БисИри и правописни историй 7

• 43 834
  • 950
  •   1
Отговори
# 870
Абе тя плюе по глобалния източник на знания, вие и отговаряте. Я игнор! Mr. Green
Глобалният източник на знания е форОма, моля-моля  Mr. Green
Благодарско, пишем го патрондаш тогава   bouquet

# 871
те краката ще ниснат катоо поотрасне детето, гадали на новороденото ще му е къса.  Laughing

# 872
те краката ще ниснат катоо поотрасне детето, гадали на новороденото ще му е къса.  Laughing

Бога ми, нищо не разбрах  Shocked Joy Крака ли ще му никнат като поотрасне..кво ще му е късо... Crazy

# 873
Благодарско, пишем го патрондаш тогава

Иначе няма да излезеш оттук.

# 874
те краката ще виснат (ама дали става дума за крака  newsm78) като поотрасне детето, надали на новороденото ще му е къса.

Доколкото схващам текста, става дума за тестиси, скротум и пенис
Ба ли ма а му Thinking

# 875
Ох, леле, съсипахте ме от смях двете  Joy Joy Joy Joy Joy

# 876

Бах ли маа му, се пише
и значи
ебах ли мама му.
Тоналност - колеблива.

# 877

Бах ли маа му, се пише
и значи
ебах ли мама му.
Тоналност - колеблива.
Знам аз Whistling
Нарочно го писах така. За заблуда на противника Mr. Green

# 878
Може би- ще му никнат крака, щото надали на бебе са му къси? Те и без това не му трябват!

# 879
с такъв доход може би малко повече живяхме две години докато бях по майчинство в София и сме живи така че човек знае 2 и 200   в собствено жилище и без ничия помощ защото и двамата с мъжъ ми сме само с майки които да са ни живи и здрави са пенсионери и не се оплаква
 С мъжЪ, фъф кубЪ....Ъ,Ъ..

# 880
Предаваме се! Mr. GreenБлонди,казвай какво значи тава Praynig/ако си разбрала де Wink/!

# 881
  • София
Цитат
кЪндидати

# 882
тя го прегледа и твърди,че това е от събралия се секрет през ноща и затова кашли,през деня ще спре.Като го взех от яслата,лелката ме предопреди ,че е кашлил -да знам.

Ей, да няма някаква нова форма на глагола "кашлям", за която аз не знам?
Аз кашлям, ти кашлИш, той кашлИ...? Вие кашлИте?
Ама и други майки по-надолу й отговарят в този дух, та не знам... Да не бъркам нещо, а, че за какво я изучих пустата филология  Thinking newsm78?

# 883
Предаваме се! Mr. GreenБлонди,казвай какво значи тава Praynig/ако си разбрала де Wink/!

hahaha Иде реч за количка - в превод е, че ще виснат краката като порасне детето и надали ще му е къса като новородено Laughing

# 884
  • София
Цитат
Плащате ли на гЕнеколога при издаване на болнични?

И повторено няколко пъти в постинга Whistling

Общи условия

Активация на акаунт