Афра Сарачоглу&Мерт Р. Демир в Рибарче/Yali Capkini и в живота.Проекти и колеги/Тема 47/Златно момче

• 82 991
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Афито и тук беше голямо сладуранче Heart Eyes

Мдааа, а как се включи с танца.

# 586
И според мен, епизодът беше много добър Heart Eyes

Мише, засега болна я изкарват Frowning1 Но този доктор каза, "според резултатите които имаме", та хората се надяват, че гледа първите резултати и те са грешни.

# 587
Гледайте как Сейран заминава за чужбина с Тарък, за да се лекува. Направо ни дадоха спойлер в последната сцена 🤦🤦Ферит разбира се няма да знае защо е отишла 🙄🙄🙄

# 588
На мен лично епизода не ми хареса.Не зная по сценарий ли е така или Афрамите са се разделили,но я нямаше любовта,която ме държеше до сега пред лаптопа.Много се обичат уж,а бяха супер студени.Другото което не ми хареса,един Тарък веднага отиде,поинтересува се и разбра че е болна.Ферит всичко друго го интересува,жена му не.Изкараха го най големия глупак.Общо взето си беше пълнеж и разтягане на локуми.Според мен сериала върви към нова раздяла,Сейран ще замине с Тарък в чужбина,той ще и помогне и ще има скок във времето и ще се върне с дете и пак ще сме в изходна позиция.Очаквах много ,много повече.Нямаше я страстта и любовта.Да,красиви Афра и Мерт,но нищо повече.Той даже показа повече чувства със Суна,отколкото със жена си.

# 589
Теро, стига с този песимизъм, бе Stuck Out Tongue Winking Eye

Много сладки Heart Eyes

# 590
Не знам как може да вярвате, че Ферит и Сейран ще се разделят, честно.
Относно епизода - аз съм със смесени чувства. Мисля, че в предния епизод сцените на Сейфер бяха по-силни, но трябва да го изгледам и с превод. Но направи ли ви впечатление усмивката на Сейран преди да види Тарък?

# 591
# 592
Страхотни и на мен много ми хареса епизода, остават още три , нека видим Гюнгер какво ще напише с вълшебната писалка. Белл изпревари ме ,аз повтарям,Машалах,да не им уроки

# 593
Изглеждаше обнадеждена Сейран като излезе от психиатъра, затова беше усмивката според мен. Оригинално и неочаквано решение е появата на Халис при "духчето", дали Гюлгюн е потърсила съдействието му?

# 594
  • София
Цитат
или Афрамите са се разделили
Точно така е. Те се разделят всяка седмица преди епизода и в събота сутрин се събират отново.

Гледайте как Сейран заминава за чужбина с Тарък, за да се лекува. Направо ни дадоха спойлер в последната сцена 🤦🤦Ферит разбира се няма да знае защо е отишла 🙄🙄🙄
И на мен ми мина тази еретична мисъл,

# 595
И на мен епизодът много ми хареса! Не е нужно да се целуват и натискат по цял епизод! Те само като се гледат и направо настръхвам! Уникални са! 🧿

# 596
  • София
Много хубава серия, чакам превод утре.
Страхотни СейФер, не знам как може някой да не вижда страст, че и АфРам били разделени 🤦‍♀️Но различни очи, различно възприемане.
Мисля, че Таяр ще навреди на Есме. Много странно я гледаши, може да реши бебе да й прави.
Сейран да избяга с Тарък е абсурдна теория...

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 00:48 от MysteryG

# 597
# 598
Един от любимите ми моменти от епизода. ❤️‍🔥🫠😍😀

# 599
  • София
Теро, стига с този песимизъм, бе Stuck Out Tongue Winking Eye

Много сладки Heart Eyes

Еве, този гиф много ми хареса, крада го за новата тема Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт