Седмокласници 2023/2024 - тема 10

• 36 781
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
При нас се говори за албум. Моят е пълна контра - нямало да се снима и не иска албум.
Ако иска… не мога да го накарам насила.
Екскурзия - не или поне аз не знам.
И моята наборка не иска нито да се снима, нито албум мислех, че сме единствените. За екскурзии и партита нищо не се говори.

# 436
При нас вече всичко е организирано и албуми и зелено след НВО-тата, само с материала изостават, особено по БЕЛ, но ... каквото сабя покаже Thinking

# 437
Другата седмица ще правят класно по БЕЛ, само първа част на НВО ще е.
По математика класно в края на месеца, обаче не са взели целия материал.
Нито екскурзии, нито албуми ще има.

# 438
Уффф, а при нас класното по БЕЛ е на 13.06... От доста време се чудя защо така късно, ама Disappointed

# 439
  • при моите любими
На нашия клас, класното по МАТ мина, в петък е по БЕЛ, но е само на преразказ. Масово навсякъде е на първа част от НВО при нас на втората.

# 440
Тази седмица е математиката, в края на месеца е по БЕЛ. Щерката не е коментирала дали ще е по формата на НВО и върху коя част евентуално.

# 441
Добро утро. Искам да ви попитам има ли някаква драма с онлайн реденето на желанията? Имахме родителска среща и настояваха това да става в училището, а не през сайта. В крайна сметка на кой етап ще бъде необходимо свидетелството за завършване?

При нас, като ги слушам в края на май са решили да приключат с оформянето, което е супер. Само с математиката имаме проблем- там госпожата им е безобразна. Имат само 1 оценка и незнам какво ще направи в последния момент.

# 442
  • София
Ако края на май приключите с оформянето е добре, подозирам че нас ще ни държат до края на юни на тръни и ще чакаме дали ще доизпитат някое двете и дали ще го оформят по рано.

# 443
Класните при моето дете са в края на май, но по някои предмети имат само по 1 или никаква оценка, като физика и биология, та не знам. Миналият срок се случиха 2 седмици с контролни всеки ден, че явно е по-лесно да се оформят 20+ деца и беше много стресово.

Последна редакция: ср, 08 май 2024, 07:46 от zlatenceto

# 444
На дъщеря ми класното по БЕЛ мина. Правили са само преразказ на ,,Череши" - разказът, който беше даден 2021г на НВО.

# 445
  • Пловдив
Класно БЕЛ-13 Май, класно МАТ-30 Май. БЕЛ-първа час НВО.
Имат организирана двудневна екскурзия до Боровец и Рилските езера в края на Юни, след НВО-тата.
За сега няма организирано тържество и албуми. На класната още нищо не сме взели, но винаги взимаме и със сигурност и сега ще се организираме.

# 446
  • София
Класното по БЕЛ е утре - първо модул на НВО, по МАТ на 16,05,2024. Учителката по МАТ много обича да връща контролни последната седмица и да не дава възможност да се поправи недобра оценка, та ще бъда на тръни до последния момент. А и каза, че ще правят пробни и тя ще си решава дали да пише оценките.

# 447
  • София
Добро утро. Искам да ви попитам има ли някаква драма с онлайн реденето на желанията? Имахме родителска среща и настояваха това да става в училището, а не през сайта. В крайна сметка на кой етап ще бъде необходимо свидетелството за завършване?

При нас, като ги слушам в края на май са решили да приключат с оформянето, което е супер. Само с математиката имаме проблем- там госпожата им е безобразна. Имат само 1 оценка и незнам какво ще направи в последния момент.
Драмата е единствено с чакането Grinning Миналата година на всеки етап се чакаше до последния момент - и с излизането на резултатите, и после с класиранията. Но иначе няма никаква драма. Много лесно, удобно, цялата информация е качена служебно, а реденето на желанията няма да е никакъв проблем, ако преди това сте си направили един списък с кодовете на паралелките на ръка. Свидетелството ще е необходимо чак при записването. Много странно защо са настояли реденето да става в училището Thinking

Със cydonia децата ни са от едно училище, та при нас ситуацията е същата - МАТ мина, БЕЛ утре само преразказ, но пък нашата паралелка се класира за зелено - другата седмица са в Златни пясъци. Със сигурност това е по-лошият вариант от това да е след НВО. Каката миналата година отидоха веднага след изпитите и им дойде толкова облекчаващо, успокояващо и възстановяващо, върна се освен всичко друго и много развълнувана, защото там най-накрая са осъзнали, че това са последните им дни заедно след тези дълги седем години...

Последна редакция: ср, 08 май 2024, 09:34 от Furf

# 448
Класно по мат - днес, по бел - утре. Само преразказ. Според мен, ако имаше и тест, би било по-добре за моята девойка. Добра идея да й дам да прочета миналите две години даваните текстове на НВО. По всички разказвателни е с поне 3 оценки, надявам се никой да не чака последния момент. За албуми се снимаха. Двудневна екскурзия ще имат, но май съвпада с нашето море от 28
юни. Та ще видим.

# 449
В понеделник е класната по математика, а следващата седмица по БЕЛ . Надявам се и аз да ги оформят по - скоро, защото имам чувство, че постоянно се правят някакви тестове и контролни и има да учи за тях, а за НВО като цяло освен на уроците време не му остава много .
И при нас има такава политика - все приканват децата да подават документи в училище, но и за големият ми син, и сега ще си ги подам онлайн . Когато подавахме за брат му, имаше дете от неговия клас, което приемащите документите ,  бяха убедили  / на място бяха подавали / , че няма да му стигне бала за тази паралелка, която иска и да я пише на по задно място . После се оказа, че е имало достатъчно бал, та с голям риск родителите го оставиха за трето класиране май, за да е в училището, което иска

Общи условия

Активация на акаунт