Кръв от носа и храчките по време на вирус?

• 3 228
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,
Извинявам се, че избутвам толкова стара тема, но от всички подобни, тази ми е най-близка сякаш. Бях с настинка, доста тежка, от преди нова година, като капилярите в носа ми бяха разранени, след това пак се започна с бистър сопол, но от три дни сутрин като стана, само сутрин, имам кафяво-кървава слюнка. Минава след като изплюя няколко пъти и си измия зъбите. През целия ден е прозрачна, нямам храчки, просто събирам слюнка в устата и излиза ето в този вид (не е за гнусливи хора, извинявам се):

Скрит текст:

Преди два месеца бях на гастроентеролог, правиха ми горна гастроскопия, установи се лек гастрит, не знам дали е възможно да е от това. В средата на декември бях на рентген на бял дроб и гръден кош, установиха ми бронхитни промени, които лекувах с антибиотик. Утре съм на стоматолог, да огледа устната кухина, но не виждам и не разбирам как и да имам някакъв проблем с венците, какъвто може и да имам, те да се появяват само сутрин след сън. На УНГ също бях в края на декември по друг повод, имам малка киста, която не ми прави проблем, не знам дали е възможно тя да кърви.

Активен пушач съм, не знам вече какво да правя и мисля. Много съм уплашена. Мисля си за различни видове рак. Някакви съвети, препоръки, идеи?

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 19:54 от Yst_89

# 16
Сигурно като си измиеш зъбите и разраняваш венеца.

# 17
Е, не би трябвало да е от това, кървавата слюнка е сутрин, преди миенето на зъбите, а не е и от вечерното миене, защото аз не си лягам веднага след миене на зъбите, щях да забележа, ако имаше нещо подобно.

# 18
Може да ви кървят венците. Ако беше от бронхите щеше да е кървава храчка, а стомаха.. пак с други симтоми.

# 19
Това е слабо кървене като от лигавица, поне така изглежда. От венец, огледайте гърлото, да няма някъде афта или нещо на небцето, сливиците? Не изглежда да е нещо сериозно. Бих наблюдавала.

Общи условия

Активация на акаунт