БисИри и правописни историй 7

• 44 011
  • 950
  •   1
Отговори
# 885
  • София
богатажчето

# 886
Умирам от смях и се дивя на първенющината им  hahaha

първи да сме във всичко, така да се каже

# 887
те краката ще ниснат катоо поотрасне детето, гадали на новороденото ще му е къса.  Laughing
Предаваме се! Mr. GreenБлонди,казвай какво значи тава Praynig/ако си разбрала де Wink/!

hahaha Иде реч за количка - в превод е, че ще виснат краката като порасне детето и надали ще му е къса като новородено Laughing
ясно hahaha

# 888
"И за претендирането за езиците ако иска6 може6 да претендира6 и до утре, на вас тва ви се отдава наи добре!!!!!!! Да не ти лепиа и аз на теб ти какво писа по нагоре, 4е съм била зле пи6ела 4е съм била неграмотна и 4е не съм знаела български, затуи ми отговариа6 перфектно стото не ми се разбира, ех пониакога перфектно пониакога не, не може да си 4ак толкова перфектна като мен!!!!"  newsm78
" мразиа тиа кредори, мразиа бг писането стото ми е 4уждо, стото ме задължават тук, а мразиа задължениата, ако не бе6е задължително сигурно сама стиах да проиавиа интерес да пи6а на кирилица, и правиа си4ко това с безжелание, ако от мен зависе6е 6тиах да пи6а на латиница." smile3508
То и на латиница да пише, пак същите бисерчета ще са.
Всичките постинги на въпросната потребителка са  rotfImbo С доста фантазия се разбира, какво всъщност има предвид момичето.
Нека да разрешим на момичето да пише на испански, май повечко ще разберем.

# 889
 dessivl ,това българка ли го е писала? newsm78

# 890
Eis, българка е. Но пази боже сляпо да прогледа hahaha

# 891
  • Стара Загора
Леле, майко.  ooooh!
Ние пък с безжелание ще го четем  Mr. Green

# 892
  • София
Eis, българка е. Но пази боже сляпо да прогледа hahaha

Мда, още като стигнах до "стото" и бях сигурна, чия е тази дълбокомислена публикация.

# 893
Цитат:
''Сега от вас разбирам че бебковците усещат като ти дойде цикъла. То на мен 1път ми дойде само и не видях да има разлика newsm78''

Щастливка е тази жена -един път й дошъл цикъла само.Ама иска да намери разлика. ooooh!
Или пък, май аз нещо не разбирам... newsm78

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 21:09 от Анонимен

# 894
Цитат
Разбииира се  Simple Smile че ще идеш на генеколог!

Tired

# 895
  • ВАРНА
"....сапуна на пияна....."

# 896
Я направо пияната -на сапун. Ааааамаха!

# 897
  • София
чаршаВчета, Фтвърдява (ми се корема)...

# 898
анти бактерялен крем-лусион

# 899
Цитат
Виж ,кво ! Ще се брисна ако ще и по езика!...Не ми даваъ акъл!Космите не правят мъжа по-мъж!Щото аз познавам и космати педераси!Консултирай се с жените какви мъже предпочитат,защото се подържаме заради тях!

Общи условия

Активация на акаунт