Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 146 - май 2024)

• 124 966
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 975
  • In The Middle Of Nowhere
Не знам какво да кажа, не знаех че и такива мизерии се правят. Ако си спечелила нещо, направи си нов акаунт и се свържи с организатора от него. Ограничението може да падне, може и да не, а и едва  ли ще ти дадат обяснение от иг🙁

# 976
Данни успях да предам няколко часа преди това, но се усетих, че не поискаха ЕГН, а наградата е голяма, затова им писах във Фейсбук, ако е нужно още нещо, ако може да предам там данни, но да видим. Или ще имам късмет, или не Simple Smile . Вече няколко дни чакам, но продължава да е неизползваем, но аз също не смятам, че ще има развръзка със съпората. Най-малкото не съм с платен профил.
Не знам какво да кажа, не знаех че и такива мизерии се правят. Ако си спечелила нещо, направи си нов акаунт и се свържи с организатора от него. Ограничението може да падне, може и да не, а и едва  ли ще ти дадат обяснение от иг🙁

# 977
# 978
  • София
Мен за инстаграм никога не са ми искали ЕГН, май повечето минават като  подарък, евентуално някоя голяма компания, но на мен и те не са ми искали. Така че нищо чудно да не им трябва и в твоя случай и да си я получиш без проблем. Успех!

# 979
  • Пловдив
С кърпа от Куинс съм!

# 980
  • Сф
С барбекю от сосовете Хелманс съм , не бях видяла мейла  😁
Май ще влезе в употреба,че е преносимо , поне така пише . Хахаха , тия барбекюта са ни на късмет!

# 981
Ами да помрънкам малко ,с три участия в Емека и нищо.А така ми се иска хавлията.Снощи се включих в Престиж,но след полунощ,защото цяла седмица не ми остана време.Мрън,мрън…

# 982
От днешните тегления до тук - греда. Надявам се на Карлсберг, още няма печеливши.
https://www.radioenergy.bg/game/zaio-baio?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CM … 0bT5umTOoLjIHNKQQ
Радио Енерджи и Зайо Байо

# 983
Благодаря много!
Мен за инстаграм никога не са ми искали ЕГН, май повечето минават като  подарък, евентуално някоя голяма компания, но на мен и те не са ми искали. Така че нищо чудно да не им трябва и в твоя случай и да си я получиш без проблем. Успех!

# 984
Отстъпка 20% в магазини Комсед при плащане с карта на ОББ в периода 20.05.-15.06.2024г.🍀🍀🍀

# 985
https://www.nestle.bg/bg/nesquikpromotion

Нова игра на Нестле от днес

# 986
С чаша на Гарфилд съм от The Voice
Някой може ли да сподели кода на Ина за 30лв? 🥰

# 987
Има печеливши на Куинс за днес, 27 май.
Благодаря за подсещането, с кърпа съм, юхуууууу

# 988
И Престиж изтеглиха,мен ме няма,разбира се

# 989