Афра Сарачоглу&Мерт Р. Демир в Рибарче/Yali Capkini и в живота.Проекти и колеги/Тема 47/Златно момче

• 82 983
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Мен ме изкефи Кая как прасна Сафет

# 601
Ето я доволната усмивка на Сейран след прегледа:

https://twitter.com/i/status/1789039473583427767

# 602
  • София
Кой знае какво са й измислили на Сейран, само това с болестта ме дразни.

https://twitter.com/urazbulbeni/status/1789046678110036294?t=M2d … xrohCjI9v3tA&s=19

На repeat, за който харесва песента Joy

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 01:16 от MysteryG

# 603
На мен лично епизода не ми хареса.Не зная по сценарий ли е така или Афрамите са се разделили,но я нямаше любовта,която ме държеше до сега пред лаптопа.Много се обичат уж,а бяха супер студени.Другото което не ми хареса,един Тарък веднага отиде,поинтересува се и разбра че е болна.Ферит всичко друго го интересува,жена му не.Изкараха го най големия глупак.Общо взето си беше пълнеж и разтягане на локуми.Според мен сериала върви към нова раздяла,Сейран ще замине с Тарък в чужбина,той ще и помогне и ще има скок във времето и ще се върне с дете и пак ще сме в изходна позиция.Очаквах много ,много повече.Нямаше я страстта и любовта.Да,красиви Афра и Мерт,но нищо повече.Той даже показа повече чувства със Суна,отколкото със жена си.

Говорите глупости, Ферит се притесняваше за Сейран, а това че Сейран криеше от Ферит е нейн проблем

# 604
Не теорията, сценаристът ни е абсурден.
Това, че Тарък разбра и каза тези неща на Сейран не е случайно

# 605
# 606
Гледам клипчетата от серията и Ви чета и получавам дежа ву от първи сезон.Сейран отново се доверява на друг човек,освен на съпруга си?И то на този,който лежа в затвора за убийство на мъжа и?
Чета тук,че Ферит всичко друг разбирал,знаел,интересувал се бил,само не и от състоянието на жена си?

Правилно ли съм разбрала?

# 607
Вал, извинявай, но не си разбрала правилно. Така става, като не се гледа. После се чудя и как се коментира, без да е гледано.
Не, Сейран не се довери на Тарък. Той я проследи до болницата, подслуша сестрите, получи някак досието й и се консултира с лекар. Вече, защо Гюнтер така го написа... отделен въпрос.

Добро утро, момичета Kissing Heart

# 608
Добро утро,дами. Весел ден да има

# 609
Еве,благодаря ти.
Не всички имат възможност да гледат,разбира се
Прочетох Ви и останах с това впечатление
Искам да те помоля да не си толкова остра
Ако не ти се отговаря,просто подмини поста
Нищо не съм коментирала,защото не съм гледала 3 или 4 серии
Написаното от Вас ме държи в течение,за което Ви благодаря момичета

# 610
  • Яко в Матрицата...
Ферит много добре познава Сейран и разбра, че има нещо, което не е наред. Остави на Сейран пространство, не я притиска. Но това не означава, че не се интересува от жена си.

# 611
Вал, прието Hands Plus1

Прекрасната Сейро Heart Наслаждава се на всеки миг като за последно Broken Heart

# 612
Ако е нещо гинекологично, ще й извадят всичко и си останаха без дете и Сейран на 20 в менопауза. Направо пълна гадост.
Все се надявам да е постановка. Трябва нови изследвания да направи 🙄

# 613
Рейтинга, пак сме надолу и то доста

# 614
Добро утро!
Сафетови  навремето изчезнаха отведнъж оставяйки трайни психологични травми в Сейран, Ферит и Суна. Сега уникалният Гюнгер ще ни покаже как всички те ще се справят с тези травми, срещайки отново миналото си. Не забравяйте, че гледаме психодрама, а не романтичен филм. Предполагам,, че ще се появи и темата със Султан, защото и тя остана недовършена!
Що се отнася до "студенината" между Сейфер, тя се дължи на перфектната игра на АфРам, които ни показват и голямата любов на Сейфер, но и това, че има нещо недоизказано между тях. Уникални актьори, уникален каст като цяло!

Общи условия

Активация на акаунт