Афра Сарачоглу&Мерт Р. Демир в Рибарче/Yali Capkini и в живота.Проекти и колеги/Тема 47/Златно момче

• 82 969
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Яко в Матрицата...
Рейтингът е заслужен. Не може да товариш главните герои с толкова драма и да очакваш някой да гледа. Да слагаш Тарък във фрага и да оставяш впечатление, че Сейран ще му се довери едва ли не, да оставиш той да научи за болестта на Сейран преди Ферит, да слагаш в сценария болест изобщо. Драма драма, ама и тя си има граници. Друго искаха да гледат хората. Като не им го дават, спират да гледат. Серията не беше лоша, но с претоплена история не се връща загубен рейт.

# 616
Добър ден!
Очаквах рейтинга с нетърпение, но отново съм разочарована.
Епизода не заслужава тези оценки. Много явно вече се игнорира един успешен сериал.
При положение, че дълго време ГГ и сериала държат първо място в социалните мрежи да им се отрежда спад в рейтинга, някак си не е  правдоподобно.
Същото е и с наградите, които отиват не там където трябва. Явно има организирана мисия срещу този проект.

# 617
Да виждам как от рейтинг 11-12 сега е на 3-4...не е много приятно, ноо каквото сам си направиш, друг не може. Въобще не им трябваше 3ти сезон според мен, толкова го разводниха сериала, та за още един сезон не ми се мисли просто.
Серията ми хареса, но определено не ми допада от няколко серии насам да ни показват края на епизодите във фраговете, ами никаква изненада няма как ще свърши дадения епизод. Да се свършва вече сезона там с някоя велика глупост каквато са измислили, ако въобще е измислена вече, та да си починат и актьори и ние.

# 618
Нееднократно се пише и говори, че е драма. Нали се "научихме", че трейлърите ни подвеждат понякога. Какво искат да гледат хората...на мен не ми се гледат лиготиите между Сейфер, вчера ми харесаха, защото любовта им изглеждаше зряла, нека са романтични, но не и лигави.
Сейфер ще ги има, но не и сред толкова "доброжелатели". Започват да се разплитат нещата, всичко е навързано, като свински черва, пък и изпитанията ще ги направят по-силни. Всеки ще си плати, това и ще гледаме, споко.

# 619
  • София
И аз съм на мнение, че с тази измислена болест и фрага, според който изглеждаше, че Сейран тръгва с Тарък, не могат да очакват повече.
За първи път ми беше все тая за рейтингите, защото сериите са ми интересни.
Яд ме е само, че зимата караха на изпарения и имаха тотал 8, а сега...
Но след 20 безумни серии, това е положението.
Да научава още в началото на другата серия Ферит и да се изясняват. Какви са тези смешки, болна е, не казват от какво, защото очевидно и те не знаят.
Ще трябва много силен старт на трети сезон, за да си върнат поне част от публиката.

# 620
Мистери, дано началото на трети сезон да не е: Сейран се връща от чужбина с бебе на ръце, Феро запива в баровете агейн Grinning

# 621
Щеше да е хубаво да има някаква конспирация, но единствената вина е на сценариста. Рейтинга е в резултат на неговото дело.

Да се надяваме на чудо през 3 сезон Hug

# 622
  • София
Ако ще си държат на измислената болест, трябва сезонът да свърши като тя ражда и изпада в безсъзнание. Ще се чудим цяло лято дали са я спасили. Тъкмо ще я оперират и ще се излекува.
Рейтингите ще ги мисля чак септември, но дано не падат повече, че няма да е приятно.

# 623
Вчера не съм гледала серията, ще я гледам със субтитри и ще кажа мнение, ако има такова 😁
Ама не разбрах сега имаше ли халвет нямаше ли? 😂
Сейран и те не знаят от какво е болна.. важното е драма да има 😎
Видях последната сцена.. Сейран на психолог ли е ходила?
И с този рейтинг ще ми правят 3-ти сезон .. 😂
В края на сезона пак ще омуваме кой е умрял и кой възкръснал..

# 624
Мистери, страшен кадър Grinning

Heart Eyes

# 625
Е, как болестта- измислена или не, на едно момиче може да предизвика спад в рейтинга? Нима болестите не са част от живота на всеки, а борбата с тях, страхът, безизходицата, надеждата, подкрепата и изцелението не са драмата на драмите. Нали сме драма, все пак Smirk

Тц. Психопатите са ни много, това е причината. Един излиза, двама влизат, кой от кой по откачен и извратен. Там губим.
Спада в рейтинга е тенденция от известно време и лошото е, че вече не виждаме онези скокове от време на време, които ни връщаха в играта, макар и за малко. А това си е лоша перспектива. Изглежда, че зрителите вече не кълват на нищо, просто се отказаха и изгубиха вяра в историята. Семейната драма вече е психотрилър с елементи на ужаси, което си е подвеждащо за очакванията на много.
Няма да спра да повтарям, че най- високите рейтинги бяха, когато драмата беше най- опростена и близка до хората.
Пиша с уговорката, че след малко ще гледам епизода, и че нямах възможност да гледам нито един от трейлърите му.

Хубавото е, че края на сезона се вижда. Ако ще има трети сезон, екипа трябва да си направи правилната равносметка, да се върнат назад и да анализират, кога точно са започнали да губят без възвращаемост и да си създадат концепция за сезона според това. Всичко друго е безсмислено.
Моето мнение е, че трябва да върнем драмата в семейството без фактори от миналото.

# 626
Този рейтинг е незаслужен... Confused

# 627
Каква хаотична сцена 😂😂😂😂
Офф бе гледах го от части но се смях с глас
https://vm.tiktok.com/ZGeCJNNa2/

# 628
Според мен рейтинга е напълно заслужен.Оляха се с извратеняци,тълпи с мафиоти,болести,недоверие между Сейфер и общо взето май не знаят какво пишат и ни представят накрая.И продължавам да мисля,че колкото и да не ви харесва моето мнение,сцените със Сейфер не бяха добри.

# 629
Миленче, мисли си, но не знам защо го натрапваш и на нас. Сцените им бяха превъзходни, но сигурно трябва да се гледа с разбиране.
Джули, прекалено натовариха с драма и главните герои, и нас зрителите. Не ни оставят никаква надежда. Атакуват едновременно по няколко фронта. Не знам на какво разчитат, но хората се измориха.
Не дадоха един спокоен и щастлив ден на СейФер. Дето вика един със спойлери, написаха ни щастливи Сейфер, но пъхнаха и смъртоносна болест, та да нямаме покой и ние. Явно не обичат никак зрителите си.

Общи условия

Активация на акаунт