Афра Сарачоглу&Мерт Р. Демир в Рибарче/Yali Capkini и в живота.Проекти и колеги/Тема 47/Златно момче

• 82 994
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • Яко в Матрицата...
Жълтура Онур е “хванал” Принтера и ще има интервю през уикенда ! 🙃
  🤣🤣🤣

# 556
  • София
Жълтура Онур е “хванал” Принтера и ще има интервю през уикенда ! 🙃

Аууу, не мога да повярвам JoyJoyJoy

# 557
По тв100, да не го изпуснем , няма да е за изпускане Simple Smile))🤣🤣🤣 Като разбера от колко часа ще е , ще пиша, не се притеснявайте! 🙃🙃🙃

# 558
  • София
По тв100, да не го изпуснем , няма да е за изпускане Simple Smile))🤣🤣🤣 Като разбера от колко часа ще е пак ще пиша, не се притеснявайте! 🙃🙃🙃

Е как, от 9 сутринта е, нямам търпение Joy

# 559
  • Яко в Матрицата...
Ще го питат ли кога ще си завърши висшУто 🤣

# 560
  • София
Ще го питат ли кога ще си завърши висшУто 🤣

Неее, за деня на майката ще го питат JoyJoyJoy

# 561
Като Парцалев не е най-подходящият пример за артист без актьорско образование,ще дам пример с Лили Иванова-без музикално образование е най-титулованата наша икона на музикалния ни небосвод
Да не споменаваме американците,при които едва ли 50 % от най-добрите и именити артисти са завършили въобще някакво образование

Вал, не мисля, че аз трябва да бъда убеждавана в майсторството на Афра  с "добри примери". При условие, че съм един от най-големите привърженици на работата й.  Напротив Афра вече се е доказала и търсенето на примери е излишно.
Самата тя каза, че за нея образованието й е важно и само това има значение, ще следва целите си.

# 562
Много е тъпо да питаш успял човек какво е завършил….Само му губиш времето.
Правилния въпрос е “Как го правиш?”  и слушаш внимателно, и си водиш записки…

Приятно гледане, момичета 🤗

# 563
Като Парцалев не е най-подходящият пример за артист без актьорско образование,ще дам пример с Лили Иванова-без музикално образование е най-титулованата наша икона на музикалния ни небосвод
Да не споменаваме американците,при които едва ли 50 % от най-добрите и именити артисти са завършили въобще някакво образование

Вал, не мисля, че аз трябва да бъда убеждавана в майсторството на Афра  с "добри примери". При условие, че съм един от най-големите привърженици на работата й.  Напротив Афра вече се е доказала и търсенето на примери е излишно.
Самата тя каза, че за нея образованието й е важно и само това има значение, ще следва целите си.

Нито за миг не съм визирала теб.Исках само да допълня как 100% талант е достатъчен и без образование.Даже може да се каже,че понякога учениците трябва да преподават на учителите

# 564
Добър вечер и Честит ни Чапкънов и СейФер Ден ! Kissing Heart
Ей тази необразована Афра бе ,трябваше да изкара поне 5 висши,3 магистратури и една докторантура ,че да им е на нивото на всичките там умници . Angry
Както и Бел  е написала, Афра е наградена с награда за най-добра актриса и и дадоха наградите за най-добър сериал и за най-добра двойка ,какво общо има тук образованието. Thinking Какво всички я пощят Афра като им е толкова дерт да питат тия от университета защо точно нея са наградили и защо не са намерили някоя с висше по ядрена физика и в добавка още едно висше за актъорско майсторство ,че да и дадат на нея наградата. Нашето момиче си е супер ,играе си прекрасно ,има си талант и това тооооолкова много дразни някои хора  ама какво да се прави ,сори ще търпят  една такава необразована,но много талантлива Афра.Angry Плюс това момичето е още много младо има време да си завърши образованието има време и за още едно образование даже да изучи и завърши ако иска.
И като говорим за образование този нашия Мерт тоооой образован ли е Thinking Да не го подкарат и него по домова книга ,че не е учил па работи като артист и на това отгоре е и успешен ха ма ха Simple Smile
Оф да си хейтят колкото искат като си нямат друга работа хората ,а ние да се приготвим за новия епизод.Дано да се разкрият някои от проблемите и най-вече дано да се разбере за болестта на Сейран ,че да не се измъчва сама миличката .Hands Pray

# 565
  • Пловдив
Рени,  поздравления за поста ти.
Към днешна дата в група от 12 човека има само по 1 - 2 студента, които знаят за какво са в съотвентия Университет, четат, интересуват се и си вземат изпитите със знания, останалите 10 са абсолютна плява, които дори не знаят по какво са на изпит и кой им е преподавателя. Единствено гледат как да препишат и да си вземат изпита.
Преди години беше обратното, но както и да е.
Афито да е здрава и щастлива  образованието ще си го вземе.
Приятно гледане на епизода.

# 566
Но пък има и много други страни в ЕС да кажем, където  образованието е на ниво.  Тези от нас, които са били част от Еразъм със сигурност могат да  потвърдят. Hug

# 567
Малко остана. Приятно гледане, момичета.
🌹🐑❤️

# 568
Тоз ненормален Тайяр как съживи Мезидето! 😅😅😅😅

# 569
  • Яко в Матрицата...
Тоз ненормален Тайяр как съживи Мезидето! 😅😅😅😅
Като на филм Grinning

Общи условия

Активация на акаунт