Афра Сарачоглу&Мерт Р. Демир в Рибарче/Yali Capkini и в живота.Проекти и колеги/Тема 47/Златно момче

• 82 999
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Най харесвам самоуките...ако нямаш талант и не ти идва отвътре, върви та учи.
mimi 65 на мен визуално и с действията си ми е като момченце тоя Принтер, Берк Октай също.

# 541
Примерът с Парцалев беше за артист, който не  е завършил НАТФИЗ, а не който няма висше образование въобще. Пълно е с хора, вкл. артисти, които са завършили нещо съвсем друго. А иначе да - Афра сигурно трябва да намери време и да положи усилия, за да завърши образованието си. Вероятно ще намери и решение, дори ако е изправена пред избор, подобен на този в сериала, а може би и още по-труден, ако трябва да комбинира три неща -  семейство и дете евентуално с кариера и образование.

# 542
Няма какво да я мислим Афра. Доказала е , че се справя отлично в живота. И в професионален и в личен план си е добре. Това дали ще учи  или не си е неин проблем. Сега , когато дизито `и е успешно , рекламите и валят една след друга , едва ли е подходящ момент за образование. Предполагам че си е подредила правилно приоритетите. Личи  `и че от 10 години е в сектора. Интервютата и направо ме радват - едноверменно  говори и не казва нищо излишно.

# 543
Разсмяхте ме с това сравнение  с Парцалев. Роден 1935 година, починал преди 35  години.  Добър  пример, но са се развивали в различни държави и векове. Simple Smile
Факт е, че във всичко е добре да имаш и талант. Много хора се справят  перфектно с теорията, но напрактика не умеят да практикуват добре дадена професия.  И все  пак книгите, четенето, университета дава много,не може да се замени  и е хубаво да бъде завършвано.  Така,че пожелаваме на Афра да завърши успешно след време и да жъне успехи!

# 544
Еее ама как няма да се хванете за прословутото образование....то пък е най-важното това има ли, няма ли образование, ама като няма какво друго да обсъждате, така ще е. Кучетата си лаят, керванът си върви.
Приятно гледане ви пожелавам и една хубава серия! Hug

# 545
# 546
Еее ама как няма да се хванете за прословутото образование....то пък е най-важното това има ли, няма ли образование, ама като няма какво друго да обсъждате, така ще е. Кучетата си лаят, керванът си върви.

И аз това викам, ама и филма никой не обсъжда...

# 547

То се отнасяше за една любима моя съфорумка, дано двата пъти за месеца да са минали с писането... Grinning

# 548
  • София
Емотикони за серията

# 549

То се отнасяше за една любима моя съфорумка, дано двата пъти за месеца да са минали с писането... Grinning

Ахаааа....
Grinning Grinning Grinning

# 550
  • София
Дано скоро стане ясно нещо покрай тази "болест", да се окаже, ако може, че няма изобщо болест, че да наваксам със сериите. Докарах я до предпоследната серия с 300 зора, но натам не мога да си го причиня, докато не разбера какво се задава напред. Така беше и с отвличането. Изгледах сериите чак след като я намериха, и това беше доста добър вариант.
Приятно гледане! И да пишете. Relaxed

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 21:42 от missence

# 551
Университетската награда е за най-добра актриса, двойка и сериал, а не за академични  постижения! Какво общо има образованието тук? Много злобни и лоши хора има, обаче!
Казала съм си, че няма повече да го чета това, а то за късмет, най-отгоре на страницата , ужас!

# 552
Като Парцалев не е най-подходящият пример за артист без актьорско образование,ще дам пример с Лили Иванова-без музикално образование е най-титулованата наша икона на музикалния ни небосвод
Да не споменаваме американците,при които едва ли 50 % от най-добрите и именити артисти са завършили въобще някакво образование

# 553
  • Яко в Матрицата...
Висшето образование в България не е това, което беше. То и средното не е. Като четох из Х и в Турция положението е същото. Имам колега с две висши образования, сертификати за каквото се сетите, но пише "вариЯнт, сериЯл, италиЯнец" и от сорта... Много е добър в работата си, но българска граматика - съфър.

Ако искате примери за хора, които са успели в световен план и нямат висшУ - Бил Гейтс и Стив Джобс, но са хора с визия, това не се учи в университета. В днешно време са необходими други компетенции и за някои от тях университетите не са готови, изостават.

Вал, точно така Hands Plus1

И една подробност, ама за това трябва да се чете с разбиране. Афра получава награда от университет, но не за академични постижения, а за работата си като актьор.

ПП Бел ме е изпреварила Grinning

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 20:15 от Reni 🧿

# 554
Жълтура Онур е “хванал” Принтера и ще има интервю през уикенда ! 🙃

Общи условия

Активация на акаунт