Бившата му!

• 9 424
  • 164
  •   1
Отговори
# 90
А те дали искат да се виждат с нея?

# 91
  • София
А те дали искат да се виждат с нея?
Може и наистина да не знаят, че съществува. Всичко може с подобен типаж, а авторката е залята от хормони и по-добре да събере малко информация и от други източници преди да влиза в капана на ревност, страх и истерия.

# 92
  • Бургас
Припадам!  
Защо се объркваш от действията и бездействията в миналото на хората, от което не си била част? Те не касаят нито твоето минало, нито твоето настояще. За теб е най - добре да си далеч от тях. Защо ти е изобщо да се ровиш там? Мазохизъм ли е?
Миналото му не можеш да го промениш.

Просто тази част от живота му не се върти около теб. Не си била част от нея. Не си я причинявай, не се бъркай. Запази се.

Имай си едно на ум, че изневерява в брак, не си гледа децата и майките им са “уфф досада”. Никой не е казал, че ще се случи с теб. Дано не! Но просто си имай едно на ум.

Драма в цялата история няма.

Няма никакъв шанс за паралелна връзка с бившата, нов брак и цялата фамилия в театрото. Чак пък толкоз болни хора не вярвам да има.

Последна редакция: вт, 30 апр 2024, 17:36 от MeMyselfI

# 93
Няма как да не знаят за съществуването на авторката, нали са подписали с мъжа, имат брак.

# 94
  • София
Може и за брака да не е съобщил.

# 95
  • Бургас
Може и за брака да не е съобщил.
Може!
БНД на сина ми още не му е казал, че е сключил нов брак преди повече от година или две. А за бебето му “казаха” когато видя новата му жена в 8 месец.
Та е напълно възможно и хабер да си нямат.
И с предния си брак и дете така направи. Синко разбра тогава по същия начин.
И дете да си на такъв човек не е лесно. Вероятно детето му от втория брак няма идея нито за моето, нито за бебето. Беше много мъничка, когато се виждаха за последно със синковеца.

# 96
  • Berlin
Авторке, мъжът ти търси ли сина си? А момчето търси ли го? Чуват ли се, виждат ли се редовно? Изобщо имат ли някаква нормална връзка?

# 97
И аз вече имам чувството, че темата е пързалка. Много неща се променят и допълват в зависимост от реакциите ни  и коментарите. Сякаш авторката си прави социологическо проучване. Регистриран потребител от 2022, но няма нито един друг коментар. А сега ни в клин, ни в ръкав, и багажа ще си събира.
Пързалка е!

# 98
И на мен на пързалка ми прилича, обаче нещото, което повече ме втрещява е колко жени с по 1-2 деца само дето не казаха право куме, че лирическата героиня е чисто луда заради бременността, да посвие малко перките и да няма много претенции. Вие сериозно ли?

# 99
Той спокойно може и да не се чува с бившата или той да я търси, а да излиза, че тя досажда, докато му връща обаждане. Това си мирише на класически манипулатор. По-добре се виж с бившата и детето, може да ти просветнат някои неща. Пък после мисли дали да се изнасяш и кога.
Скрит текст:
За свекървата така и не каза, но нищо.

Тъй: имаме мъж, изневерявал и разделен с бившата.
Дете, чиито размер на издръжка от страна на бащата, зависи от това какво ще му кажат мама и жена му. WTF???
Дете, което не желае да е част от живота на баща си.
Той страдален, че го занимават.
Ако праща издръжка от съда (тотал мизер)+150лв. Това не е презадоволяване с пари. Това е 1/4 от издръжката на нормално дете на 18, ако е студент. Ако идва и бал например е нормално да се чуват по - често и да има по - голям разход.

