БисИри и правописни историй 7

• 44 190
  • 950
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Цитат
Oхажори

# 841
Охааа, Жоре, ша тъ скъсам.
оха жоре
охажоре
1 охажор
много охажори. Къде е грешката?

# 842
  • При хората, които обичам

много охажори. Къде е грешката?

В И-то? Mr. Green

# 843
1 охажор
Къде е грешката?

Би трябвало да е: 01 охажор  Mr. Green

# 844
# 845
  • Mediterraneo

Изпревари ме  Mr. Green

# 846
фашите фаворити

newsm78

# 847
Аз от самопто анчало знаех как ще се развият нещата///Но надеждата умира последна,но предчуствието което имах ме изнервяше допълнително... Тя не спираше да звъни,да досажда... В . ми обеща че ще напусне работа,но накрая реши просто да смени графика за да ен са в една смяна с оная... И така един ден реши 4е е мн объркан, искал време...След 1 год и половина...Дадох му..Но изпаднах в депресия,просто не можех да повярвам 4е ми се случва..започнах да го моля,бях горова да му простя..Но той вече не искаше да ес мен..Но ние имаме общи прители..виждахме се и той вясеки път показваше 4е нее безразличен... Дори правихме секс,и той винаги казваше 4е е мн объркан... Аз междувременно се виждах с майка му..Тя ми каза ,4е всъщност когато си е сменил смяните,сменила си е смените и оная,така 4е въобще не са се разделили както твърдеше той... майка му е на моя страна... сега ве4е В не работи в бингото...а оная го е обсебила по думите на майка му,не спира да звъни,да досажда... Забражих да кажа 4е Тя е на 26 с дете ,рускиня....Бащата на дететпо й я е изоставил,а бившя й я е зарязал зарди дръга..Имат ли бъдеще той на 20,тя на 26 с дете, майка му е твърдо простив...Той е загубил разсъдака си буквално...
Праща ми смси какъв страхотен човек съм,как не ме мразел...Все едно аз имам някаква вина?! Защо ми дава празни надежди всеки път когато се видиме...А когато е с нея мис е обажда да ме унижава (даже и тя ми е звъняла от НЕГОВЯ номер!!) .. Аз преди му бях казала 4е няма да съм с друг,и тои ми каза ,4е много го боляло за мене, "но нали каза 4е няма и не искаш да си с друг" това спокойствие ли му дава??
А аз не мога да повярвам как се унижавах,какво прежижях ( първо с онаяот чата,сега това..) а аз съм готова да му простя...     

Не можах да преброя грешките - за какво ли да си губя времето...

# 848
  • София
Онзи ден в "Люлин" видях надпис "Ваулчери" на едно магазинче. Така ли се пише? Защото на мен така ми е трудно да го произнеса.

# 849
  • София

hahaha  излови Лиска   Wink

Видях едно голямо одоволствие  Grinning

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 11:15 от Amidala

# 850
  • При хората, които обичам
Липсват ми: дъфки "Турбо"и "Идеал", пасти"Жокеи"пакетчета "ехо" и БИФШЕТО МИ ГАДЖЕ

И друго ти липсва...

# 851

А, какво Лиска, какво фаворити?!
фашата мама

# 852
Цитат
одобен момент и да му кажеш истината данамаш грах към него да не те обвинава след време
Счупена READ ампула на бутона "Я". И не само това де.

# 853
и може и да си решила да й кажеш, когато порастне....
но визирам сега разправията с бг митнически мласти..
Абе тая БГ няма управия....снощи ме разбиха..

Поредната златна мина,
творецът е от любимите ми.

# 854
Вижте какво си намерих днес, под чистачката на колата. Mr. Green

цък

hahaha Joy hahaha Joy

Няма ли кой да му каже на човека - пише се ахтонобил...

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 11:52 от ClanG

Общи условия

Активация на акаунт