Бившата му!

• 9 432
  • 164
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Виж тя няма как да знае дали правите секс или не. Нито и е работа да си мисли дали да се обади на бащата, че може пък да го секне.

Аз съм “тъпа патица” и за нищо не търся бащата и опъвам сама. Ми кво спечелих - нищо! Комфортно му е на човека.  Нито се е обадил да пита справям ли се финансово. Нито знае през какви проблеми е минало собственото му дете. Аз се въртя на въртележката. Такъв баща - мерси. Ако целиш такива отношения, имай едно на ум, че ако заради теб спре комуникация, като нищо и на твоята глава да дойде един ден. Цени в него това, че и калпава бивша да има, държи контакт.
За финансово е презадоволена .И ,винаги когато се обади преди да вдигне се почва от рода ,"Уфф ,пак с нейните капризи "!По скоро усещам че я избягва по някаква причина,щом не иска да ни запознае .
Значи все пак той те запознава с комуникацията.
Финансово презадоволена защото жената си има пари или защото той се включва поне 50:50 в разходите на детето си? (Това не го вярвам)

Моя бивш не ме е запознавал с жените си. (Две са майки на негови деца, родени след моето). Само с една мацка се запознах, защото сама пожела и защото е невероятно широко скроен човек.
Да си призная с ревниви нови жени не ми се общува.

Остава въпроса ми за свекървата. Как знае, че ревнуваш, че дори и съвети раздава?

# 76
Нещо изпуснах тук - мъжът ли ти казва какво казва бившата, или ти я чуваш с ушите си, докато говорят по телефона? Защото някак оставам с впечатление, че той ти представа нейни думи, което предизвиква съмнения в неговата искреност. Да не се окаже , че на теб ти казва, че тя е виновна, а на нея - че ти го ограничаваш...

# 77
Виж тя няма как да знае дали правите секс или не. Нито и е работа да си мисли дали да се обади на бащата, че може пък да го секне.

Аз съм “тъпа патица” и за нищо не търся бащата и опъвам сама. Ми кво спечелих - нищо! Комфортно му е на човека.  Нито се е обадил да пита справям ли се финансово. Нито знае през какви проблеми е минало собственото му дете. Аз се въртя на въртележката. Такъв баща - мерси. Ако целиш такива отношения, имай едно на ум, че ако заради теб спре комуникация, като нищо и на твоята глава да дойде един ден. Цени в него това, че и калпава бивша да има, държи контакт.
За финансово е презадоволена .И ,винаги когато се обади преди да вдигне се почва от рода ,"Уфф ,пак с нейните капризи "!По скоро усещам че я избягва по някаква причина,щом не иска да ни запознае .
Значи все пак той те запознава с комуникацията.
Финансово презадоволена защото жената си има пари или защото той се включва поне 50:50 в разходите на детето си? (Това не го вярвам)

Моя бивш не ме е запознавал с жените си. (Две са майки на негови деца, родени след моето). Само с една мацка се запознах, защото сама пожела и защото е невероятно широко скроен човек.
Да си призная с ревниви нови жени не ми се общува.

Остава въпроса ми за свекървата. Как знае, че ревнуваш, че дори и съвети раздава?
По скоро , може би за да се разделят е било поради негова изневяра и както сестра му каза се чувстват виновни,че това дете не е израсло при него.За финансовата част никога не съм го питала колко плаща,той сам пред мен е превеждал пари.Даже по мое мнение според мен тези пари са малко за издръжка на едно дете ,и той сам пожела да плаща 150 лв в повече! Той ,каза така ли мислиш и мама така каза и ,увеличи издръжката.Не знам по може би е параноя и в мойте представи като се съгласих да се оженим,го виждах ,как детето идва при него с майката поддържаме адекватни културни отношения и затова е развода пред съда да се определи кой какви отговорности поема към детето.Никога не съм мислила че той е с багаж , защото сестра ми е разведена и нейното дете ,и тя е супер щастлива , защото на празниците има двойни подаръци ,даже двойни пари за детето и всеки си знае кой ,какво поема за детето.Сестра ми винаги като звъни на бившия си мъж ,пита удобно ли е ,ако не да звънна по късно,и винаги като завършва разговора ,поздрави Ивана от мен!А ,моята бивша започва с думите "Ти ,жена си гледаш ,а нас "!Не ,"А , детето ти"!

# 78
Леле... те се развеждат защото той й изневерява, тя от самото начало на връзката ви се държи с него все едно са още женени и ти след всички тия червени светофари реши да забременяваш?!
Защо? Защо?!

# 79
  • Бургас
За свекървата така и не каза, но нищо.

Тъй: имаме мъж, изневерявал и разделен с бившата.
Дете, чиито размер на издръжка от страна на бащата, зависи от това какво ще му кажат мама и жена му. WTF???
Дете, което не желае да е част от живота на баща си.
Той страдален, че го занимават.
Ако праща издръжка от съда (тотал мизер)+150лв. Това не е презадоволяване с пари. Това е 1/4 от издръжката на нормално дете на 18, ако е студент. Ако идва и бал например е нормално да се чуват по - често и да има по - голям разход.

