Цикъл

• 591
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте на някой случвало ли му се е след нормален цикъл да има зацапване

# 1
На мен, да. Генекологът ми ми каза, че било нормално и да не се тревожа (поне това си е неговото мнение, но при всеки може да е различно).

# 2
  • Sofia
Какво имате предвид под зацапване?
Той всеки цикъл е обилен в началото, после намалява и накрая е само зацапване.
Има пауза ли? М свършва, имате чисти дни и започва зацапване?

# 3
Не тече си нормално и уж намалява към 6 ден и пак започва едно червено малко

# 4
Не тече си нормално и уж намалява към 6 ден и пак започва едно червено малко

Това е нормално.

# 5
На мен този месец ми се случи за втори път, първият път беше януари. След като ми приключи окончателно, след няколко дни започна кафеникаво зацапване. Един ден го има, друг ден не и така до овулацията, след нея вече спря. Посетих и лекаря, каза, че ако спира след овулация няма повод за притеснение, ако не се случва разбира се всеки месец.

# 6
Здравейте, не знам дали въпросът ми е подходящ за тази тема но профилът ми е сравнително нов и още не съм разучила сайта съвсем. :д
Цикълът ми за къснява с 11 дни, и днес усетих болка като преди менструация и имам само кафеникаво-черно зацапване. 2 седмици преди очаквана М. отново имах такова зацапване ,което продължи около 5 дни. Вчера си направих все пак тест за бременност-отрицателен е и малко се притеснявам тъй като си очаквам менструацията с нетърпение понеже май месец ми се беше наложил медикаментозен аборт и съм в периода на изчакване за втори опит. Предните ми 2 менструации след аборта си бяха нормални и не мисля, че сегашната случка има нещо общо. Исках да се допитам до Вас, тъй като най-ранният ми час при гинеколога ми е следващия петък. Благодаря предварително!

# 7
Здравейте, от 6-7 месеца правим опити за бебе. Цикълът ми по принцип преди да започнем идваше на 20-24 дни. Откакто сме започнали всеки месец ми закъснява с 9-12 дни. Този месец вече е както преди 20-24 дни. Нормално ли е да бъде така?

Общи условия

Активация на акаунт