Ти нямаш проблем с бившата. Имаш проблем с мъжа си. Просто му кажи, че не те интересуват отношенията му с бившата. Помоли го да разговоря от другата стая и не обръщай внимание, когато се вижда с детето в дома и(което ако изобщо става, ще е в месеца един път - грам не вярвам, че изобщо го прави)
Казах ,поне според мен тя се чувства виновна и той заради детето.Аз в последствие разбирам за нещата и преди да се съберем нещата,бяха уж , бяха перфектни и културни .
Все повече се обърквам и психически се съсипвам . Довечера си събирам багажа .А нещата се задълбочиха с нея откакто забременях .Просто реалността не е розова в техните отношения.
Деси, много хаотично пишеш, може би заради това, че си емоционална в момента, обаче имай предвид, че ако смяташ да си събираш багажа като наказание, а после да се връщаш, може да няма къде да се върнеш. Чакаш дете и трябва да прецениш дали желаеш да го гледаш сама с баща неизвестен.
Помисли хубаво и тогава взимай решение.
Заяви се - "чакам дете от теб, а не си ме запознал с детето си, ходиш при бившата си, чуваш се всекидневно с нея, а реално аз тази жена не съм я виждала! Искам да ме представиш веднага, защото започвам да изпитвам съмнения, които ще провалят връзката ни."
Брех, как си събираш багажа, защото бившата казала, че ги оставил и защото пишела смс-и, докато правите секс.
Действително съм много,ама много емоционална и май откачам.Има къде да отида и семейство.Баща ми слава Богу е работил военен и финансови не мога да кажа че съм зле.Според мен нещата са прости при раздяла мъжът поема едни отговорности жената други .Може и да не разсъждавам трезво в момента и затова се надявах на някакъв съвет тук , обичам го но и не мога да продължавам с това съмнение че тя не го е прежалила .При условие че след като аз забременях нещата станаха по зле .Аз чувам от роднини каква е била причината за раздялата им ,той лично мълчи .

# 100
Сядаш и говориш с него тия неща, ние тук можем само да свиваме рамене. Действително явно си по-емоционална в момента, дали от бременността или просто ти е преляла чашата вече.
Проблемът ти не е тя дали го е прежалила, а той колко внимание обръща на тази жена. И колко на теб, все пак. Нормално е да не се държат като непознати, разбира се. Това което не звучи нормално е да обръща внимание на съобщения от нея или от когото и да е като сте решили да правите секс или да я изслушва като сте седнали да вечеряте и разни такива, поне аз май такива неща прочетох. А това зависи от него, изцяло. Ние можем да съчувстваме че се случва, но на него трябва да кажеш че за теб това не е ОК.
Как ли пък няма да се заприказвам по телефона с някого докато вечерям с половинката си. Питам спешно ли е, ако не е казвам че не е удобно в момента. За прекъсване на секс и то от съобщение пък не ми го побира акълът.
А тия неща няма да се решат като си събереш багажа. Вие детето вече сте го направили, поне аз бих опитала да ги обсъдя с него и да видя склонен ли е да промени нещо. Колкото и тъпо да звучи, понякога имат нужда да им се каже нещо такова, а не се сещат сами.

# 101
  • Бургас
Голям процент бивши реагират на бременност на новата жена. Вероятно виждат конкурент на ресурс и внимание за тяхното дете. Та навярно това е причината за активизирането и.

Не всички го правят, но е факт, че не е рядкост. Но не се трови с мисли за бившата, ако имаше нещо, то до сега да се събрали. Дали са ти страхотни съвети как да се дистанцираш, просто не си навивай филми.

И си имай едно на ум за мъжа си, не за бившата.

# 102
Какво значение има тя дали го е прежалила?  И ако не го е прежалила какво?

По важното е, че прежалила-непрежалила, той е баща на детето и и като всяка майка тя се бори детето и да не бъде ощетено и пренебрегвано.  Не всички жени, особено ако нямат нов партньор на когото да се прехвърлят бащинските функции  оставят бившия на мира като баща  да се отдаде спокойно на новото семейство. Някои изискват, настояват, "досаждат" и аз лично не ги упреквам, нуждите на детето са си нужди  и като не може с добро, някой път трябва с лошо.

Аз не знам ти какво искаш от тая жена, но де факто нищо не можеш да искаш.

Гледай си бременността и твоите отношения с мъжа ти.

# 103
  • София
И на мен на пързалка ми прилича, обаче нещото, което повече ме втрещява е колко жени с по 1-2 деца само дето не казаха право куме, че лирическата героиня е чисто луда заради бременността, да посвие малко перките и да няма много претенции. Вие сериозно ли?
Емоционална е, всеки минал през хормонални вълни знае за какво става въпрос. А мъжът звучи като манипулатор, не е въпросът да го търпи изобщо, а да научи за какво става въпрос. Темата беше за оплакване от бившата, не от мъжа.

# 104
Не слушай съвети, а сядаш и говориш с мъжа си по тази тема, казваш му кое те притеснява, питаш въпросите, които те интересуват и ще получиш отговор, тук всеки гадае и се вкарваш в по големи филми.

Общи условия

Активация на акаунт