Ти нямаш проблем с бившата. Имаш проблем с мъжа си. Просто му кажи, че не те интересуват отношенията му с бившата. Помоли го да разговоря от другата стая и не обръщай внимание, когато се вижда с детето в дома и(което ако изобщо става, ще е в месеца един път - грам не вярвам, че изобщо го прави)

# 80
  • София
Съдът е определил,кога да се ходи ,детето кога да се вижда и пр .

От това изречение вече съдя, че и авторката не е много цвят.
Съдът може да определи, но детето си остава дете на баща си и при нужда един съвестен баща винаги ще приоритизира детето си и ще е насреща.
Интересно ми е дали авторката може да си представи при евентуална раздяла с мъжа - той да се врътва за 2 дни в месеца и през останалото време да не му пука дали детето е здраво или болно, дали има проблеми и нужди и т.н.

Охооо, нали уж бившата беше виновна за раздялата? Тя ли го е пратила да изневерява?
Ти сигурна ли си, че той ходи при детето, когато твърди, че е у бившата, а не е при друга. Щом не познаваш детето, няма как да провериш дали наистина е бил у тях.
Ти сама ли чуваш разговорите им или той ти ги преразказва?

# 81
Преувеличаваш. Успокой се. Ако бившата все още беше фактор нямаше да е с теб.

Aaa недей така, тя може тя да не го е искала, пък той още да се надява Grinning

# 82
Правилно ли разбирам, че не познаваш детето му? Ти сигурна ли си, че те знаят за теб?

# 83

Дете, чиито размер на издръжка от страна на бащата, зависи от това какво ще му кажат мама и жена му. WTF???
Ако праща издръжка от съда (тотал мизер)+150лв. Това не е презадоволяване с пари. Това е 1/4 от издръжката на нормално дете на 18, ако е студент. Ако идва и бал например е нормално да се чуват по - често и да има по - голям разход.

Ти нямаш проблем с бившата. Имаш проблем с мъжа си. Просто му кажи, че не те интересуват отношенията му с бившата. Помоли го да разговоря от другата стая и не обръщай внимание, когато се вижда с детето в дома и(което ако изобщо става, ще е в месеца един път - грам не вярвам, че изобщо го прави)
Казах ,поне според мен тя се чувства виновна и той заради детето.Аз в последствие разбирам за нещата и преди да се съберем нещата,бяха уж , бяха перфектни и културни .Все повече се обърквам и психически се съсипвам . Довечера си събирам багажа .А нещата се задълбочиха с нея откакто забременях .Просто реалността не е розова в техните отношения.

# 84
Правилно ли разбирам, че не познаваш детето му? Ти сигурна ли си, че те знаят за теб?

И аз почвам да си мисля за паралелна връзка и "бившата" му хал хабер да си и няма, че е забременил някаква си приходяща там. Много мъже го правят...

# 85
Аз защо останах с впечатление, че той е казал, че бившата му е виновна за раздялата.

Защо ще си събираш багажа? Багажа си го събирай само, ако си напълно сигурна, че искаш да се разделите, иначе са безсмислени сцени. Реалността в техните отношения няма нужда да е розова, това са си техни неща, ти си изфантазирала някакви прекрасни дружески отношения и понеже нещата не са такива, каквито на теб ти се иска се ядосваш.

Гледай си твоите отношения с него, остави ги тях с бившата.

# 86
Скрит текст:

Казах ,поне според мен тя се чувства виновна и той заради детето.Аз в последствие разбирам за нещата и преди да се съберем нещата,бяха уж , бяха перфектни и културни .
Все повече се обърквам и психически се съсипвам . Довечера си събирам багажа .А нещата се задълбочиха с нея откакто забременях .Просто реалността не е розова в техните отношения.
Деси, много хаотично пишеш, може би заради това, че си емоционална в момента, обаче имай предвид, че ако смяташ да си събираш багажа като наказание, а после да се връщаш, може да няма къде да се върнеш. Чакаш дете и трябва да прецениш дали желаеш да го гледаш сама с баща неизвестен.
Помисли хубаво и тогава взимай решение.
Заяви се - "чакам дете от теб, а не си ме запознал с детето си, ходиш при бившата си, чуваш се всекидневно с нея, а реално аз тази жена не съм я виждала! Искам да ме представиш веднага, защото започвам да изпитвам съмнения, които ще провалят връзката ни."
Брех, как си събираш багажа, защото бившата казала, че ги оставил и защото пишела смс-и, докато правите секс.

# 87
Даже по мое мнение според мен тези пари са малко за издръжка на едно дете ,и той сам пожела да плаща 150 лв в повече! Той ,каза така ли мислиш и мама така каза и ,увеличи издръжката.
Това май беше жокер, че темата е пързалка.

# 88
  • София
Той спокойно може и да не се чува с бившата или той да я търси, а да излиза, че тя досажда, докато му връща обаждане. Това си мирише на класически манипулатор. По-добре се виж с бившата и детето, може да ти просветнат някои неща. Пък после мисли дали да се изнасяш и кога.

# 89
Това със събирането на багажа и мен започна да ме съмнява, че темата не е истинска. Малко прекалено и налудничаво беше.

Общи условия

Активация на акаунт