мен ми е интересно Маги управител на заведението ли е или салонен управител? Не питам как я представят в предаването, а как е наистина - ако някой знае де

и на мен

Последна редакция: пт, 03 май 2024, 16:06 от Penelope77

# 1 791
Много от хората, които се записват за това предаване ги радва да са гледани и популярни по някъв начин и вниманието да е насочено към тях и дори и да с някаква професия ги блазни и инфлуенсърството, поне така виждам от инстаграм.  Включително и Наум Шопов, който освен, че е от известно актьорско семейство и е бил в сериал по Нова, станаха мн известни с приятелаката му в ютюб, където рекламираха и продаваха абсолютно всичко във видеата им после му дойде предложението за водещ на предаването. Това е по мои наблюдения.

Последна редакция: пт, 03 май 2024, 15:35 от BobbyDyl

# 1 792
За мен много грешно се е ориентирала към Алек. Тя е готова за семейство и дете точно заради възрастта си, а той е само на 28, едва ли бърза да се жени  и да прави деца, изглежда като човек, на когото му се живее. И това е съвсем нормално.
Дори и да е готова за дете, трябва да си придвиди 1-2 годинки да походят, да се опознаят, да пообикалят заедно, да напаснат характерите си, в противен случай ще направят набързо едно бебе (недай си боже шест), ще установят, че имат несъвместимост в характерите и ще си го отглежда сама.

# 1 793
  • София
Това, че бившият на Магда ходи в заведението, където тя е управител, с новата си държанка си е чисто съчинение по картинка, че чак от това да се правят изводи каква е тя.

Познаваш ли собственици на заведения? Особено на лъскави такива? Аз познавам и то не един или двама. Масово младите сервитьорки и салонните управителки са им минали през кревата , ходят си в заведението когато поискат, с когото поискат и си правят каквото поискат. Да не мислиш, че този господин се съобразява кога Маги е на работа, за да може точно тогава да не си води поредната любовница? И не е никакво съчинение по картинка - точно така си е.

На мен ми е интересно Маги управител на заведението ли е или салонен управител? Не питам как я представят в предаването, а как е наистина - ако някой знае де

а самите сервитьорки и управителки как се издържат,от заплатите си ли?или той им е споноср?И като ги замени с друга с тях какво става
Същото, което с всички останали жени, които никога не са били с паралия.

# 1 794
Пак съм недоразбрала, но не съм на “ти” със софийския “хайлайф”. Коя е Екатерина Свечева и кой е 60-годишния бивш любовник на Магдалена?

# 1 795
  • тук и там
Сериозно ли не схванахте иронията когато Йоана каза че е ровила в гардероба на Магдалена?
Ми те живяха в една стая, или поне къща-естествено че се вижда каква марка са гримовете и дрехите.
Вече под вола теле търсите направо.За протокола-нямам фаворитка тази година. Нито една не харесвам..
Магдалена ще се влюби  и омъжи в някой млад , красив ,но беден знаете ли кога-никога.
Просто тя иска всичко-хем да е богат, хем хубав, хем образован, хем добър и т.н...Сякаш го заслужава и и се полага по право такъв.Иска семейство и "любов" с такъв, и нищо по-малко...Това е нейната драма.
За това и се дразнят останалите в предаването-Маги се намира за специална и смята че само тя заслужава Алеко, другите могат да се задоволят с нещо по-малко, но не и тя..

Последна редакция: пт, 03 май 2024, 15:29 от Кайсия

# 1 796
  • Plovdiv

а самите сервитьорки и управителки как се издържат,от заплатите си ли?или той им е споноср?И като ги замени с друга с тях какво става
Същото, което с всички останали жени, които никога не са били с паралия.

Не питах теб.

Последна редакция: пт, 03 май 2024, 16:14 от Penelope77

# 1 797
Е, сега ако колежките ми бяха нон-стоп с такава ехидна усмивчица и пърхаха с мигли неадекватно, докато дойде звездният им миг да злепоставят някого, то и аз щях да мисля същото. IT-тата са си интроверти и това не ги прави лоши хора.

# 1 798
  • тук и там
Тук ако четеш някои, ще речеш че всяка зима са на Малдивите, редуват с Аспен -сигурно са от сем. Халваджиян...Grinning.
Маги как го е изтървала синът му на Маги Халваджиян, сега е късно вече-и внучета имат ..

# 1 799
  • Варна/Амстердам
Преди малко попаднах на някакви сторита на Виктория, в които гласът "зад кадър" очевидно отново е онзи примат и насилник на жени. Нарича я "Цър-пърке"... Dizzy Face Close
Самият факт, че се размотава с тоя (а аз започвам да си мисля, че имат и нещо повече), е обратнопропорционален на всички нейни претенции и укори към 90% процента от момичетата в предаването. Ужас!

Общи условия

Активация на акаунт